Canon XEED WX6000

XEED WX6000

LCOS- ja AISYS-tekniikoita hyödyntävässä XEED WX6000 -projektorissa on moottoroidut vaihdettavat objektiivit, ja se heijastaa kuvaa WXGA+-tarkkuudella ja 5 700 lumenin värien kirkkaudella. Täydellinen valinta yrityksille, jotka ovat hankkimassa laajakuvaprojektoria.

Edut

  • Aito WXGA+-tarkkuus
  • LCOS-tekniikka
  • 5 700 lumenin värien kirkkaus
  • Kontrastisuhde 1 000:1
  • Moottoroitu zoom, tarkennus ja objektiivin siirto
  • 4 vaihdettavaa objektiivia
  • Parannettu RGB- ja gammasäätö
  • DVI- ja HDMI™-tulot
  • PJLink™-yhteensopiva verkkoportti
  • 360°:n asennus

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon XEED WX6000

Kirkas ja yksityiskohtainen kuva


5 700 lumenin kirkkauden ansiosta XEED WX6000 on monipuolinen kiinteästi asennettava LCOS-projektori. Aidon WXGA+ (1 440 x 900) -tarkkuuden ansiosta malli sopii erinomaisesti luentosaleihin ja muihin suuriin tiloihin, joissa tarvitaan valoimainen projektori.

Silmiä hivelevä kuvanlaatu


0,7 tuuman LCOS-paneeli ja Canonin optinen AISYS-järjestelmä tuottavat erittäin laadukkaan, saumattoman kuvan myös vaativissa tiloissa, kuten hotellien kokoushuoneissa ja näyttelytiloissa.

16:10-kuvasuhteen ja suuren valovoiman ansiosta malli sopii hyvin logojen ja muiden tarkkojen graafisten elementtien esittelyyn. Suuri kontrastisuhde 1 000:1 takaa syvän mustan ja eloisat värit.

Huippulaadukas Canon-objektiivi


Kiinteästi asennettavassa projektorissa on oltava erittäin tarkka objektiivi. XEED WX6000 vastaa odotuksiin sekä laatunsa että joustavuutensa puolesta. Canonin objektiivitekniikka takaa erinomaisen tarkkuuden ja kirkkauden.

Edistyneen asennustoiminnon kuvansäätö puolen pikselin tarkkuudella tuo kuvista parhaat puolet esiin. Lisäksi 3D, pinoaminen, yhdistetyt järjestelmät ja kupuheijastus onnistuvat vaivatta.

Monipuolinen objektiivivalikoima


Valitse objektiiviksi 1,5x vakio-zoom, laajakulma, pitkä 1,7x zoom tai erittäin pitkä 1,95x zoom ja nauti hyvästä kuvanlaadusta suurissakin tiloissa.

Täydellinen hallinta


XEED WX6000:n kätevien toimintojen avulla näytät kuvasi todenmukaisina ja tarkkoina. Erillinen RGB-säätö, kuusisuuntainen värinsäätö ja gammasäätö mahdollistavat tarkan väritäsmäyksen, joka vastaa lähes ammattimaisesti kalibroituja laitteita.

Helppo kytkeä ja käyttää


XEED WX6000:ssa on laaja valikoima työ-, opetus- ja esityskäyttöön sopivia liitäntöjä. DVI- ja HDMI™-liitännän kautta voi näyttää teräväpiirtokuvia ja -videoita, ja verkko- ja RS232C-portin kautta laitteen voi kytkeä huoneen ohjausjärjestelmään ja LAN-verkkoon. PJLink™-tukimahdollistaa ohjaamisen ja valvonnan IP-yhteydellä. Käytön joustavuutta lisää entisestään 360 asteen asennus.

Vähemmän kuluja ja päästöjä


Alle 0,08 wattia valoyksikköä kohti kuluttavan XEED SX6000:n virrankulutus on yksi markkinoiden pienimmistä.

Palkinnot

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon XEED WX6000 ominaisuuksista ja toiminnoista.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Erittäin kirkas kuva ja suuri kontrastisuhde

HD Ready

HD-tuki

HDMI Port

HDMI-portti

Industry standard control protocol

Standardienmukaiset ohjausprotokollat

Sarjakomennot

Lataa WX6000-projektorin kauko-ohjauksen määrittämiseen tarvittavat sarjakomennot

Download (pdf)

XEED-asiakastapaukset

Case Study Gesundheit Nord Medical

Gesundheit Nord -terveyskeskukset

Gesundheit Nord Klinikverbund Bremen gGmbH -yhtymän lääkärit käyttävät huipputerävän kuvan tuottavia Canon-videoprojektoreita. Canonin XEED SX80 Mark II Medical -videoprojektorien avulla Gesundheit Nord on nykyaikaistanut toimintaansa. Lääkärit käyttävät digitaalisia röntgenjärjestelmiä päivittäin neljällä klinikalla Bremenissä.

Case Study inamo Restaurant

Ravintola inamo, Lontoo

Vuonna 2010 inamo st james -ravintolaan asennettiin yli 90 Canon XEED -projektoria. Projektorit ovat osa inamon patentoitua E-Table™-ratkaisua, jonka avulla ravintolan asiakkaat voivat tehdä tilauksia, valita pöytäänsä digitaalisen pöytäliinan, katsella ChefCam-keittiökameran kuvaa ja vaikkapa tilata taksin. Kaikki tämä tapahtuu pöytiin heijastettujen näyttöjen avulla.