Canonille viisi TIPA-palkintoa: Best DSLR Entry Level on EOS 100D, Best DSLR Expert EOS 6D!

Maailman johtava valokuvausalan lehtien yhdistys TIPA (Technical Image Press Association) myönsi Canonille viisi arvostettua TIPA-tunnustusta, joilla palkitaan vuoden parhaat kuvantamistuotteet. Tuomaristo perusteli valintoja seuraavasti:

Best DSLR Entry Level: Canon EOS 100D
”EOS 100D kyseenalaistaa oletuksen järjestelmäkameroiden kömpelyydestä ja tarjoaa houkuttelevan vaihtoehdon pienemmille CSC-muodon kameroille. ”

Best DSLR Expert: Canon EOS 6D
“EOS 6D -kamerassa yhdistyvät kuluttajaystävälliset toiminnot ja edistyneet kuvavaihtoehdot.”

Best Professional DSLR Lens: Canon EF 24–70 mm f/2,8L II USM
“Tämä muuttumattoman valovoiman zoom koostuu 13 ryhmässä olevasta 18 elementistä ja käyttää yhtä Super UD -linssielementtiä ja kahta UD-linssielementtiä.”

Best Expert Photo Printer: Canon PIXMA PRO-10
“PIXMA PRO-10 on langaton ammattitason valokuvatulostin, joka käyttää kymmentä erilaista uutta LUCIA-pigmenttivärikasettia. Tulostimessa on Chroma Optimizer -kasetti, joka parantaa kuvanlaatua tummissa kohdissa ja vähentää rakeisuutta.”

Best Video DSLR: Canon EOS-1D C
”Elokuva- ja televisiotuotantoon sekä erikoistöihin tarkoitetulla yhdysrakenteisella 4K-kuvauksella voi tallentaa kuvanopeudella 24p tai 25p ja HD-kuvauksella jopa kuvanopeudella 60p.”

Lue tuomariston perustelut kokonaisuudessaan täältä: http://www.canon.fi/About_Us/Press_Centre/Press_Releases/Consumer_News/News/Canon_wins_five_honours_TIPA_Awards_2013.aspx


spacer
					image