Canon i-SENSYS LBP6030

i-SENSYS LBP6030

Edullinen ja pieneen tilaan mahtuva mustavalkotekniikalla toimiva lasertulostin kotiin tai pientoimistoon. Laite on hiljainen, luotettava ja energiaa säästävä, ja se tuottaa laadukkaita tulosteita nopeasti.

Edut

  • Edullinen mustavalkotekniikalla toimiva lasertulostin - sopii täydellisesti kotitoimistoon tai pientoimistoon
  • Laadukkaita mustavalkotulosteita nopeasti: 18 sivua minuutissa
  • Nopea ensimmäisen sivun tulostus
  • Tyylikäs ja pienikokoinen
  • Luokkansa johtava energiatehokkuus

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon i-SENSYS LBP6030

Tilaa säästävä lasertulostin


Laite on pienikokoinen, nopeatoiminen ja edullinen, joten se sopii erinomaisesti henkilökohtaiseen käyttöön ja pientoimistoihin. Tyylikkään laitteen mitat ovat vain 364 x 249 x 198 mm (L x S x K), ja siinä on sisään työnnettävä paperikasetin kansi.

Nopea ja tehokas


Canonin Quick First-Print -tekniikan ansiosta i-SENSYS LBP6030 on heti toimintavalmis myös lepotilasta. Laite tulostaa ensimmäisen sivun vain 7,8 sekunnissa, ja sen tulostusnopeus on jopa 18 sivua minuutissa. Sen ansiosta saat tulosteet nopeasti ja voit pian palata muiden töiden pariin.

Erinomainen lasertulostuslaatu


2 400 x 600 dpi:n tulostustarkkuuden ja automaattisen terävöinnin (Automatic Image Refinement, AIR) ansiosta tulosteiden teksti on terävää ja tarkkaa ja grafiikka yksityiskohtaista ja laadukasta. Canonin MS (Magnetic Spherical) -väriaine on kehitetty tuottamaan huippulaatuista tulostusjälkeä jokaisella tulostuskerralla.

Pieni energiankulutus


Canonin hetivalmiin kiinnitystekniikan ansiosta tulostin on energiaa säästävä: kulutus lepotilassa on vain 0,8 wattia ja laite lämpenee hetkessä. Virran voi myös tarvittaessa katkaista etupaneeliin kätevästi sijoitetulla virtakytkimellä, mikä säästää sähköä ja pienentää ympäristövaikutuksia.

Hiljainen toiminta


i-SENSYS LBP6030 on valmiustilassa äänetön ja toiminnan aikana hiljainen, joten se ei tuota työntekoa häiritsevää melua.

Canon-kasettiteknologia


Canon-kasettiteknologian ansiosta huoltoa tarvitaan vain vähän, ja saat aina laadukkaat tulosteet. Canonin laserkasetit sisältävät väriaineen, rummun ja puhdistusyksiköt. Uuden kasetin vaihtaminen on helppoa ja vie vain muutaman sekunnin.

Palkinnot

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon i-SENSYS LBP6030 ominaisuuksista ja toiminnoista.

High print quality

Laadukkaat tulosteet

USB connection

USB-liitäntä

Haluatko tietää lisää?

Easy Service Plan -huoltopalvelu

Turvaamalla Canon-investointisi saat mielenrauhan.

Easy Service Plan

Tuotekuvat ovat viitteellisiä. Jotkin toiminnot ovat valinnaisia. Lisätietoja tuotteesta saat tuotteen teknisistä tiedoista tai Canonin myyntiedustajalta.