Canon XEED WX450ST

XEED WX450ST

Innovatiivinen ja pienikokoinen, lyhyen heijastusetäisyyden kiinteästi asennettava WXGA+-projektori, jossa on laaja 77 %:n objektiivin pystysiirto. Projektori heijastaa laadukkaita kuvia 4 500 lumenin kirkkaudella, ja sen heijastusetäisyys on vain kolmasosa tavanomaisiin projektoreihin verrattuna.

Edut

  • Aito WXGA+-tarkkuus
  • Canonin lyhyen projisointietäisyyden objektiivi
  • 4 500 lumenia
  • Kontrasti 2 000:1
  • Monipuolinen objektiivin pysty- ja vaakasiirto
  • Vierekkäiset kuvat ja reunojen häivytys
  • HDMI™- ja DVI-tulot
  • Esitykset ilman tietokonetta
  • Lamppu ja ilmansuodatin helppo vaihtaa
  • Erinomainen energiatehokkuus

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon XEED WX450ST

Valovoimainen lyhyen projisointietäisyyden objektiivi siirtotoiminnolla


Pienikokoinen XEED WX450ST on erittäin tarkka ja valovoimainen kiinteästi asennettava multimediaprojektori. Lyhyen heijastusetäisyyden Canon-objektiivi tarjoaa poikkeuksellisen laajan pysty- ja vaakasiirron. Uuden objektiivin projisointisuhde on 0,571:1, ja se poistaa vääristymät käytännössä kokonaan (tyypillisesti 0,1 %). Se pystyy projisoimaan 100 tuuman kuvan noin 1,23 metrin etäisyydeltä, mikä on vain kolmannes perinteisten projektorien heijastusetäisyydestä. Lyhyestä polttovälistä huolimatta objektiivi voi projisoida lävistäjältään 30–300 tuuman kokoisia kuvia. Pystysiirron ja erittäin laajan 77 %:n vaakasiirron ansiosta projektori voidaan sijoittaa huomaamattomasti valkokankaan ylä- tai alapuolelle, ja se soveltuu sekä etu- että taustaprojisointiin.

Kirkas ja eloisa kuva


Canonin uusin ja tehokkain optinen AISYS-järjestelmä tarjoaa 4 500 lumenin kirkkauden ja kontrastisuhteen 2 000:1, jotka takaavat selkeät, kirkkaat ja elävät kuvat sekä erittäin tarkat värit ja tasaisen kuvantoiston – kaikki ne ominaisuudet, joita voit odottaa XEED-sarjan tuotteilta.

Uuden sukupolven kuvankäsittely


LCOS-tekniikan ja aidon WXGA+-tarkkuuden (1 440 x 900 pikseliä) ansiosta projektori tuottaa erittäin laadukkaan kuvan. Ammattitasoisen optiikan lisäksi WX450ST-projektorin uusi kuvankäsittelytekniikka tarjoaa useita asennusta helpottavia ominaisuuksia, kuten reunojen häivytyksen ja värien kohdistuksen, jolla varmistetaan RGB-paneelien tarkka kohdistus, sekä valmiit testikuviot. Projektori mahdollistaa vierekkäisten kuvien näyttämisen kahdesta digitaalisesta kuvalähteestä, joten se sopii hyvin käytettäväksi nykyaikaisten videokonferenssisovellusten kanssa. Neljän pisteen keystone-korjauksen ansiosta kuvia voidaan projisoida lähes mistä tahansa kulmasta hyvälaatuisina. Liikkeen sumentumisen vähennys pitää kuvat terävinä vauhdikkaassakin videossa.

Monipuoliset asennusvaihtoehdot


Uudessa rungossa on tasainen yläosa ja käteviä kiinnitysvaihtoehtoja jaloille, joten projektori sopii hyvin moniprojektoriasennuksiin. Pinoaminen sekä projisointi ylös- ja alaspäin onnistuvat vaivattomasti.

Liitäntävalikoima


Projektorissa on HDMI- ja DVI-I-liitännät digitaaliselle tulolle. USB-portin kautta voi helposti päivittää laiteohjelmiston ja projisoida sisältöä suoraan USB-flash-asemilta. Crestron RoomView® -ohjelma mahdollistaa projektorin etäohjauksen ja -valvonnan. Network Multi-Projection (NMPJ) -toiminnon avulla sisältöä on helppo projisoida LAN-verkon kautta.

Kestävä ja energiatehokas


XEED WUX450ST -projektorin lamppu kestää säästötilassa jopa 5 000 tuntia. Lampun säästötila ja muut energiansäästöominaisuudet on helppo ottaa käyttöön energiansäästöpainikkeen avulla.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon XEED WX450ST ominaisuuksista ja toiminnoista.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Erittäin kirkas kuva ja suuri kontrastisuhde

HD Ready

HD-tuki

HDMI Port

HDMI-portti

Crestron

Crestron