Canon i-SENSYS LBP6020

i-SENSYS LBP6020

Tämä pieni ja edullinen mustavalkolasertulostin on omiaan henkilökohtaiseen käyttöön. Pienikulutuksisella, helppokäyttöisellä ja hiljaisella laitteella saa laadukkaita tulosteita ilman huoltotoimenpiteitä.

Edut

  • Tilaa säästävä muotoilu
  • 18 sivua/min, ensimmäinen kopio 7,8 sekunnissa
  • Pieni energiankulutus
  • Hiljainen toiminta
  • Kätevä Canon-kasettiteknologia

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon i-SENSYS LBP6020

Pienikokoinen laite vaatii vain vähän tilaa


Tämä pienikokoinen ja edullinen mustavalkolasertulostin mahtuu hyvin työpöydälle, joten se sopii erinomaisesti henkilökohtaiseen käyttöön. Virtaviivaisen laitteen mitat (L x S x K) ovat vain 359 x 249 x 198 mm, ja siinä on sisään työnnettävä paperikasetin kansi.

Tehokkuutta


Tulostusnopeus on ammattimaista tasoa, 18 sivua minuutissa. Canonin nopean ensimmäisen tulosteen tekniikan ansiosta laite tulostaa ensimmäisen tulosteen suoraan lepotilastakin 7,8 sekunnissa, joten turhaan odotteluun ei tuhlaannu aikaa.

Erinomainen lasertulostuslaatu


2 400 x 600 dpi:n tulostustarkkuuden ja automaattisen terävöinnin (Automatic Image Refinement, AIR) ansiosta tulosteiden teksti on terävää ja tarkkaa ja grafiikasta erottuvat kaikki yksityiskohdat. Canonin MS (Magnetic Spherical) -väriaine on kehitetty tuottamaan huippulaatuista tulostusjälkeä joka tulostuskerralla.

Tehokas ja hiljainen


Tämä energiaa säästävä tulostin kuluttaa lepotilassa vain 0,8 wattia. Sähkön säästämiseksi laitteen virran voi myös tarvittaessa katkaista etupaneeliin kätevästi sijoitetulla virtakytkimellä. i-SENSYS LBP6020 on valmiustilassa täysin äänetön ja toiminnan aikana hiljainen, joten se ei tuota työntekoa häiritsevää ylimääräistä taustamelua.

Canon-kasettiteknologia


Canonin kierrätettävien kasettien ansiosta huoltotarve on vähäinen ja saat aina laadukkaat tulosteet ja kopiot. Canonin laserkasetit sisältävät väriaineen, rummun ja puhdistusyksiköt. Uuden kasetin vaihtaminen vie vain muutaman sekunnin, ja sen jälkeen tulostin on taas kuin uusi.

Palkinnot

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon i-SENSYS LBP6020 ominaisuuksista ja toiminnoista.

High print quality

Laadukkaat tulosteet

Canon Advanced Printing Technology

Canon Advanced Printing Technology (CAPT)

USB connection

USB-liitäntä