Canon XEED WUX6000

XEED WUX6000

Canonin kiinteästi asennettavien projektorien huippumalli, joka heijastaa ensiluokkaista kuvaa. Projektori tuottaa aidon WUXGA-tarkkuuden ja 6 000 lumenin värikirkkauden, ja valittavissa on viisi laadukasta lisäobjektiivia.

Edut

  • Heijasta yksityiskohtaista ja todenmukaista kuvaa aidolla WUXGA-tarkkuudella
  • 6 000 lumenin kirkkaus ja 2 000:1-kontrastisuhde
  • Eloisat kuvat ja luonnolliset värit LCOS-paneelitekniikalla
  • Valittavana viisi huippulaadukasta vaihdettavaa Canon-projektoriobjektiivia
  • Moottoroitu objektiivinsiirto ja tarkennus sekä helppo asennus
  • Vierekkäiset kuvat kahdesta digitaalisesta kuvalähteestä
  • Uusi edistyksellinen kuvaprosessori: reunojen häivytys, vierekkäiset kuvat ja neljän kulman keystone-korjaus
  • Matalat huoltokustannukset helposti vaihdettavien ja huollettavien lampun ja ilmasuodattimen ansiosta

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon XEED WUX6000

Vaikutuksen tekevä kuvanlaatu


WUX6000 nostaa Canonin kiinteästi asennettavien XEED-projektoreiden laadun uudelle tasolle. Full HD -resoluutiota tukevan aidon WUXGA-tarkkuuden ansiosta sekä tietokoneesta että videolähteistä heijastettu kuva on eloisa ja yksityiskohtainen. Canonin ainutlaatuinen optinen AISYS-järjestelmä tuottaa 6 000 lumenin kirkkauden ja 2 000:1-kontrastisuhteen. Kuva näyttää selkeältä jopa kirkkaasti valaistuissa tiloissa.

Edistynyt LCOS-paneelitekniikka


LCOS (Liquid Crystal On Silicon) -paneelit tuottavat yhdessä Canonin AISYS-järjestelmän kanssa erittäin laadukkaan kuvan. Värit ovat luonnollisia, eikä kuvissa ole muista paneelitekniikoista tuttuja ristikko- tai sateenkaarihäiriöitä. WUX6000:n LCOS-tekniikka mahdollistaa suuren 96 %:n valovoiman. Sen ansiosta WUX6000 sopii ihanteellisesti ympäristöihin, joissa vaaditaan erityisen laadukasta ja yksityiskohtaista kuvaa.

Viisi vaihdettavaa Canon-objektiivia


Voit vaihtaa WUX6000-projektoriin objektiivin ympäristön mukaan. Valittavana on viisi huippulaadukasta Canonin projektoriobjektiivia. Objektiivin moottoroitu pysty- ja vaakasiirto tekee asennuksesta joustavaa ja mahdollistaa tarkkuuden jopa puolen pikselin mittakaavassa. Kaikissa objektiiveissa on käytetty Canonin huipputekniikkaa, joka tuottaa tarkan geometrian, terävän tarkennuksen ja yksityiskohtaisen kuvan.

Kaksi digitaalista kuvatuloa


WUX6000:ssa on monipuoliset liitännät. DVI- ja HDMI-liitäntöjen ansiosta projektori sopii hyvin videokonferensseihin, joissa on pystyttävä heijastamaan vierekkäisiä kuvia. Kaksi vierekkäistä kuvaa voi heijastaa joko kahdesta digitaalisesta lähteestä tai yhdestä digitaalisesta ja yhdestä analogisesta lähteestä.

Tehokkaat hallintaominaisuudet


WUX6000:n hallinta on helppoa ja tehokasta. Esimerkiksi reunojen häivytyksen avulla useiden projektorien kuvan voi helposti yhdistää yhdeksi suureksi näytöksi. Neljän pisteen keystone-korjaus parantaa kuvien tarkkuutta kaikista heijastuskulmista. Pystysuoran ja vaakasuoran säädön avulla RGB-paneelin voi kohdistaa yhden pikselin tarkkuudella.

Huoltoa helpottava modulaarinen rakenne


WUX6000:n huolto on helppoa. Lampun ja ilmansuodattimen vaihto on vaivatonta, eikä projektoria tarvitse irrottaa huollon ajaksi. WUX6000 kuuluu Canonin kolmen vuoden laajennetun takuun lainapalvelun piiriin. Takuun ollessa voimassa asiakas saa käyttöönsä lainaprojektorin seuraavana päivänä*, kun laite on korjauksessa tai huollossa.

*Seuraavan päivän palvelu tarkoittaa, että mahdollisuuksien mukaan lainalaite toimitetaan asiakkaalle korjauspyynnön esittämispäivää seuraavana päivänä. Jos pyyntö on vastaanotettu kello 12.00 jälkeen, viikonloppuna tai yleisenä vapaapäivänä, lainalaite toimitetaan asiakkaalle kaksi päivää korjauspyynnön esittämisen jälkeen. Lainapalvelu tarjotaan ehtojen mukaisesti, ja se on saatavilla vain tietyillä alueilla.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon XEED WUX6000 ominaisuuksista ja toiminnoista.