Canon i-SENSYS LBP7018C

i-SENSYS LBP7018C

Canonin pienikokoisin ja edullisin värilasertulostin. Laite on helppokäyttöinen ja pienikulutuksinen, ja se tuottaa erittäin laadukkaita tulosteita.

Edut

  • Tilaa säästävä muotoilu
  • Väritulostus 4 sivua ja mustavalkotulostus 16 sivua minuutissa
  • Nopean ensimmäisen tulosteen tekniikka
  • Pieni energiankulutus
  • 2 400 x 600 dpi:n tulostustarkkuus
  • Helppo värikasetin vaihto

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon i-SENSYS LBP7018C

Tyylikäs, tilaa säästävä muotoilu


Pienikokoinen ja hiljainen i-SENSYS LBP7018C on täydellinen pöytätulostin pienyrityksiin ja kotitoimistoihin. Tämä nopea ja edullinen lasertulostin tuottaa tinkimätöntä väritulostuslaatua.

Nopeaa tulostusta


Canonin nopean ensimmäisen tulosteen tekniikan ansiosta voit tulostaa ilman odottelua. i-SENSYS LBP7018C tulostaa 16 mustavalko- ja 4 värisivua minuutissa, ja mustavalkotulostuksessa ensimmäinen sivu tulostuu jo 13,6 sekunnissa.

Laadukkaita tulosteita – väreissä ja mustavalkoisena


Tee hyvä vaikutus laadukkailla tulosteilla. 2 400 x 600 dpi:n tulostustarkkuudella saat teräviä ja tarkkoja tulosteita, joissa teksti ja harmaasävyt toistuvat selkeinä. Canonin huippuluokan kuvankäsittelytekniikka ja S-Toner-väriaine takaavat laadukkaat väritulosteet.

Alhainen energiankulutus pienentää kustannuksia


i-SENSYS LBP7018C -tulostimen hyvä energiatehokkuus pienentää sekä kokonaiskäyttökuluja että hiilidioksidipäästöjä. Canonin tavoite on tuoda markkinoille mahdollisimman ympäristöystävällisiä tuotteita, ja siksi tälläkin lasertulostimella on Energy Star -sertifikaatti. Tulostimen energiatehokkuus on luokkansa parhaimmistoa, ja sen tyypillinen virrankulutus (TEC) on vain 0,5 kWh ja lepotilassa 1,1 wattia.

Helppokäyttöinen


Tulostimen asennus ja käyttö on todella vaivatonta ja esimerkiksi värikasetit on helppo vaihtaa. Erityisten äänenvaimennusominaisuuksien ansiosta voit työskennellä hiljaisemmassa työympäristössä ja keskittyä paremmin työntekoon. Canon CAPT -tulostinajuri säästää aikaa ja tuottaa tasokkaita väritulosteita.

Palkinnot

Tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon i-SENSYS LBP7018C ominaisuuksista ja toiminnoista.

USB connection

USB-liitäntä

High print quality

Laadukkaat tulosteet

Canon Advanced Printing Technology

Canon Advanced Printing Technology (CAPT)

Haluatko tietää lisää?

Ostopaikat

Easy Service Plan -huoltopalvelu

Turvaamalla Canon-investointisi saat mielenrauhan.

Lue lisää

Easy Service Plan