Uutisarkisto

Tietokone-lehden (11/2010) pikakokeessa Canon IXUS 1000 HS – neljä tähteä!

Tietokone-lehti testasi IXUS-digitaalikameroiden 10-vuotisjuhlamallin IXUS 1000 HS:n. Lehden mukaan kamera on monipuolinen ja tarjoaa hyvää kuvanlaatua tilanteessa kuin tilanteessa. Lue lisää oheisesta koosteesta

Digikuva-lehti (18/2010) toteaa Canon PIXMA iP4850:n olevan hyvä ostos

Digikuva-lehti testasi Canon PIXMA iP4850 –tulostimen, jonka mukaan laite on ”tyylikäs ilmestys, jota ei tarvitse piilottaa kaapin uumeniin”. Kuvanlaatu ja käyttömukavuus saavat runsaasti kiitosta. Lue lisää oheisesta koosteesta.

Digikuva-lehti (17/2010) valitsi Vuoden 2010 parhaita tuotteita.

Vuoden 2010 parhaaksi järjestelmäksi valittiin Canon EOS 60D ja Canon EF 100mm F2.8L Macro IS USM on Vuoden 2010 paras objektiivi. Lue perustelut alla olevasta koosteesta.

Digikuva-lehden (17/2010) testissä Canon PIXMA MG8150: Digikuva suosittelee!

Digikuva-lehti testasi Canonin monitoimitulostimien huippumallin ja toteaa sen erittäin helppokäyttöiseksi. Tulostus ja skannausnopeus ovat molemmat huippuluokkaa. Lue lisää oheisesta koosteesta.

Digikuva-lehden (17/2010) testissä Canon EOS 5D Mark II testivoittoon!

Digikuva-lehti testasi ammattikäyttöön tarkoitettujen järjestelmäkameroiden raskaan sarjan ja keräsi testiin kuusi ammattilaiskameraa. Canon EOS 5D Mark II keräsi parhaat pisteet kuvanlaadusta, käyttömukavuudesta ja hinnasta ja ylsi testivoittoon.

MikroBitin (11/2010) vertailussa harrastajien järjestelmäkamerat Full HD -videokuvauksella: Canon EOS 550D sai täydet viisi tähteä!

MikroBitti otti vertailuun kolme harrastajille sopivaa järjestelmäkameraa, joilla voi tallentaa myös täyden teräväpiirron videoita.

Digikuva-lehden (15/2010) testissä Canon EOS 60D: Hintaluokkansa ykkönen - Digikuva suosittelee!

Digikuva-lehti testasi EOS 60D –järjestelmäkameran ensimmäisenä Euroopassa. Lehdessä todetaan Canonin kuunnelleen käyttäjiä ja kameran asettavan uuden standardin helppokäyttöisyydelle. Lue lisää oheisesta koosteesta.

Digikuva-lehti (15/2010) testasi tämän hetken viisi parasta kompaktikameraa – Canon PowerShot G11 testivoittoon!

Digikuva-lehti keräsi testiin viisi markkinoiden parasta kompaktikameraa, jotka täyttävät järjestelmäkameran käyttäjän vaatimukset mutta kulkevat helposti mukana. Tarkennuksen tarkkuudessa ja nopeudessa PowerShot G11 on testissä omaa luokkaansa. Lue lisää oheisesta koosteesta.

Digikuva-lehti (14/2010): A3+ -kokoon pystyvien tulostinten ykkönen on PIXMA Pro9000 Mark II

Digikuva-lehti testasi viisi A3+ -koon tulostinta kolmelta valmistajalta. Canonin PIXMA Pro9000 Mark II nousi testin ykkössijalle.

MikroPC-lehden testissä (9/2010) Canon IXUS 300 HS: Neljä ja puoli tähteä!

Mikro PC-lehti kertoo IXUS 300 HS:n jatkavan IXUS-sarjan perinteitä sekä ulkoisesti että helpon ja miellyttävän käytettävyyden osalta. Lue lisää oheisesta koosteesta.

Digikuva-lehti (9/2010) testasi HD-videota kuvaavat järjestelmäkamerat: Canon EOS 550D testivoittoon!

Digikuva-lehti testasi kesän numerossa edustavan joukon järjestelmäkameroita joissa nykyisin HD-video on jo lähes vakiovaruste. Testin ainoana kamerana Full HD-videota kuvaava Canon EOS 550D veti pisteet kotiin ja oli testivoittaja. Lue lisää oheisesta koosteesta.

Tekniikan Maailman (14/2010) vertailussa välineet parempiin kuviin: Canon EOS 550D vertailun kärkeen!

Tekniikan Maailman vertailussa oli mukana kolme erilaista järjestelmäkameraa. Järjestelmäkameroiden vahvuuksia ovat nopeus, terävyysalueen hallinta sekä teknisen laadun kohentuminen etenkin vähässä valossa ja liikkuvaa kohdetta kuvattaessa. Lue lisää oheisesta koosteesta.

Digikuva-lehden (8/2010) testissä Canon EOS 550D: Digikuva suosittelee!

Digikuva-lehti testasi Full HD -video-ominaisuudella varustetun Canon EOS 550D-järjestelmäkameran ja totesi sen olevan järjestelmien huippua hintaluokassaan. Lue lisää oheisesta koosteesta.

Tietokone-lehti (5/2010): Canon i-SENSYS LBP5050n toimituksen valinta

Tietokone-lehti testasi pienikokoisia värilasertulostimia. Mukaan vertailuun oli valittu 8 alle 300 euron hintaista, pienikokoista, niin koti- kuin toimistokäyttöönkin sopivaa tulostinta. Lue lisää oheisesta koosteesta.

Uusimman MikroPC-lehden (4/2010) testissä Canon imageFORMULA P-150 skanneri: Neljä tähteä!

Kannettava Canon imageFORMULA P-150 –skannerin todetaan soveltuvan erinomaisesti paljon työssään matkustaville. Lue lisää oheisesta koosteesta.

Digikuva-lehden (6/2010) testissä Canon PIXMA MP990 –monitoimilaite: Digikuva suosittelee!

Digikuva-lehden (6/2010) uusimmassa numerossa testattiin uusi Canon PIXMA MP990 –monitoimilaite. ”Tähän asti monitoimitulostimien kuninkaan valtikkaa on pidellyt Canon PIXMA MP980”, jota on pidetty myös vertailulaitteena tässä testissä.

Tietokone-lehden (3/2010) testissä matkamiehen arkkiskanneri: Canon imageFORMULA P-150:lle neljä ja puoli tähteä!

Uusin Tietokone-lehti kokeili testipisteessään tätä uutta matkamiehen arkkiskanneria. Lue lisää oheisesta koosteesta.

Digikuva-lehti (6/2010) testasi matkailijan monipuoliset zoomit: Canon EF-S 18-200 IS testivoittajaksi!

Uuden Digikuva-lehden testissä olivat laajakulmasta pitkään teleen ulottuvat turistikuvaajien yleisobjektiivit, jotka kattavat kaikenlaiset kuvaustilanteet. Yhdellä kattavalla objektiivilla lomakuvaaja välttyy raskaan kuvauskaluston kantamiselta. Lue lisää testistä oheisesta koosteesta.

Uusi Digikuva-lehti (7/2010): PIXMA MP990 on monitoimitulostimien valio

Digikuva-lehti valitsi testattavakseen neljän valmistajan monitoimitulostimien huippumallit, joilla myös valokuvien skannaus onnistuu laadukkaasti.

Digikuva-lehti (1/2010) testasi vaativan harrastajan järjestelmäkamerat: Canon EOS 7D testivoittoon!

Digikuva-lehti testasi vuoden ensimmäisessä numerossaan eri valmistajien hienoimmat pienikennoiset kamerat ja totesi Canon EOS 7D:n olevan vakuuttava ja selvä testivoittaja. Lue lisää alla olevasta koosteesta.

Tietokone-lehden (1/2010) testissä paremmat mustesuihkut: Canon PIXMA MP640 sai täydet viisi tähteä!

Uusin Tietokone-lehti otti testiin viisi saman hintaluokan monitoimisia mustesuihkulaitteita, joilta myös edellytettiin langallisia tai langattomia verkkoyhteyksiä. Lehti toteaa PIXMA MP640 -monitoimilaitteen tekevän parasta laatua. Lue lisää oheisesta koosteesta.

MikroPC-lehden (1/2010) testissä Canon PowerShot G11: Ammattilaisen kakkoskamera, neljä ja puoli tähteä!

MikroPC testasi uusimmassa numerossaan Canon PowerShot G11 -kameran ja totesi sen olevan harvinaisuus digikameramaailmassa: uudessa mallissa kun resoluutio laski edeltäjään verrattuna. Liike oli kuitenkin oikea, sillä PowerShot G11 yllättää kuvanlaadullaan positiivisesti. Lue lisää alla olevasta koosteesta.

Tietokone-lehden (3/2010) testissä laajemman maailmankuvan kamerat: Canon PowerShot SX20 IS:lle neljä tähteä

Uusin Tietokone-lehti otti testiin neljä superzoomeiksi kutsuttua kompaktia, joissa ulottuvan objektiivin lisäksi on paljon käyttöä helpottavaa automatiikkaa ja käsisäätöjä. Lehti toteaa Canon PowerShot SX20 IS:n olevan videokuvauksessa ylivoimainen. Lue lisää oheisesta koosteesta.

Verkkoliitäntäiset monitoimilaitteet MikroBitin (4/2010) vertailussa. Canon PIXMA MP640: ”Luotettavaa käytettävyyttä” - Toimituksen valinta!

MB testasi uusimmassa numerossaan osuvalla ”Kaapelinmittaa etäämmälle” –otsikolla viisi verkkoliitäntäistä mustesuihkumonitoimilaitetta alle 200 euron hintaryhmässä. Lue lisää oheisesta koosteesta.

Tekniikan Maailman (5/2010) vertailussa monitaitoiset lasertulostimet: Canon i-SENSYS MF8030Cn -monitoimitulostimelle testivoitto ja täydet viisi tähteä!

TM vertaili neljän valmistajan monitoimilaitetta uusimmassa numerossaan. Testattavien laitteiden hinnan yläraja oli 400 euroa ja monitoimitulostimien tärkeimmät edut lehden mukaan ovat huolettomuus, vaivattomuus sekä tasainen laatu ja nopeus. Lue lisää alla olevasta koosteesta.

MikroBitin (3/2010) vertailussa superzoompokkarit: Canon PowerShot SX20 IS toimituksen valinta ja täydet viisi tähteä!

MikroBitti testasi viisi aktiiviharrastajan pitkällä zoom-objektiivilla varustettua kompaktikameraa uusimmassa numerossaan. Superzoomit tarjoavat samoissa kuorissa laajan polttovälialueen ja nopeat säätömahdollisuudet. Canon PowerShot SX20 IS oli toimituksen valinta tasapainoisella ratkaisullaan. Lue lisää oheisesta koosteesta.

Tekniikan Maailman (8/10) vertailussa alle 200 euron taskukamerat: Canon PowerShot A3100 IS kärkijoukossa, neljä tähteä!

Edullisten peruspokkareiden kuvanlaatu on parantunut paljon muutaman vuoden aikana. Värikkäästä alle 200 euron valikoimasta Tekniikan Maailma valitsi vertailuunsa 8 eri valmistajien kameramallia. Lue lisää oheisesta koosteesta.

Digikuva-lehden (6/2010) testissä Canon PIXMA MP990 –monitoimilaite: Digikuva suosittelee!

Digikuva-lehden (6/2010) uusimmassa numerossa testattiin uusi Canon PIXMA MP990 –monitoimilaite. ”Tähän asti monitoimitulostimien kuninkaan valtikkaa on pidellyt Canon PIXMA MP980”, jota on pidetty myös vertailulaitteena tässä testissä.

Digikuva-lehti (11/2009) testasi Canon PIXMA Pro 9500 Mark II -tulostimen: Digikuva suosittelee!

Uusin Digikuva-lehti testasi Canonin A3+-tulostimen ja totesi sen olevan vaikuttava ja ammattitasoinen tulostin, joka on varsin helppokäyttöinen. Lue lisää alla olevasta koosteesta.

MikroPC-lehden (12/2009) testissä Canon EOS 7D: Täsmäisku hintaluokkansa valioksi, neljä ja puoli tähteä!

MikroPC testasi uusimmassa numerossaan Canon EOS 7D:n ja totesi sen olevan erinomaisen kameran, jossa on ilahduttava määrä uusia ominaisuuksia Lue lisää alla olevasta koosteesta.

Tietokone-lehden (12/2009) testissä paremmat pokkarit: Canon PowerShot S90 sai täydet viisi tähteä, Canon IXUS 120 IS puolestaan neljä!

Uusin Tietokone-lehti keräsi testiin joukon tuoreita uutuuskameroita 300 euron hintaryhmästä sekä muutaman kiinnostavan erikoisuuden hintahaarukan ulkopuolelta. Toimitus haki erityisesti kullekin ajateltua käyttötapaa ja pyrki arvioimaan kameran kyvykkyyttä siihen. Lue lisää oheisesta artikkelista.

Digikuva-lehti (17/2009) listasi vuoden tähdet 2009: Vuoden kehittynyt järjestelmä -sarjan voittaja on Canon EOS 7D!

Digikuva-lehti on vuoden kuluessa arvioinut testikeskuksessaan suuren joukon valokuvausvarusteita ja on nyt valinnut eri tuoteryhmistä omat suosikkinsa. Lue lisää alla olevasta koosteesta.

MikroPC-lehden (8/2009) testissä Canon PIXMA MX860 -monitoimilaite: Moniottelija, neljä tähteä!

MikroPC testasi uusimmassa numerossaan Canon PIXMA MX860:n ja totesi sen olevan lähes täydellinen monitoimipaketti. Lue lisää alla olevasta koosteesta.

Digikuva-lehti (17/2009) testasi kamerat lumeen ja loskaan: Canon PowerShot D10 on testivoittaja kuvanlaadullaan ja käytön helppoudellaan!

Uusin Digikuva testasi markkinoiden parhaat hiihtoretkelle sopivat kamerat, ja totesi yhden olevan parempi muita. Se on Canon PowerShot D10, joka tekee parhaat kuvat. Ne ovat teräviä ja yksityiskohdat toistuvat hienosti. Lue lisää alla olevasta koosteesta.

Tietokone-lehden (10/2009) pikakokeessa Canon EOS 7D: Kevyempi ammattikamera, neljä ja puoli tähteä!

Uusin Tietokone-lehti testasi Canon EOS 7D -järjestelmäkameran EF-S 18-135 IS –objektiivilla ja toteaa sen avaavan valmistajan mallistoon aivan uuden tuotelinjan. Lue otteita oheisesta artikkelista.

spacer
					image