Canon XEED WUX6010

XEED WUX6010

Canonin kiinteästi asennettavien projektorien huippumalli tuottaa silmiähivelevän laadukasta kuvaa. Laitteen ominaisuuksiin kuuluvat aito WUXGA-tarkkuus, 6 000 lumenin värikirkkaus ja HDBaseT-tulo. Lisäksi projektoriin on saatavana lisävarusteena viisi huippulaadukasta objektiivia.

Edut

  • Yksityiskohtainen ja todenmukainen kuva aidolla WUXGA-tarkkuudella
  • 6 000 lumenin kirkkaus ja 2 000:1-kontrastisuhde
  • Eloisat kuvat ja luonnolliset värit LCOS-paneelitekniikalla
  • HD-kuvien sekä ääni- ja ohjaussignaalien siirto yhdellä kaapelilla HDBaseT:n avulla
  • Valittavana viisi huippulaadukasta vaihdettavaa Canon-projisointiobjektiivia
  • Moottoroitu objektiivinsiirto ja tarkennus sekä helppo asennus
  • Vierekkäiset kuvat kahdesta digitaalisesta kuvalähteestä
  • Uusi edistyksellinen kuvaprosessori: reunojen häivytys, vierekkäiset kuvat ja neljän kulman keystone-korjaus
  • Matalat huoltokustannukset helposti vaihdettavien ja huollettavien lampun ja ilmansuodattimen ansiosta

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon XEED WUX6010

Vaikutuksen tekevä kuvanlaatu


WUX6010 vie Canonin kiinteästi asennettavien XEED-projektoreiden laadun uudelle tasolle. Full HD -resoluutiota tukevan aidon WUXGA-tarkkuuden ansiosta sekä tietokoneesta että videolähteistä heijastettu kuva on eloisa ja yksityiskohtainen. Canonin ainutlaatuinen optinen AISYS-järjestelmä tuottaa 6 000 lumenin kirkkauden ja 2 000:1-kontrastisuhteen. Kuva näyttää selkeältä jopa kirkkaasti valaistuissa tiloissa.

Edistynyt LCOS-paneelitekniikka


LCOS (Liquid Crystal On Silicon) -paneelit tuottavat yhdessä Canonin AISYS-järjestelmän kanssa erittäin laadukkaan kuvan. Värit ovat luonnollisia, eikä kuvissa ole muista paneelitekniikoista tuttuja ristikko- tai sateenkaarihäiriöitä. WUX6010 sopiikin erinomaisesti ympäristöihin, joissa tarvitaan tasalaatuisia ja yksityiskohtaisia kuvia.

Viisi vaihdettavaa Canon-objektiivia


Voit vaihtaa WUX6010-projektorin objektiivin ympäristön mukaan. Valittavana on viisi huippulaadukasta Canon-projisointiobjektiivia. Objektiivin moottoroitu pysty- ja vaakasiirto tekee asennuksesta joustavaa ja mahdollistaa tarkkuuden jopa puolen pikselin mittakaavassa. Kaikissa objektiiveissa on käytetty Canonin huipputekniikkaa, joka tuottaa tarkan geometrian, terävän tarkennuksen ja yksityiskohtaisen kuvan.

Monipuoliset ja kätevät liitännät


WUX6010-projektorissa on monipuoliset liitännät. HDBaseT-portin kautta voi siirtää HD-kuvaa sekä ääni- ja ohjaussignaaleja yhdellä kaapelilla jopa 100 metrin päähän laadun heikkenemättä. Näin erilaisia kokoonpanovaihtoehtoja on huomattavasti enemmän. DVI- ja HDMI-liitäntöjen ansiosta WUX6010 sopii hyvin videokonferensseihin, joissa on pystyttävä heijastamaan vierekkäisiä kuvia. Kaksi vierekkäistä kuvaa voi heijastaa joko kahdesta digitaalisesta lähteestä tai yhdestä digitaalisesta ja yhdestä analogisesta lähteestä.

Tehokkaat hallintaominaisuudet


WUX6010:n hallinta on helppoa ja tehokasta. Esimerkiksi reunojen häivytyksen avulla useiden projektorien kuvan voi helposti yhdistää yhdeksi suureksi näytöksi. Neljän pisteen keystone-korjaus parantaa kuvien tarkkuutta kaikista heijastuskulmista. Pystysuoran ja vaakasuoran säädön avulla RGB-paneelin voi kohdistaa yhden pikselin tarkkuudella.

Huoltoa helpottava modulaarinen rakenne


WUX6010:n huolto on helppoa. Lampun ja ilmansuodattimen vaihto on vaivatonta, eikä projektoria tarvitse irrottaa huollon ajaksi. WUX6010 kuuluu Canonin kolmen vuoden laajennetun takuun lainapalvelun piiriin. Takuun ollessa voimassa asiakas saa käyttöönsä lainaprojektorin seuraavana päivänä*, jos laite on toimitettava korjaukseen tai huoltoon.

*Seuraavan päivän palvelu tarkoittaa, että mahdollisuuksien mukaan lainalaite toimitetaan asiakkaalle korjauspyynnön esittämispäivää seuraavana päivänä. Jos pyyntö on vastaanotettu kello 12.00 jälkeen, viikonloppuna tai yleisenä vapaapäivänä, lainalaite toimitetaan asiakkaalle kaksi päivää korjauspyynnön esittämisen jälkeen. Lainapalvelu tarjotaan ehtojen mukaisesti, ja se on saatavilla vain tietyillä alueilla.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon XEED WUX6010 ominaisuuksista ja toiminnoista.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Erittäin kirkas kuva ja suuri kontrastisuhde

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD -videoiden toisto kaikkia yksityiskohtia myöten

HDMI Port

HDMI-portti

Supporting HD video, audio and control

Tuki: HD-video, ääni ja ohjaus

Industry standard control protocol

Standardienmukaiset ohjausprotokollat

Crestron

Crestron

Compatible HDBaseT Transmitters

(Other transmitters may be compatible but have not been tested)

Manufacturer Type Model Name Connection via HDBaseT Note
Video Audio LAN RS-232C
Crestron Transmitter DM-TX-201-C Yes Yes Yes No This transmitter does not have an RS-232C terminal.
DM-TX-401-C Yes Yes Yes Yes
Kramer Transmitter TP-581T Yes Yes Yes Yes The expected resolution may not be displayed with connection to some types of input devices
TP-582T Yes Yes Yes Yes
AMX Transmitter DX-TX Yes Yes Yes No
Gefen Transmitter GEF-HDCAT5-ELRPOL(S) Yes Yes No No This transmitter does not support RS-232C when connected to the projector. The expected resolution may not be displayed with connection to some types of input devices.
Atlona Transmitter AT-HDTX-RSNET Yes Yes No Yes The expected resolution may not be displayed with connection to some types of input devices.
CYP
PU-507-KIT Yes Yes Yes Yes


[Notes]
Set to HDBaseT for Serial Connection in the Menu.
Not compatible with “Extron XTP” specifications.

3-year-lamp-warranty-campaign