Canon i-SENSYS LBP6200d

i-SENSYS LBP6200d

Tämä pienikokoinen, automaattisesti kaksipuolisia tulostava laserlaite on omiaan kotiin tai pieneen toimistoon. Käytettävissä on paljon aikaa ja energiaa säästäviä toimintoja, eikä hankalia huoltotoimenpiteitä tarvita.

Edut

  • Tilaa säästävä muotoilu
  • 25 sivua/min, ensimmäisen kopion tulostusaika 6 sekuntia
  • Automaattinen kaksipuolinen tulostus
  • Säästää energiaa
  • Hiljainen toiminta
  • Kätevä Canon-kasettiteknologia

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon i-SENSYS LBP6200d

Pienikokoinen laite vaatii vain vähän tilaa


Tämä pienikokoinen ja edullinen mustavalkolasertulostin sopii erinomaisesti henkilökohtaiseen käyttöön kotona tai toimistossa. Pienellekin pöydälle mahtuvassa laitteessa on myös automaattinen kaksipuolisten tulostus.

Tehokkuutta


Tämän lasermenetelmällä tulostavan laitteen tulostusnopeus on 25 sivua minuutissa. Canonin nopean ensimmäisen tulosteen tekniikan ansiosta laite tulostaa suoraan lepotilastakin hyvin nopeasti, ja käynnistämisen jälkeen tarvittava lämpenemisaika on vain 10 sekuntia. Ensimmäisen tulosteen tulostusaika on vain 6 sekuntia, joten tulostaminen ei enää viivästytä aikatauluja.

Automaattinen kaksipuolinen tulostus


Automaattinen kaksipuolinen tulostus tekee tulostamisesta ammattimaisempaa ja säästää paperia.

Erinomainen lasertulostuslaatu


2 400 x 600 dpi:n tulostustarkkuuden ja automaattisen terävöinnin (Automatic Image Refinement, AIR) ansiosta tulosteiden teksti on terävää ja tarkkaa ja grafiikasta erottuvat kaikki yksityiskohdat. Canonin MS (Magnetic Spherical) -väriaine on kehitetty tuottamaan huippulaatuista tulostusjälkeä joka tulostuskerralla.

Tehokas ja hiljainen


Tämä energiaa säästävä tulostin kuluttaa lepotilassa vain 1,4 wattia. Sähkön säästämiseksi laitteen virran voi myös tarvittaessa katkaista etupaneeliin kätevästi sijoitetulla virtakytkimellä. Koska i-SENSYS LBP6200d:ssä ei ole tuuletinta, se on valmiustilassa täysin äänetön ja toimiessaan hiljainen, eikä se siten häiritse työntekoa ylimääräisellä taustamelulla.

Canon-kasettiteknologia


Canonin kierrätettävien kasettien ansiosta huoltotarve on vähäinen ja saat aina laadukkaat tulosteet ja kopiot. Canonin laserkasetit sisältävät väriaineen, rummun ja puhdistusyksiköt. Uuden kasetin vaihtaminen vie vain muutaman sekunnin, ja sen jälkeen tulostin on taas kuin uusi.

Palkinnot

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon i-SENSYS LBP6200d ominaisuuksista ja toiminnoista.

USB connection

USB-liitäntä

Automatic double sided printing

Automaattinen kaksipuolinen tulostus

High print quality

Laadukkaat tulosteet

Canon Advanced Printing Technology

Canon Advanced Printing Technology (CAPT)