Tietokone-lehden (12/2009) testissä paremmat pokkarit: Canon PowerShot S90 sai täydet viisi tähteä, Canon IXUS 120 IS puolestaan neljä!

Uusin Tietokone-lehti keräsi testiin joukon tuoreita uutuuskameroita 300 euron hintaryhmästä sekä muutaman kiinnostavan erikoisuuden hintahaarukan ulkopuolelta. Toimitus haki erityisesti kullekin ajateltua käyttötapaa ja pyrki arvioimaan kameran kyvykkyyttä siihen. Lue lisää oheisesta artikkelista.

Canon PowerShot S90: Täydet viisi tähteä, hämäräpeliin

”PowerShot S90 on kallis, mutta siinä on G-sarjan sisuskalut. Isohko kenno, tehokas suoritin ja 2.0-valovoima laajakulmalla tarjoavat matalaa kohinatasoa suurillakin herkkyyksillä. Ylös nouseva salama ei piiloudu sormien taakse. Ohjaimet tarjoavat helpot käsisäädötkin. Vain video on perustasoa. PowerShot S90 on valokuvausta harrastavan pikkupokkari.”

+ Hyvät ohjaimet, hämäräkuvaus
Erikoisuus: Valovoima ja kuvanlaatu

Tuotesivulle >>

Canon IXUS 120 IS: Neljä tähteä, aina mukana

”Canonin IXUS-sarja on pitkään tarjonnut hyvää kuvanlaatua, käytettävyyttä sekä tyylikkyyttä pienissä kuorissa, ja niin tekee uusinkin. Se sisältää viimein myös 28 millin laajakulman. Vaikka kaikki on pinnanmyötäisiä, ovat painikkeet jämäkät. Optinen etsin on pudonnut pois, mutta paino on nyt vertailun pienimpiä. IXUS on varma valinta paidantaskukameraksi.”

+ Kuvanlaatu, käytettävyys
Erikoisuus: Pieni koko

Tuotesivulle >>

spacer
					image