Canon XEED WUX500

XEED WUX500

Tämä LCOS-tekniikkaa hyödyntävä pienikokoinen kiinteästi asennettava WUXGA-projektori tarjoaa muuttumattoman 5 000 lumenin kirkkauden ja huipputason kuvanlaadun. Projektorissa on monipuoliset liitännät, Canonin laadukas 1,8x zoom-objektiivi sekä HDBaseT- ja Wi-Fi-ominaisuudet.

XEED WUX500

Edut

  • Erittäin tarkka ja todenmukainen kuva aidon WUXGA-tarkkuuden (1 920 x 1 200 kuvapistettä) ja Full HD -toiston ansiosta
  • Eloisa kuva muuttumattomalla* 5 000 lumenin kirkkaudella ja aidolla 2 000:1-kontrastisuhteella
  • LCOS-paneelit ja AISYS-tekniikka tuottavat selkeän ja saumattoman kuvan, jossa värit toistuvat tarkasti ja kirkkaina
  • 1,8x-zoom-objektiivin manuaalinen objektiivinsiirto, zoomaus ja tarkennus helpottavat asennusta
  • Liitettävissä useisiin eri laitteisiin langattomasti HDBaseT- ** tai Wi-Fi-yhteydellä, kuva heijastettavissa Network Multi Projection (NMPJ) -tekniikalla
  • Uudet, parannetut kuvantoisto-ominaisuudet, kuten reunojen häivytys usean laitteen kokoonpanossa, vierekkäiset kuvat ja neljän kulman keystone-korjaus
  • Kuvan voi heijastaa USB-liitännän kautta jopa yhdeksällä projektorilla ilman tietokonetta
  • HDMI-liitäntä ja RJ-45-verkkoportit
  • Matalat huoltokustannukset helposti vaihdettavien ja huollettavien lampun ja ilmansuodattimen ansiosta
  • Säästötilassa lampun käyttöikä jopa 5 000 tuntia ja käyttöääni vain 30 dBA

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon XEED WUX500

Tarkka ja pienikokoinen kiinteästi asennettava projektori


XEED WUX500 on pienikokoinen kiinteästi asennettava projektori, joka tarjoaa huipputason kuvanlaadun ja monipuoliset liitännät. Laite painaa vain 5,6 kg. Projektori heijastaa kirkkaan ja tarkan kuvan niin tietokoneesta kuin videolähteistä, ja Full HD -kuvaa tukevan aidon WUXGA-tarkkuuden (1 920 x 1 200 kuvapistettä) ansiosta teksti on helposti luettavaa ja grafiikka selkeää.

Tasainen* kirkkaus


Canonin AISYS-optiikkajärjestelmä tuottaa myös voimakkaasti valaistuissa tiloissa selkeän kuvan, jonka kirkkaus on 5 000 lumenia ja kontrastisuhde 2 000:1. 1,8x zoom-objektiivin muuttumattoman valovoiman f/2,8 ansiosta kuvan kirkkaus säilyy käytännössä samana koko zoomausalueella.

Edistynyt LCOS-paneelitekniikka


LCOS-paneelit (Liquid Crystal On Silicon) tuottavat yhdessä AISYS-järjestelmän kanssa erittäin selkeän ja saumattoman kuvan, jossa värit toistuvat tarkasti ja kirkkaina, eikä kuvassa näy muilla paneelitekniikoilla usein ilmenevää ristikko- ja sateenkaarihäiriötä.

Monipuoliset toiminnot


Projektorin monipuolisilla toiminnoilla voit heijastaa kuvan vaivattomasti juuri haluamallasi tavalla. Reunanhäivytyksen ja värien kohdistuksen avulla useiden eri projektorien kuvat voi yhdistää saumattomasti, ja neljän pisteen keystone-korjaus auttaa heijastamaan kuvan tarkkana ja terävänä myös vinossa kulmassa. Vierekkäiskuvatoiminnolla kuvan voi heijastaa kahdesta digitaalisesta lähteestä (tai yhdestä digitaalisesta ja yhdestä analogisesta lähteestä) esimerkiksi videoneuvotteluja varten.

Käytännöllisyyttä


Projektorin laadukas Canonin 1,8x zoom-objektiivi toistaa muodot tarkasti ja pitää kuvan terävänä. Objektiivin moottoroitu vaaka- ja pystysuuntainen siirto helpottaa projektorin asentamista.

Monipuoliset liitännät


Monipuolisten liitäntöjen ansiosta projektorilla voi heijastaa stillkuvia ja videoita monista lähteistä. Projektorissa on HDBaseT-** ja Wi-Fi-ominaisuudet ja Network Multi-Projection (NMPJ) -toiminto, joiden avulla kuvan voi heijastaa lähiverkon kautta langattomasti tai kiinteällä yhteydellä. Digitaalista tuloa varten projektorissa on HDMI- ja DVI-liitännät, ja USB-portin kautta voi helposti päivittää projektorin laiteohjelmiston ja heijastaa sisältöä suoraan USB-flash-asemilta ilman tietokonetta. Projektoria voi seurata ja ohjata etäyhteydellä Crestron Connected™ -standardin mukaisen RJ-45-verkkoportin kautta.

Energiaa säästävä ja helposti huollettava


Säästötilaa käytettäessä projektorin lampun käyttöikä on jopa 5 000 tuntia ja tuulettimen käyttöääni vain 30 dBA. Lampun ja suodattimen vaihtaminen onnistuu helposti projektoria liikuttamatta. WUX500-projektori kuuluu Canonin kolmen vuoden laajennetun takuun lainapalvelun piiriin, mikä tarkoittaa, että asiakas saa korjauksen tai huollon ajaksi käyttöönsä lainaprojektorin korjauksen tai huollon alkamista seuraavana päivänä***.

Lääketieteelliseen käyttöön tarkoitettu versio


Projektorista on saatavilla myös lääketieteelliseen käyttöön tarkoitettu DICOM 14 -standardin mukainen versio.

*Kirkkaus voi laskea enintään 5 %. Perustuu yhteen kuvakokoon.
** Jäljempänä on lista vahvistetusti yhteensopivista HDBaseT-lähettimistä.
*** Seuraavan päivän palvelu tarkoittaa, että mahdollisuuksien mukaan lainalaite toimitetaan asiakkaalle korjauspyynnön esittämistä seuraavana päivänä. Jos pyyntö on vastaanotettu kello 12.00 jälkeen, viikonloppuna tai yleisenä vapaapäivänä, lainalaite toimitetaan asiakkaalle kaksi päivää korjauspyynnön esittämisen jälkeen. Lainapalvelu tarjotaan ehtojen mukaisesti, ja se on saatavilla vain tietyillä alueilla.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon XEED WUX500 ominaisuuksista ja toiminnoista.

Yhteensopivat HDBaseT-lähettimet

(Muut lähettimet saattavat olla yhteensopivia, mutta niitä ei ole testattu)

ValmistajaTyyppiMallinimiYhteys HDBaseT:n kauttaHuomautus
VideoÄäniLAN (lähiverkko)RS-232C
CrestronLähetinDM-TX-201-CKylläKylläKylläEiTässä lähettimessä ei ole RS-232C-porttia.
DM-TX-401-CKylläKylläKylläEi
KramerLähetinTP-581TKylläKylläKylläKyllä
TP-582TKylläKylläKylläKyllä
AMXLähetinDX-TXKylläKylläKylläEiTämä lähetin ei tue RS-232C-projektoria.
ExtronLähetinXTP T USW 103EiEiEiEi
GefenLähetinGEF-HDCAT5-ELRPOL(S)KylläKylläEi*³EiTämä lähetin ei tue RS-232C-projektoria.
AtlonaLähetinAT-HDTX-RSNETKyllä*¹KylläKylläEi
CYPLähetinPU-507-KITKyllä*¹KylläKylläKyllä

*¹ Ei ehkä toista odotettua resoluutiota, kun tietyt syöttölaitteet on liitetty
*² Tämä projektori ei tue Extron XTP -ominaisuutta.
*³ Lähiverkon tiedonsiirto ei ole mahdollista, kun projektori on valmiustilassa (lähetin ei tue LPPF2-tilaa)

Vastuuvapauslausekkeet
Lähiverkko (Gb) oletusasetuksena.
Vaihto HDBaseT⇔lähiverkko (Gb) vaatii projektorin uudelleen käynnistämistä.

XEED-asiakastapaukset

Gesundheit Nord -terveyskeskukset

Gesundheit Nord Klinikverbund Bremen gGmbH -yhtymän lääkärit käyttävät huipputerävän kuvan tuottavia Canon-videoprojektoreita. Canonin XEED SX80 Mark II Medical -videoprojektorien avulla Gesundheit Nord on nykyaikaistanut toimintaansa. Lääkärit käyttävät digitaalisia röntgenjärjestelmiä päivittäin neljällä klinikalla Bremenissä.

Ravintola inamo, Lontoo

Vuonna 2010 inamo st james -ravintolaan asennettiin yli 90 Canon XEED -projektoria. Projektorit ovat osa inamon patentoitua E-Table™-ratkaisua, jonka avulla ravintolan asiakkaat voivat tehdä tilauksia, valita pöytäänsä digitaalisen pöytäliinan, katsella ChefCam-keittiökameran kuvaa ja vaikkapa tilata taksin. Kaikki tämä tapahtuu pöytiin heijastettujen näyttöjen avulla.

3-year-lamp-warranty-campaign