Canon i-SENSYS LBP151dw

i-SENSYS LBP151dw

Nopea ja pienikokoinen i-SENSYS LBP151dw on edullinen ja monikäyttöinen mustavalkolasertulostin, jossa on PCL-valmius sekä Wi-Fi- ja mobiiliyhteys.

Edut

  • Tulostusnopeus 27 sivua minuutissa, ensimmäisen kopion tulostusaika 8 sekuntia, automaattinen kaksipuolinen tulostus ja Canonin nopea ensimmäisen sivun tulostustekniikka
  • Tyylikäs, kätevä ja pienikokoinen
  • PCL5e/6-optimointi takaa yhteensopivuuden aiempien laitteiden kanssa
  • Wi-Fi- ja Ethernet-verkkoyhteys
  • Mobiiliyhteys ja Google Cloud Print -tuki
  • Alhainen virrankulutus ja luokkansa paras energiatehokkuus

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon i-SENSYS LBP151dw

Nopea ja pienikokoinen


Pienikokoinen i-SENSYS LBP151dw on nopeatoiminen ja hinnaltaan edullinen. Canonin nopean ensimmäisen sivun tulostustekniikan ja 8 sekuntia kestävän ensimmäisen kopion tulostuksen ansiosta tulosteita ei tarvitse odotella edes laitteen ollessa lepotilassa. Tulostusnopeus on jopa 27 sivua minuutissa, ja laite tulostaa myös kaksipuolisesti.

Wi-Fi-, verkko- ja mobiiliyhteys


Tulostimen yhdistäminen Ethernet- tai Wi-Fi-verkkoon onnistuu helposti yhdellä painikkeella. Voit tulostaa langattomasti kaikista Mopria-mobiililaitteista käyttämällä maksutonta laajennusta. Maksuttoman Canon PRINT Business -sovelluksen kautta saat iOS- tai Android-laitteeseesi paljon erilaisia lisäominaisuuksia.

Google Cloud Print -valmius


i-SENSYS LBP151dw muodostaa yhteyden suoraan pilvipalveluun ilman tietokonetta. Saat yhteyden Google Cloud Print -tiliisi hetkessä ja voit aloittaa tulostuksen saman tien miltä tahansa sopivalta laitteelta.

PCL-valmius


Pienikokoinen, edullinen ja luotettava i-SENSYS LBP151dw muodostaa yhteyden verkkoon saumattomasti ja soveltuu erinomaisesti myös IT-alan ammattilaisten käyttöön.

Pieni virrankulutus


Tulostin on hiljainen ja sen energiatehokkuus on luokkansa paras, joten se sopii hyvin esimerkiksi myymälöihin, pankkeihin ja hotellien vastaanottotiloihin.

Helppokäyttöinen värikasetti


Canon-kasettiteknologia mahdollistaa huoltovapaan toiminnan ja aina laadukkaat tulosteet. Laserlaitteiden Canon-värikasetit sisältävät väriaineen, rummun ja puhdistusyksiköt. Uuden kasetin vaihtaminen on helppoa ja vie vain muutaman sekunnin.

Palkinnot

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon i-SENSYS LBP151dw ominaisuuksista ja toiminnoista.

Automatic double sided printing

Automaattinen kaksipuolinen tulostus

Use and share over network

Käytä ja jaa verkon kautta

USB connection

USB-liitäntä

PCL Printing

PCL-tulostus

Use and share wirelessly

Käytä ja jaa langattomasti

Tablet and smartphone ready

Yhteensopiva tablet-laitteiden ja älypuhelimien kanssa

2016-2017-3-year-warranty-campaign