Canon XEED WUX450

XEED WUX450

Canonin pienin kiinteästi asennettava WUXGA-projektori, jonka 4 500 lumenin kirkkaus säilyy* koko zoomausalueella. Laadukkaassa 1,8x objektiivissa on pysty- ja vaakasiirto, joka helpottaa asennusta.

Edut

  • Aito WUXGA-tarkkuus
  • 4 500 lumenia
  • Kontrasti 2 000:1
  • 1,8x zoom-objektiivi, jossa pysty- ja vaakasiirto
  • Vierekkäiset kuvat ja reunojen häivytys
  • HDMI™- ja DVI-tulot
  • Esitykset ilman tietokonetta
  • Lamppu ja ilmansuodatin helppo vaihtaa
  • Luokkansa johtavaa** energiatehokkuutta

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon XEED WUX450

Tarkka ja pienikokoinen kiinteästi asennettava projektori


XEED WUX450 -multimediaprojektori on Canonin pienin kiinteästi asennettava WUXGA-projektori, joka tuottaa kirkkaan ja tarkan kuvan kaikilta projisointietäisyyksiltä.

Tasainen* kirkkaus


Canonin uuden sukupolven optinen AISYS-järjestelmä tarjoaa 4 500 lumenin kirkkauden ja kontrastisuhteen 2 000:1. 1,8x zoom-objektiivissa on tasainen valovoima f/2,8. Kirkkaus säilyy käytännössä muuttumattomana koko zoomausalueella telepäähän asti.

Uusia tehokkaita ominaisuuksia


Uusi kuvaprosessori parantaa kuvanlaatua ja mahdollistaa reunojen häivytyksen ja kohdistuksen säädön, jotka helpottavat moniprojektoriasennuksia. Projektori tukee vierekkäisten kuvien näyttämistä kahdesta digitaalisesta kuvalähteestä, mistä on hyötyä etenkin videoneuvotteluissa. Liikkeen sumennuksen vähennys pitää kuvat terävinä vauhdikkaassakin videossa, ja neljän pisteen keystone-korjauksen ansiosta kuvan voi projisoida lähes mistä tahansa kulmasta. LCOS-näyttötekniikan, aidon WUXGA-tarkkuuden (1 920 x 1 200 pikseliä) ja Full HD -ominaisuuksien ansiosta projektori tuottaa erittäin laadukkaan kuvan.

Käytännöllisyyttä


Projektorin objektiivin pysty- ja vaakasiirto helpottaa asennusta. Tasaisen yläosan ja jalkojen ansiosta projektoria voi käyttää monenlaisissa, esimerkiksi pinottavissa kokoonpanoissa.

Monipuoliset liitännät


Projektorissa on HDMI- ja DVI-liitännät digitaaliselle tulolle. USB-portin kautta voi helposti ja nopeasti päivittää laiteohjelmiston ja projisoida sisältöä suoraan USB-flash-asemilta. Crestron RoomView® -ohjelma mahdollistaa projektorin etäohjauksen ja -valvonnan. Network Multi-Projection (NMPJ) -toiminnon avulla sisältöä voidaan projisoida helposti lähiverkon kautta.

Helppo huolto


XEED WUX450 -projektorissa on käytetty uusia pitkään kestäviä optisia komponentteja. Lamppu kestää säästötilassa jopa 5 000 tuntia, ja lisäksi lamppu ja ilmansuodatin on helppo vaihtaa paikan päällä. Moduulirakenteen ansiosta laite on vaivaton asentaa ja huoltaa.

Luokkansa johtavaa** energiatehokkuutta


XEED WUX450 -projektorin virrankulutus on luokkansa pienin. Lampun säästötila ja muut energiansäästöominaisuudet on helppo ottaa käyttöön energiansäästöpainikkeen avulla.

*Kirkkaus voi laskea enintään 5 %. Perustuu yhteen kuvakokoon.
**3 000–6 000 lumenin projektorit, enintään 0,8 tuuman paneelilla ja yhdellä lampulla varustetut mallit. Perustuu Canon Inc:n tutkimukseen toukokuussa 2013.

Palkinnot

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon XEED WUX450 ominaisuuksista ja toiminnoista.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Erittäin kirkas kuva ja suuri kontrastisuhde

HDMI Port

HDMI-portti

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD -videoiden toisto kaikkia yksityiskohtia myöten

Crestron

Crestron

3-year-lamp-warranty-campaign