Canon XEED WUX450ST

XEED WUX450ST

Tämä kompakti lyhyen heijastusetäisyyden WUXGA-projektori tuottaa vaikuttavan 4 500 lumenin kirkkauden, ja HDBaseT-liitännän ja 75 prosentin pystysuuntaisen objektiivinsiirron ansiosta projektorin asennusmahdollisuudet ovat monipuoliset.

XEED WUX450ST

Edut

  • WUXGA-tarkkuus (1 920 x 1 200) – tarkat ja selkeät kuvat
  • Lyhyen heijastusetäisyyden objektiivi – ei juuri lainkaan vääristymiä
  • 4 500 lumenin kirkkaus – vaikuttavat kuvat
  • Kontrastisuhde 2 000:1 – syvät ja todenmukaiset värit
  • 75 prosentin pystysuuntainen objektiivinsiirto – monipuoliset asennusmahdollisuudet
  • Monipuoliset liitäntävaihtoehdot: HDBaseT-, HDMI™- ja DVI-tulot sekä Wi-Fi-yhteys
  • Monipuoliset toiminnot, kuten vierekkäisten kuvien projisointi ja reunojen häivytys
  • Esitysten pitäminen ilman tietokonetta jopa yhdeksällä projektorilla USB-liitännän ja lähiverkkokaapelin avulla
  • 3 vuoden lampunvaihtotakuu ja seuraavan päivän lainapalvelu*
  • Energiatehokas – lampun käyttöikä 5 000 tuntia ja äänenvoimakkuus 30 dBa (säästötilassa)

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon XEED WUX450ST

Lyhyen projisointisetäisyyden objektiivi siirtotoiminnolla


Kompaktin ja monipuolisen XEED WUX450ST -multimediaprojektorin tarkkuus on erinomainen. Laitetta voidaan käyttää sekä etu- että taustaheijastukseen, ja pysty- ja vaakasuuntaisen objektiivinsiirron ansiosta se voidaan sijoittaa huomaamattomasti valkokankaan etupuolelle tai sen taakse. Pystysiirto on erityisen vaikuttavat 75 %.

Tarkka ja monipuolinen


Lyhyestä polttovälistä huolimatta objektiivi voi heijastaa lävistäjältään 30–300 tuuman kokoisia kuvia. Vääristymiä ei esiinny käytännössä lainkaan (tyypillisesti 0,1 %), ja projisointisuhteen 0,56:1 ansiosta 100 tuuman kuvan heijastaminen onnistuu 1,2 metrin etäisyydeltä. Tämä on kolmannes perinteisten projektorien vaatimasta etäisyydestä.

Kirkkaat ja laadukkaat kuvat


XEED WUX450ST -projektorissa on käytetty Canonin optista AISYS-järjestelmää, ja se tuottaa vaikuttavan kuvanlaadun tehokkaasti. 4 500 lumenin kirkkauden ja kontrastisuhteen 2 000:1 ansiosta kuvat ovat XEED-sarjan tuotteille ominaisesti kirkkaita ja selkeitä ja värit todenmukaisia.

Edistyksellistä käsittelyä


Tällä projektorilla vaikuttavien kuvien projisointi onnistuu monenlaisissa ympäristöissä. Ammattimainen LCOS-näyttötekniikka tukee projektorin WUXGA-tarkkuutta (1 920 x 1 200 pikseliä) ja Full HD -ominaisuuksia. Saatavilla on myös sini- ja kirkassävytiloilla varustettu DICOM SIM -malli, joka mahdollistaa sekä DICOM SIM- että sRGB-vaihtoehdon käytön heijastettaessa kuvia vierekkäin.

Luovaa projisointia


XEED WUX450ST -projektorissa on käytetty uudenlaista kuvankäsittelytekniikkaa, ja laitteessa on paljon helppokäyttöisiä toimintoja, kuten reunojen häivytys, värien kohdistus ja valmiit testikuviot. USB-liitännän kautta esitysten pitäminen onnistuu ilman tietokonetta joko yhdellä projektorilla tai jopa yhdeksällä lähiverkkokaapelilla yhdistetyllä laitteella. Projektori tukee vierekkäisten kuvien näyttämistä kahdesta digitaalisesta kuvalähteestä, joten se sopii hyvin käytettäväksi nykyaikaisten videoneuvottelusovellusten kanssa. Neljän pisteen keystone-korjauksen ansiosta kuvia voidaan projisoida lähes mistä kulmasta tahansa.

Helposti asennettava


Pienen kokonsa ansiosta projektori on omiaan luokka- ja kokoushuoneisiin ja muihin ahtaisiin tiloihin. Museoissa ja luovissa esitysympäristöissä projektorin tasainen yläpinta ja näppärät jalat helpottavat usean projektorin kokoonpanojen asennusta. Myös pinoaminen ja pystysuuntainen projisointi on helppoa.

Monipuoliset liitännät


Uusien liitäntävaihtoehtojen ansiosta projektorin voi sijoittaa entistä useammalla eri tavalla ja useampiin eri paikkoihin. Ääni-, kuva- ja ohjaussignaalit voi lähettää HDBaseT-liitännän kautta yhden jopa 100 metrin pituisen kaapelin avulla tai Wi-Fi-yhteydellä langattomasti jopa 25 metrin etäisyydeltä. Network Multi Projection (NMPJ) -tekniikan ansiosta yhteys voidaan muodostaa myös lähiverkon kautta. Samanaikainen digitaalinen syöttö onnistuu HDMI- ja DVI-I-liitäntöjen avulla, ja Crestron RoomView® -ohjelma mahdollistaa viiveettömän etäohjauksen ja -valvonnan.

Pitkä käyttöikä ja pienet käyttökustannukset


XEED WUX450ST -projektorin lamppu kestää säästötilassa jopa 5 000 tuntia. Energiansäästöpainikkeen avulla voi ottaa käyttöön lampun säästötilan ja muut hyödylliset energiansäästöominaisuudet saman tien. Laajaan lampputakuuseen kuuluu jopa kolme lampunvaihtoa kolmen vuoden aikana, ja Canonin kolmen vuoden laajennetun lainapalvelutakuun ansiosta saat lainaprojektorin käyttöösi jo seuraavana päivänä alkuperäisen laitteen ollessa huollossa tai korjattavana.

*Seuraavan päivän palvelu tarkoittaa, että mahdollisuuksien mukaan lainalaite toimitetaan asiakkaalle korjauspyynnön esittämispäivää seuraavana päivänä. Jos pyyntö on vastaanotettu kello 12.00 jälkeen, viikonloppuna tai yleisenä vapaapäivänä, lainalaite toimitetaan asiakkaalle kaksi päivää korjauspyynnön esittämisen jälkeen. Lainapalvelu tarjotaan ehtojen mukaisesti, ja se on saatavilla vain tietyillä alueilla.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon XEED WUX450ST ominaisuuksista ja toiminnoista.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Erittäin kirkas kuva ja suuri kontrastisuhde

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD -videoiden toisto kaikkia yksityiskohtia myöten

HDMI Port

HDMI-portti

Supporting HD video, audio and control

Tuki: HD-video, ääni ja ohjaus

Wi-Fi CERTIFIED

Wi-Fi -sertifioitu

Industry standard control protocol

Standardienmukaiset ohjausprotokollat

Crestron

Crestron

3 Yr XEED Extended warranty
3yr Lamp Promotion