Single Ink -erillisvärit vai FINE-värikasetit?

Joissakin PIXMA-tulostimissa on Canonin Single Ink -erillisvärijärjestelmä, ja toisissa käytetään Canonin FINE-värikasettitekniikkaa. Kumpi sopii sinulle paremmin?

Miksi Single Ink?

Järjestelmä säästää mustetta. Single Ink -erillisvärijärjestelmä käyttää jopa kymmentä yksittäistä värisäiliötä yhdistelmäväreihin – jos jokin väri loppuu, sinun tarvitsee vaihtaa vain yksi säiliö. Koska sinun ei tarvitse vaihtaa kuin yksittäisiä säiliöitä, Single Ink -järjestelmä alentaa tulostuskustannuksiasi.

Miksi FINE-värikasetit?

Canonin FINE-värikasettijärjestelmää on helppo käyttää. Musteet ja tulostuspää ovat kaikki kätevästi samassa yksikössä, joka on helppo vaihtaa nopeasti uuteen. Lisäksi FINE-värikasettijärjestelmä tekee tulostamisesta erittäin nopeaa.

Varoitus musteen loppumisesta

Kumman järjestelmän sitten valitsetkin, sinun ei tarvitse pelätä musteen loppumista. Kun muste alkaa olla vähissä, näet varoituksen musteen loppumisesta näyttöön avautuvassa ponnahdusikkunassa.

Lisäksi jokaisessa Single Ink -säiliössä on LED-valo, joka vilkkuu eri nopeuksilla säiliön tyhjyyden merkiksi. Voit siis tarkastaa mustetason ilman tietokonetta, mikä on kätevää esimerkiksi tulostettaessa suoraan kamerasta, muistikortilta tai matkapuhelimesta.