Canon i-SENSYS LBP6030w

i-SENSYS LBP6030w

Pien- ja kotitoimistoihin tarkoitettu tilaa säästävä ja edullinen mustavalkotekniikalla toimiva lasertulostin, jossa on Wi-Fi-liitäntä helppoon verkkoyhteyteen ja tulostukseen älylaitteista. Laite on hiljainen, luotettava ja energiatehokas, ja se tuottaa laadukkaita tulosteita nopeasti.

Edut

  • Edullinen mustavalkotekniikalla toimiva lasertulostin Wi-Fi- ja mobiiliyhteydellä
  • Helppo tulostus älypuhelimista Canon Mobile Printing -sovelluksella
  • Laadukkaita mustavalkotulosteita nopeasti: 18 sivua minuutissa
  • Nopea ensimmäisen sivun tulostus
  • Tyylikäs ja pienikokoinen

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon i-SENSYS LBP6030w

Tilaa säästävä Wi-Fi-lasertulostin


Tällä pienikokoisella ja edullisella mustavalkolasertulostimella on helppo tulostaa myös langattomasti tai mobiiliyhteydellä. Laite sopii erinomaisesti henkilökohtaiseen käyttöön ja pientoimistoihin. Tyylikkään laitteen mitat ovat vain 364 x 249 x 199 mm (L x S x K), ja siinä on sisään työnnettävä paperikasetin kansi.

Tulostus Wi-Fi- tai mobiiliverkon kautta


Laite tukee Wi-Fi- ja mobiiliyhteyttä, joten voit tulostaa helposti tietokoneesta, älypuhelimista ja tablet-laitteista. Tulostimen yhdistäminen langattomaan verkkoon onnistuu helposti Wi-Fi-näppäintä painamalla. Apple iOS- ja Android-laitteista voi tulostaa helposti ja nopeasti suoraan tulostimeen maksutta ladattavan Canon Mobile Printing -sovelluksen avulla.

Nopea ja tehokas


Canonin Quick First-Print -tekniikan ansiosta i-SENSYS LBP 6030w on heti toimintavalmis myös lepotilasta. Laite tulostaa ensimmäisen sivun vain 7,8 sekunnissa, ja sen tulostusnopeus on jopa 18 sivua minuutissa. Sen ansiosta saat tulosteet nopeasti ja voit pian palata muiden töiden pariin.

Erinomainen lasertulostuslaatu


2 400 x 600 dpi:n tulostustarkkuuden ja automaattisen terävöinnin (Automatic Image Refinement, AIR) ansiosta tulosteiden teksti on terävää ja tarkkaa ja grafiikka yksityiskohtaista ja laadukasta. Canonin MS (Magnetic Spherical) -väriaine on kehitetty tuottamaan huippulaatuista tulostusjälkeä jokaisella tulostuskerralla.

Pieni energiankulutus


Canonin hetivalmiin kiinnitystekniikan ansiosta tulostin kuluttaa lepotilassa vain 1,6 wattia ja lämpenee hetkessä. Virran voi myös tarvittaessa katkaista etupaneeliin kätevästi sijoitetulla virtakytkimellä, mikä säästää sähköä ja pienentää ympäristövaikutuksia. Automaattisella virrankatkaisulla tulostimen virran voi myös määrittää katkeamaan halutun ajan jälkeen.

Hiljainen toiminta


i-SENSYS LBP6030w on valmiustilassa täysin äänetön ja toiminnan aikana hiljainen, joten se ei tuota työntekoa häiritsevää melua.

Canon-kasettiteknologia


Canon-kasettiteknologian ansiosta huoltoa tarvitaan vain vähän, ja saat aina laadukkaat tulosteet. Canonin laserkasetit sisältävät väriaineen, rummun ja puhdistusyksiköt. Uuden kasetin vaihtaminen on helppoa ja vie vain muutaman sekunnin.

Palkinnot

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon i-SENSYS LBP6030w ominaisuuksista ja toiminnoista.

High print quality

Laadukkaat tulosteet

USB connection

USB-liitäntä

Use and share wirelessly

Käytä ja jaa langattomasti

Haluatko tietää lisää?

Mobiiliratkaisut

Helppo tulostus mobiililaitteista

Easy Service Plan -huoltopalvelu

Turvaamalla Canon-investointisi saat mielenrauhan.

Easy Service Plan

Tuotekuvat ovat viitteellisiä. Jotkin toiminnot ovat valinnaisia. Lisätietoja tuotteesta saat tuotteen teknisistä tiedoista tai Canonin myyntiedustajalta.