Canon XEED WUX400ST

XEED WUX400ST

Canonin pienikokoinen ja ensimmäinen lyhyen heijastusetäisyyden kiinteästi asennettava WUXGA-projektori, jonka ominaisuuksia ovat laaja 75 %:n objektiivin pystysiirto, 4 000 lumenin kirkkaus ja erinomainen energiatehokkuus.

Edut

  • Aito WUXGA-tarkkuus
  • Canonin lyhyen heijastusetäisyyden objektiivi
  • 4 000 lumenia
  • Kontrasti 2 000:1
  • Objektiivin pysty- ja vaakasiirto
  • Vierekkäiset kuvat ja reunojen häivytys
  • HDMI™- ja DVI-tulot
  • Esitysten toisto ilman tietokonetta
  • Lamppu ja ilmansuodatin helppo vaihtaa
  • Erinomainen energiatehokkuus

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon XEED WUX400ST

Lyhyen projisointisetäisyyden objektiivi siirtotoiminnolla


Pienikokoinen XEED WX450ST on erittäin tarkka kiinteästi asennettava multimediaprojektori. Lyhyen heijastusetäisyyden Canon-objektiivi tarjoaa poikkeuksellisen laajan pysty- ja vaakasiirron. Uuden objektiivin projisointisuhde on 0,571:1, ja se poistaa vääristymät käytännössä kokonaan (tyypillisesti 0,1 %). Se pystyy heijastamaan 100 tuuman kuvan 1,2 metrin etäisyydeltä, mikä on vain kolmannes perinteisten projektorien projisointietäisyydestä. Lyhyestä polttovälistä huolimatta objektiivi voi heijastaa lävistäjältään 30–300 tuuman kokoisia kuvia. Pystysiirron ja erittäin laajan 75 %:n vaakasiirron ansiosta projektori voidaan sijoittaa huomaamattomasti valkokankaan ylä- tai alapuolelle, ja se soveltuu sekä etu- että taustaprojisointiin.

Kirkkaat ja laadukkaat kuvat


Canonin uusin optinen AISYS-järjestelmä on entistäkin laadukkaampi. 4 000 lumenin kirkkaus ja kontrastisuhde 2 000:1 takaavat selkeät, kirkkaat ja elävät kuvat sekä erittäin tarkat värit ja tasaisen kuvantoiston – kaikki ne ominaisuudet, joita voit odottaa XEED-sarjan tuotteilta.

Edistyksellinen kuvankäsittely


LCOS-näyttötekniikan sekä aidon WUXGA-tarkkuuden (1 920 x 1 200 pikseliä) ja Full HD -ominaisuuksien ansiosta projektori tuottaa erittäin laadukkaan kuvan. Ammattitasoisen optiikan lisäksi XEED WUX400ST -projektorin uusi kuvankäsittelytekniikka tarjoaa useita asennusta helpottavia ominaisuuksia, kuten reunojen häivytyksen ja värien kohdistuksen, jolla varmistetaan RGB paneelien tarkka kohdistus, sekä valmiit testikuviot. Projektori tukee vierekkäisten kuvien näyttämistä kahdesta digitaalisesta kuvalähteestä, joten se sopii hyvin käytettäväksi nykyaikaisten videoneuvottelusovellusten kanssa. Neljän pisteen keystone-korjauksen ansiosta kuvia voi heijastaa lähes mistä tahansa kulmasta hyvälaatuisina. Liikkeen sumentumisen vähennys pitää kuvat terävinä vauhdikkaassakin videossa.

Helposti asennettava


Uudessa rungossa on tasainen yläosa ja käteviä asennusvaihtoehtoja jaloille, joten laite sopii hyvin moniprojektoriasennuksiin. Pinoaminen sekä projisointi ylös- ja alaspäin onnistuvat vaivattomasti.

Monipuoliset liitännät


Projektorissa on HDMI- ja DVI-I-liitännät digitaaliselle tulolle. USB-portin kautta voi helposti päivittää laiteohjelmiston ja projisoida sisältöä suoraan USB-flash-asemilta. Crestron RoomView® -ohjelma mahdollistaa projektorin etäohjauksen ja -valvonnan. Network Multi-Projection (NMPJ) -toiminnon avulla sisältöä voidaan projisoida LAN-verkon kautta.

Kestävä ja energiatehokas


XEED WUX400ST -projektorin lamppu kestää säästötilassa jopa 5 000 tuntia. Lampun säästötila ja muut energiansäästöominaisuudet on helppo ottaa käyttöön energiansäästöpainikkeen avulla.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon XEED WUX400ST ominaisuuksista ja toiminnoista.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Erittäin kirkas kuva ja suuri kontrastisuhde

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD -videoiden toisto kaikkia yksityiskohtia myöten

HDMI Port

HDMI-portti

Crestron

Crestron