Canon XEED WUX5000

XEED WUX5000

5 000 lumenin kirkkauden, WUXGA-tarkkuuden, Full HD -tuen ja moottoroitujen vaihdettavien objektiivien ansiosta LCOS-tekniikkaa hyödyntävä XEED WUX5000 vie kiinteästi asennettavien projektorien kuvanlaadun uudelle tasolle.

Edut

  • Aito WUXGA-tarkkuus ja Full HD -tuki (1080p)
  • LCOS-tekniikka
  • 5 000 lumenia (4 000 lumenia hiljaisessa tilassa)
  • Kontrastisuhde 1 000:1
  • Moottoroitu objektiivin siirto, zoomaus ja tarkennus
  • 3 vaihdettavaa objektiivia
  • Parannettu RGB- ja gammasäätö
  • DVI- ja HDMI-tulot
  • PJLink-yhteensopiva verkkoliitäntä

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon XEED WUX5000

Erinomaisen kuvanlaadun tuottavat ominaisuudet


XEED WUX5000 vie kiinteästi asennettavien projektorien kuvanlaadun uudelle tasolle. WUXGA-tarkkuuden (1 920 x 1 200 kuvapistettä) ansiosta PC- ja Macintosh-tietokoneilla olevat kuvat sekä Full HD -videokuva voidaan toistaa todella yksityiskohtaisesti. Canonin LCOS-tekniikalla myös vältetään tavalliset kuvan projisointiongelmat ja tuotetaan hyvälaatuisia kuvia, joissa ei ole ristikko- tai sateenkaarihäiriöitä.

Tinkimätöntä suorituskykyä


XEED WUX5000 käyttää Canonin uuden sukupolven optista AISYS-järjestelmää, joka tuottaa vaikuttavan 5 000 lumenin kirkkauden kaikella sisällöllä ja kaikilla väreillä. AISYS optimoi LCOS-paneelien suorituskyvyn ja tuloksena saadaan todenmukainen värien kirkkaus. Suuri kontrastisuhde 1 000:1 takaa hyvän värikylläisyyden ja syvät mustan sävyt. Ainutlaatuinen Delta-E-väritäsmäys vastaa lähes ammattikäyttöön kalibroitujen laitteiden väritäsmäystä.

Canonin vaihdettavat moottoroidut objektiivit


XEED WUX5000 -projektoriin on saatavilla useita laadukkaita vaihdettavia moottoroituja objektiiveja. Vakiovarusteisiin kuuluva 1,5x zoom-objektiivi sopii useimpiin käyttötarkoituksiin, mutta suuriin esitystiloihin on saatavilla erityinen pitkän polttovälin 1,7x zoom-objektiivi. Ultralaajakulmainen kiinteä objektiivi sopii hyvin taustaprojisointiin. Canonin laadukkaiden objektiivien suunnittelussa on panostettu kuvan kirkkauteen, terävyyteen ja geometriaan.

Edistyneet ominaisuudet


Moottoroitua zoomia, tarkennusta ja objektiivinsiirtoa voidaan hallita helposti kauko-ohjauksella aina puolen kuvapisteen tarkkuuteen asti. XEED WUX5000 -projektorissa on käytettävissä kaikki yhden tai usean projektorin järjestelmissä tarvittavat ominaisuudet, kuten 3D, pinoaminen, yhdistetyt järjestelmät ja kupuheijastus.

Joustava integrointi ja monipuoliset liitännät


DVI-D- ja HDMI-liitäntöjen avulla XEED WUX5000 -projektorin voi yhdistää digitaalisiin teräväpiirtolähteisiin. Projektorissa on myös 15-nastainen VGA-liitäntä ja kolme miniliitintä äänelle. Projektoria ohjataan ja valvotaan sarja- ja verkkoporttien kautta, ja PJLink-yhteensopivuuden ansiosta sen voi liittää helposti AV-järjestelmiin.

Helppo huolto


Huolto on nopeampaa ja helpompaa kuin koskaan aiemmin. Tehokas lamppu kestää jopa 3 000 tuntia (4 000 tuntia hiljaisessa tilassa), ja sen voi vaihtaa helposti projektorin takaa. Ilmansuodatin puolestaan liukuu ulos laitteen sivusta. Myös tärkeimmät optiset komponentit on helppo huoltaa ilman projektorin purkamista.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon XEED WUX5000 ominaisuuksista ja toiminnoista.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Erittäin kirkas kuva ja suuri kontrastisuhde

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD -videoiden toisto kaikkia yksityiskohtia myöten

HDMI Port

HDMI-portti

Industry standard control protocol

Standardienmukaiset ohjausprotokollat