Canon i-SENSYS LBP7110Cw

i-SENSYS LBP7110Cw

Tämä pienikokoinen, Wi-Fi-liitännällä varustettu A4-lasertulostin tulostaa 14 väri- tai mustavalkosivua minuutissa. Se on täydellinen valinta tasaisen laadukkaaseen tulostukseen pienille yrityksille.

Edut

  • Ammattitasoiset A4-tulosteet
  • Hillityn tyylikäs tulostin soveltuu erityisesti pienille yrityksille
  • Sopii hyvin pienten työryhmien verkkotulostimeksi
  • Väri- ja mustavalkotulostus 14 sivun minuuttinopeudella
  • 1 200 x 1 200 dpi:n tulostustarkkuus
  • Wi-Fi-yhteys
  • Canonin värikasettiteknologia

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon i-SENSYS LBP7110Cw

Tasaisen laadukasta jälkeä


LBP7110Cw-tulostimella pienet toimistot ja työryhmät voivat tulostaa ammattilaatuisia A4-värilasertulosteita. Laitteen 1 200 x 1 200 dpi:n tulostustarkkuus sopii täydellisesti laadukkaan, värillisen markkinointimateriaalin sekä yksityiskohtaisia kuvia ja tekstiä sisältävien asiakirjojen tulostukseen. Laite tuottaa tasaisen vaikuttavaa jälkeä, joten tärkeitä töitä ei tarvitse enää lähettää muualle tulostettaviksi.

Kompakti ja kätevä


Hillityn tyylikäs LBP7110Cw sopii hyvin toimistoympäristöön - pienikokoinen tulostin mahtuu helposti työpöydälle. Modernin muotoilun ja hiljaisen toiminnan ansiosta laitteen voi sijoittaa myös asiakastapaamistiloihin.

Verkkoliitäntä ja Wi-Fi-yhteys helpottavat jakamista


Verkkoliitännän ansiosta LBP7110Cw sopii henkilökohtaiseen käyttöön tai jaetuksi tulostimeksi pienille työryhmille. Etäkäyttöliittymän avulla käyttäjät ja järjestelmänvalvojat voivat seurata ja hallita laitteen tilaa suoraan selaimella. Laitteen voi liittää langattomaan verkkoon Wi-Fi-yhteydellä ilman epäkäytännöllisiä johtoja.

Säästä aikaa ja paranna tuottavuutta


LBP7110Cw tulostaa 14 väri- ja mustavalkosivua minuutissa, joten tärkeät ja kiireisetkin tulostustyöt hoituvat nopeasti. Canonin nopean ensimmäisen sivun tulostuksen ansiosta tulostin käynnistyy nopeasti lepotilasta eikä sen lämpenemistä tarvitse odotella. 150 arkin kasetin ansiosta paperia ei tarvitse lisätä jatkuvasti, joten työnkulku on sujuvaa ja tuottavaa.

Helppo hallinta ja ylläpito


Canonin kasettiteknologia vähentää huollon tarvetta ja takaa aina laadukkaat tulosteet. Saatavana on myös riittoisampi musta värikasetti, joka tehostaa käyttöä entisestään. Kasetit sisältävät väriaineen, rummun ja puhdistusyksiköt, joten kasetin vaihdon jälkeen laite on jälleen kuin uusi. Kasetin vaihto onnistuu kätevästi, nopeasti ja siististi laitteen etupuolelta.

Kustannus- ja energiatehokas valinta


LBP7110Cw kuluttaa lepotilassa vain 0,9 wattia. Sillä on Energy Star® -sertifiointi, ja sen tyypillinen sähkönkulutus (TEC)* on markkinoiden pienimpiä. Tämä helpottaa ympäristötavoitteiden saavuttamista ja pienentää kustannuksia.
* TEC ilmaisee tuotteen tyypillisen sähkönkulutuksen yhden viikon aikana. Testimenetelmä on Energy Starin® määrittämä: http://www.eu-energystar.org.

Palkinnot

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon i-SENSYS LBP7110Cw ominaisuuksista ja toiminnoista.

USB connection

USB-liitäntä

Use and share over network

Käytä ja jaa verkon kautta

Use and share wirelessly

Käytä ja jaa langattomasti

Haluatko tietää lisää?

Mobiiliratkaisut

Helppo tulostus mobiililaitteista

Easy Service Plan -huoltopalvelu

Turvaamalla Canon-investointisi saat mielenrauhan.

Easy Service Plan

2016-2017-3-year-warranty-campaign