Canon XEED WX520

XEED WX520

Canonin pienin kiinteästi asennettava WXGA+-projektori, jonka 5 200 lumenin kirkkaus säilyy* koko zoomausalueella.

Edut

  • Aito WXGA+-tarkkuus
  • 5 200 lumenia
  • Kontrasti 2 000:1
  • 1,8x zoom-objektiivi, jossa pysty- ja vaakasiirto
  • Vierekkäiset kuvat ja reunojen häivytys
  • HDMI™- ja DVI-tulot
  • Esitykset ilman tietokonetta
  • Lamppu ja ilmansuodatin helppo vaihtaa
  • Luokkansa paras** energiatehokkuus

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon XEED WX520

Pienikokoinen kiinteästi asennettava projektori


XEED WX520 on Canonin valovoimaisin ja pienin kiinteästi asennettava WXGA+-projektori. Sillä voidaan projisoida kirkkaita ja selkeitä kuvia miltä tahansa etäisyydeltä.

Tasainen* kirkkaus


Canonin uuden sukupolven optinen AISYS-järjestelmä tuottaa 5 200 lumenin kirkkauden ja kontrastisuhteen 2 000:1. Tasaisen valovoiman f/2,8 ansiosta kirkkaus säilyy muuttumattomana koko 1,8x zoomausalueella. Kirkkaus ei käytännössä vähene edes telepäässä.

Monipuolista projisointia


Uusi kuvaprosessori parantaa kuvanlaatua ja mahdollistaa reunojen häivytyksen, joka helpottaa moniprojektoriasennuksia. Projektori tukee vierekkäisten kuvien näyttämistä kahdesta digitaalisesta kuvalähteestä, joten se sopii hyvin käytettäväksi videoneuvotteluissa. Liikkeen sumentumisen vähennys pitää kuvat terävinä vauhdikkaassakin videossa, ja neljän pisteen keystone-korjauksen ansiosta kuvan voi heijastaa lähes mistä tahansa kulmasta. LCOS-tekniikan ja aidon WXGA+-tarkkuuden (1 440 x 900 pikseliä) ansiosta projektori tuottaa erittäin laadukkaan kuvan.

Kätevä käyttää


Objektiivin pysty- ja vaakasiirto helpottaa XEED WX520:n asennusta. Tasaisen yläosan ja jalkojen kätevien kiinnitysvaihtoehtojen ansiosta projektori voidaan pinota ja säätää usealla eri tavalla.

Monipuoliset liitännät


HDMI- ja DVI-liitäntöihin voidaan kytkeä digitaalisia kuvalähteitä. USB-portin kautta voi helposti ja nopeasti päivittää laiteohjelmiston ja heijastaa sisältöä suoraan USB-flash-asemilta. Network Multi-Projection (NMPJ) -toiminnon avulla sisältöä on helppo projisoida LAN-verkon kautta. Crestron RoomView® -ohjelma mahdollistaa projektorin etäohjauksen ja -valvonnan.

Helppo huoltaa


Entistä kestävämpien optisten komponenttien ansiosta XEED WX520 -projektorilla on pitkä käyttöikä. Lamppu kestää säästötilassa jopa 5 000 tuntia, ja lisäksi lamppu ja ilmansuodatin on helppo vaihtaa ilman, että projektoria tarvitsee siirtää pois paikaltaan.

Erinomainen energiatehokkuus


XEED WX520 -projektorin virrankulutus luokkansa pienin**. Lisäksi lampun säästötila ja muut energiansäästöominaisuudet on helppo ottaa käyttöön energiansäästöpainikkeen avulla.

*Kirkkaus voi laskea enintään 5 %. Perustuu yhteen kuvakokoon.
**3 000–6 000 lumenin projektorit, enintään 0,8 tuuman paneelilla ja yhdellä lampulla varustetut mallit. Perustuu Canon Inc:n tutkimukseen toukokuussa 2013.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon XEED WX520 ominaisuuksista ja toiminnoista.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Erittäin kirkas kuva ja suuri kontrastisuhde

HDMI Port

HDMI-portti

HD Ready

HD-tuki

Crestron

Crestron