Laadukasta valokuvatulostusta

Upeat yksityiskohdat

Miten saadaan hyvä valokuvatuloste? Kyse on oikeastaan siitä, kuinka tarkasti tulostimen mustepisarat osuvat valokuvapaperille, ja siitä, kuinka pieniä pisarat ovat. Siksi kaikissa PIXMA-tulostimissa käytetään Canonin patentoitua FINE-tekniikkaa.

FINE (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering) -tulostuspäätekniikka hyödyntää erittäin tarkkoja tulostuspäitä, joissa on jopa 7 680 suutinta. Jokainen suutin tuottaa tasalaatuisia ja tarkkoja mustepisaroita, joiden koko on pienimmillään yksi pikolitra eli litran triljoonasosa. Nämä pienet mustepisarat takaavat erittäin tasaisen väriliukuman ja tarkat yksityiskohdat, joten valokuvat näyttävät ja tuntuvat perinteisiltä valokuvilta.

Aidot värit ja hyvä kontrasti

PIXMA-tulosteiden laatuun vaikuttaa moni muukin asia tulostuspäiden lisäksi. Canonin musteet tuottavat upeita tuloksia, koska niissä yhdistyvät kirkkaat värit ja erinomainen kontrasti.

Jokaisessa PIXMA-tulostimessa käytetään mustan pigmenttimusteen ja tavallisten värimusteiden yhdistelmää. Lopputulos on se, että tulosteiden teksti on terävää ja valokuvien ja kuvien värit eloisia.

Joissakin malleissa on lisäksi Canonin ContrastPLUS-järjestelmä, jossa käytetään ylimääräistä mustaa värimustetta. Järjestelmän ansiosta tulosteissa on erinomainen kontrasti mustien alueiden lisäksi kaikkialla kuvissa, mikä luo kuviin kolmiulotteisen tunnun.

spacer
					image
Tekniikka
Laadukasta valokuvatulostusta
Single Ink -erillisvärit vai FINE-värikasetit?
ChromaLife100 / ChromaLife100+
Ominaisuudet
Valokuvatulostus
Asiakirjatulostus
Tulostus CD-, DVD- ja Blu-ray -levyille
Kaksipuolinen tulostus
Suoratulostus
Kaksi paperitasoa
Kuvan laadun parantaminen
Verkkoon liittäminen
Tuotesivuille
PIXMA-valokuva- ja asiakirjatulostimet