Canon i-SENSYS LBP7680Cx

i-SENSYS LBP7680Cx

MEAP-yhteensopiva i-SENSYS LBP7680Cx on Canonin uuden sukupolven lasertulostin. Se asettaa uudet standardit tuottavuudelle, tietoturvalle, ympäristöystävällisyydelle ja ratkaisujen integroinnille.

Edut

  • Väri- ja mustavalkotulostus 20 sivun minuuttinopeudella
  • 9 600 x 600 dpi:n tulostustarkkuus
  • 768 Mt:n vakiomuisti
  • Helppokäyttöinen käyttöpaneeli
  • PCL5c/6- ja Adobe Postscript -tuki
  • Gigabit Ethernet
  • MEAP-yhteensopivuus
  • IPSec- ja LAN IEEE 802.1x -yhteensopivuus
  • Suoratulostus USB-muistista

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon i-SENSYS LBP7680Cx

Uuden sukupolven tekniikkaa


Tämä on Canonin ensimmäinen lasertulostin, jossa on valmiina Canonin Java-pohjainen MEAP-kehitysympäristö. Sen ansiosta voit tallentaa luomasi sovellukset tulostimen muistiin. i-SENSYS LBP7680Cx sulautuu saumattomasti uniFLOW-ympäristöön, mikä helpottaa tulostuksen hallintaa ja alentaa kustannuksia.

Tehokas värilaserlaite


Maksimoi kiireisten työryhmien tuottavuus tyylikkäällä värilasertulostimella, jossa on automaattinen kaksipuolinen tulostus. Tulostin on pienikokoinen ja sopii työpöydälle, kätevästi käyttäjän ulottuville. Lisäksi se tuottaa ammattitason tulosteet lähes äänettömästi 20 väri- ja mustavalkosivun minuuttinopeudella. Canonin nopean ensimmäisen sivun tulostuksen ansiosta tulosteita ei tarvitse odotella.

Ammattitason tulostusjälkeä


i-SENSYS LBP7680Cx takaa korkean tulostuslaadun 9 600 x 600 dpi:n tulostustarkkuudella, ja automaattinen terävöinti tekee lopputuloksesta erinomaisen kuvasta riippumatta. 768 Mt:n vakiomuistin ansiosta laite selviytyy vaivattomasti niin suurten ja monimutkaisten asiakirjojen ja kuvien tulostuksesta kuin verkkotulostuksestakin.

Helppokäyttöinen


Tämän värilasertulostimen käytön oppii nopeasti kuka tahansa. Laitteen asetusten säätö on helppoa selkeän 5-rivisen nestekidenäytön avulla.

Monipuoliset liitännät


Alan standardien mukaisen PCL5c/6-tulostuksen ja lisäominaisuutena saatavan Adobe® Postscript -tulostuksen ansiosta i-SENSYS LBP7680Cx integroituu saumattomasti yrityksen työnkulkuun. Laitteessa on Gigabit Ethernet -yhteys, joten se selviytyy vaativistakin työmääristä verkkoyhteyden kuormittumatta.

Kehittyneet tietosuojaominaisuudet


Salaisten tietojen suojan takaavat samat edistykselliset toiminnot kuin Canonin imageRUNNER ADVANCE -monitoimilaitteissa. Laitteet ovat muun muassa IPSec- ja IEEE 802.1x -yhteensopivia. Lisäominaisuutena saatava suojattuihin postilaatikoihin tulostus suojaa luottamukselliset tiedot, jotta ne eivät joudu vääriin käsiin.

Suoratulostus USB-muistista


i-SENSYS LBP7680Cx on Canonin ensimmäinen lasertulostin, joka mahdollistaa suoratulostuksen USB-muisteista. Laite tukee Tiff-, JPEG-, PDF- ja XPS-tiedostomuotoja, ja selkeän näytön ansiosta käyttäjien on helppo valita ja tulostaa haluamansa tiedostot nopeasti.

Palkinnot

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon i-SENSYS LBP7680Cx ominaisuuksista ja toiminnoista.

PCL Printing

PCL-tulostus

USB connection

USB-liitäntä

Use and share over network

Käytä ja jaa verkon kautta

Automatic double sided printing

Automaattinen kaksipuolinen tulostus

+1 Optional Paper Cassette

+ 1 paperikasetti lisävarusteena

User friendly LCD display

Helppokäyttöinen nestekidenäyttö

High colour print quality

Laadukkaat väritulosteet

Optional Secure print

Suojattu tulostus lisäominaisuutena

Tablet and smartphone ready

Yhteensopiva tablet-laitteiden ja älypuhelimien kanssa

Haluatko tietää lisää?

Mobiiliratkaisut

Helppo tulostus mobiililaitteista

Easy Service Plan -huoltopalvelu

Turvaamalla Canon-investointisi saat mielenrauhan.

Easy Service Plan