Canon i-SENSYS LBP7210Cdn

i-SENSYS LBP7210Cdn

Tässä energiaa säästävässä, verkkoliitännällä varustetussa pienikokoisessa värilasertulostimessa on tehokas automaattinen kaksipuolinen tulostus. Laite on täydellinen valinta nopeaan kaksipuoliseen tulostukseen pienille työryhmille.

Edut

  • Hillitty, pienikokoinen värilasertulostin
  • 20 väri- ja mustavalkosivua minuutissa
  • Laadukkaat ammattitasoiset väritulosteet
  • 9 600 x 600 dpi:tä vastaava tulostustarkkuus
  • Nopean ensimmäisen tulosteen tekniikka
  • Automaattinen kaksipuolinen tulostus
  • Canon-kasettiteknologia
  • Verkkotulostus

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon i-SENSYS LBP7210Cdn

Työskentelyä tehostavia ominaisuuksia


LBP7210Cdn on nopea ja luotettava pienille työryhmille suunniteltu tulostin. Pienikokoinen ja vaikuttavan tehokas laite tulostaa 20 väri- ja mustavalkosivua minuutissa ja vie vähän tilaa.

Tasaisen laadukas tulostusjälki


9 600 x 600 dpi:tä vastaavan tulostustarkkuuden ja automaattisen terävöinnin (AIR) ansiosta LBP7210Cdn tuottaa laadukkaita väritulosteita joka kerta. Laite tulostaa värilliset ja mustavalkoiset esitykset, raportit, kirjeet ja muut asiakirjat selkeinä ja terävinä.

Säästää aikaa ja lisää tuottavuutta


LBP7210Cdn-tulostimen toiminnot auttavat tehostamaan työskentelyä. Laitteen ensimmäisen sivun tulostusaika on vain 16 sekuntia, joten tulosteita ei tarvitse odotella. Laitteessa on vakiona 250 arkin paperikasetti ja 50 arkin syöttötaso. 250 arkin lisäkasetti nostaa paperikapasiteetin 550 arkkiin, jolloin tulostusta voi jatkaa pidempään keskeytyksettä. Automaattinen kaksipuolinen tulostus helpottaa tulostusta, pienentää kustannuksia ja tuottaa ammattimaisia asiakirjoja.

Verkkotulostus


Tämä verkkotulostuksella varustettu tulostin tarjoaa tehokasta väritulostusta pienille työryhmille. Verkkoliitännän ansiosta tulostimen käyttö on joustavaa, ja etäkäyttöliittymän avulla IT-ylläpitäjät voivat hallita ja valvoa laitteen käyttöä verkon kautta tavallisilla selaimilla.

Helppo ja edullinen ylläpito


Canonin kasettiteknologia vähentää huollon tarvetta ja takaa aina laadukkaat tulosteet. Kasetit sisältävät väriaineen, rummun ja puhdistusyksiköt, joten kasetin vaihdon jälkeen laite on jälleen kuin uusi. Kasetin vaihto onnistuu kätevästi, nopeasti ja siististi laitteen etupuolelta.

Energiatehokas


LBP7210Cdn-tulostimen energiatehokkuus on luokkansa parhaimmistoa: laitteen energiankulutus on vain 3 wattia lepotilassa ja tyypillinen sähkönkulutus (TEC)* 2,2 kWh viikossa. Automaattinen sammutus parantaa energiatehokkuutta entisestään.
* TEC ilmaisee tuotteen tyypillisen sähkönkulutuksen yhden viikon aikana. Testimenetelmä on Energy Starin® määrittämä: http://www.eu-energystar.org.

Palkinnot

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon i-SENSYS LBP7210Cdn ominaisuuksista ja toiminnoista.

USB connection

USB-liitäntä

Canon Advanced Printing Technology

Canon Advanced Printing Technology (CAPT)

Use and share over network

Käytä ja jaa verkon kautta

High colour print quality

Laadukkaat väritulosteet

Automatic double sided printing

Automaattinen kaksipuolinen tulostus

+1 Optional Paper Cassette

+ 1 paperikasetti lisävarusteena

Haluatko tietää lisää?

Easy Service Plan -huoltopalvelu

Turvaamalla Canon-investointisi saat mielenrauhan.

Easy Service Plan

2016-2017-3-year-warranty-campaign