Yrityskäyttöön

3D-liiketoiminnan palvelukumppanuus

3D-kuva-main

3D-tulostusteknologia mullistaa suunnittelu- ja tuotantoprosessin. 3D-tulostaminen nopeuttaa prototyyppien hahmottamista, arvioimista ja muokkaamista. Uuden tuoteidean esitteleminen 3D-tulostetun mallin avulla on merkittävästi hyödyllisempää ja havainnollisempaa. Kun konseptointivaiheessa voi testata useita erilaisia ratkaisuja, toimivimman löytäminen on kivutonta. 3D-tulostusteknologia tarjoaa mahdollisuuksia ottaa etumatkaa kilpailijoihin: lisäämällä tuoteinnovaatioita, kiihdyttämällä tuotantovauhtia, parantamalla laatua ja lisäämällä asiakaslähtöisyyttä - Tämä tarjoaa kestävän ja kustannustehokkaan tavan rakentaa kilpailuetua.

image_menesty 3d-tulostuksella_button

image_3D-raportti_button

Oletko suunnitellut investoivasi 3D-tulostukseen lähitulevaisuudessa?  

Menesty 3D-tulostuksella -opas antaa arvokasta tietoa alasta ja sen tarjoamista uskomattomista mahdollisuuksista.


Lataa opas täältä!

Oletko kiinnostunut 3D-tulostuksen nykytilasta Suomessa?

Teetimme tutkimuksen, jossa selvitettiin 3D-tulostamisen roolia suomalaisissa valmistavan teollisuuden yrityksissä. 


Lataa raportti täältä!


Värikkäiden osien tulostus

Kumppanuuteen perustuva yhteistyömalli  

Canon 3D-tulostamisen palvelukumppanina antaa luotettavan tuen siirtymävaiheeseen ja uuden toimintamallin käynnistämiseen. Meillä paras 3D-tulostusteknologia yhdistyy asiantuntevaan liiketoiminnan konsultointiin, joustaviin rahoitusratkaisuihin, kattaviin koulutus-, ylläpito-, tuki- ja huoltopalveluihin. 
Tutustu 3D-tulostimien valikoimaamme

Picture_3dsystems Logo  

Tulevaisuuden tuotantoprosessit ovat ketterämpiä ja innovatiivisempia ja nopeampia – 3D tulostamisen ansiosta. Palvelukumppanuutemme mahdollistaa yrityksellesi turvallisen siirtymän innovatiivisen suunnittelun ja tehokkaan tuotannon aikakaudelle. Lue, miten innovatiiviset yritykset ovat hyötyneet luokkansa parhaasta 3D-tulostustekniikasta ja Canonin ensiluokkaisesta palvelusta.