Canon XEED WUX4000

XEED WUX4000

WUXGA-tarkkuuden, Full HD -tuen, vaihdettavien objektiivien laajan valikoiman ja LCOS-tekniikan ansiosta WUX4000 on kiinteästi asennettavien projektorien uusi suunnannäyttäjä.

Edut

  • Aito WUXGA-tarkkuus ja Full HD -videokuva
  • LCOS-tekniikka
  • 4 000 lumenia
  • Kontrastisuhde 1 000:1
  • Moottoroitu objektiivin siirto, zoomaus ja tarkennus
  • 3 vaihdettavaa objektiivia
  • Parannettu RGB- ja gammasäätö
  • DVI- ja HDMI-tulot
  • PJLink-yhteensopiva verkkoliitäntä

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon XEED WUX4000

WUXGA-tarkkuus ja LCOS-tekniikka – ainutlaatuinen yhdistelmä


WUXGA-tarkkuudella (1 920 x 1 200 pikseliä) projisoiva XEED WUX4000 nostaa asennettavien projektorien laatuvaatimuksia. Se toistaa PC:n ja Macintoshin kuvat erittäin tarkasti ja Full HD -videokuvan todella yksityiskohtaisesti. Canonin LCOS-tekniikan ansiosta voidaan myös välttää tavalliset kuvan projisointiongelmat ja tuottaa hyvälaatuisia kuvia, joissa ei ole ristikko- tai sateenkaarihäiriöitä.

Tinkimätöntä tehoa


XEED WUX4000 käyttää Canonin uuden sukupolven optista AISYS-järjestelmää, joka tuottaa vaikuttavan 4 000 lumenin kuvan. AISYS optimoi LCOS-paneelien suorituskyvyn, ja tuloksena on kirkas kuva valoisissakin ympäristöissä. Suuri kontrastisuhde 1 000:1 takaa eloisat värit ja erinomaisen mustan.

Canonin vaihdettavat objektiivit


WUX4000 on ensimmäinen XEED-sarjan malli, johon on saatavana laadukkaita vaihdettavia objektiiveja. Useimpiin tiloihin riittää vakiomallinen 1,5x zoom-objektiivi. Suuriin esityspaikkoihin on saatavilla myös pitkän polttovälin zoom-objektiivi ja taustaprojisointiin ultralaajakulmainen kiinteä objektiivi. Kaikki objektiivit ovat taattua Canon-laatua – tuloksena saadaan yksityiskohtainen kuva, jonka kirkkaus ja kuvageometria ovat erinomaiset.

Moottoroitu objektiivinsiirto


WUX4000-projektorissa on moottoroitu objektiivin pysty- ja vaakasiirto, joka takaa helpon asennuksen. Pystysiirron voi valita väliltä +55 - –15 % kuvan korkeudesta, ja vaakasiirron väliltä +/–10 % kuvan leveydestä.

Joustava integrointi ja monipuoliset liitännät


Digitaalisten teräväpiirtolähteiden kanssa käytettäväksi suunniteltu XEED WUX4000 sisältää sekä DVI-D- että HDMI-liitännät. Laitteessa on 15-nastainen VGA-liitäntä ja kolme miniliitintä äänelle. WUX4000-projektoria ohjataan ja valvotaan sarja- ja verkkoporttien kautta, ja PJLink-yhteensopivuuden ansiosta se sopii hyvin kytkettäväksi AV-järjestelmiin.

Helppo huoltaa


Moduulirakenteen ansiosta WUX4000 on helppo huoltaa. Tehokas lamppu kestää jopa 3 000 tuntia (hiljaisessa tilassa), ja se vaihdetaan projektorin takaa. Ilmansuodatin voidaan liu'uttaa ulos projektorin sivusta ilman, että laitetta tarvitsee siirtää. Tärkeimmät optiset komponentit saa myös vaihdettua helposti ilman, että laitetta tarvitsee purkaa. Huolto on nopeampaa ja helpompaa kuin koskaan ennen.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon XEED WUX4000 ominaisuuksista ja toiminnoista.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Erittäin kirkas kuva ja suuri kontrastisuhde

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD -videoiden toisto kaikkia yksityiskohtia myöten

HDMI Port

HDMI-portti

Industry standard control protocol

Standardienmukaiset ohjausprotokollat