Canon XEED SX6000

XEED SX6000

LCOS- ja AISYS-tekniikoita hyödyntävässä XEED SX6000 -projektorissa on moottoroidut objektiivit, ja se heijastaa kuvaa SXGA+-tarkkuudella ja 6 000 lumenin värien kirkkaudella. Täydellinen valinta tilanteisiin, joissa tarvitaan perinteistä kuvasuhdetta.

Edut

  • Aito SXGA+-tarkkuus
  • LCOS-tekniikka
  • 6 000 lumenin värien kirkkaus
  • Kontrastisuhde 1 000:1
  • Moottoroitu zoom, tarkennus ja objektiivin siirto
  • Neljä vaihdettavaa objektiivia
  • Parannettu RGB- ja gammasäätö
  • DVI- ja HDMI™-tulot
  • PJLink™-yhteensopiva verkkoportti
  • 360°:n asennus

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon XEED SX6000

Kirkas ja yksityiskohtainen kuva


XEED SX6000 on Canonin valovoimaisin kiinteästi asennettava LCOS-projektori. SXGA+ (1 400 x 1 050) -tarkkuuden ja 6 000 lumenin kirkkauden ansiosta malli sopii erinomaisesti luentosaleihin ja muihin suuriin tiloihin, joissa tarvitaan valovoimainen projektori.

Silmiä hivelevä kuvanlaatu


0,7 tuuman LCOS-paneeli ja Canonin optinen AISYS-järjestelmä tuottavat erittäin laadukkaan, saumattoman kuvan myös vaativissa tiloissa, kuten hotellien kokoushuoneissa.

4:3-kuvasuhteen ja suuren valovoiman ansiosta malli sopii erityisesti ammattikuvaajille, jotka haluavat esitellä töidensä hienovaraisia vivahteita. Suuri kontrastisuhde 1 000:1 takaa syvän mustan ja eloisat värit.

Huippulaadukas Canon-objektiivi


Kiinteästi asennettavassa projektorissa on oltava erittäin tarkka objektiivi. XEED SX6000 vastaa odotuksiin sekä laatunsa että joustavuutensa puolesta. Canonin objektiivitekniikka tuottaa vertaansa vailla olevan tarkkuuden ja kirkkauden.

Edistyneen asennustoiminnon kuvansäätö puolen pikselin tarkkuudella tuo kuvista parhaat puolet esiin. Lisäksi 3D, pinoaminen, yhdistetyt järjestelmät ja kupuheijastus onnistuvat vaivatta.

Monipuolinen objektiivivalikoima


Valitse objektiiviksi 1,5x vakio-zoom, laajakulma, pitkä 1,7x zoom tai erittäin pitkä 1,95x zoom ja ilmaise itseäsi luovasti suurissakin tiloissa.

Täydellinen hallinta


XEED SX6000:n kätevien toimintojen avulla näytät kuvasi todenmukaisina ja tarkkoina. Erillinen RGB-säätö, kuusisuuntainen värinsäätö ja gammasäätö mahdollistavat tarkan väritäsmäyksen, joka vastaa lähes ammattimaisesti kalibroituja laitteita.

Helppo kytkeä ja käyttää


XEED SX6000:ssa on laaja valikoima työ-, opetus- ja esityskäyttöön sopivia liitäntöjä. DVI- ja HDMI™-liitännän kautta voi näyttää teräväpiirtokuvia ja -videoita, ja verkko- ja RS232C-portin kautta laitteen voi kytkeä huoneen ohjausjärjestelmään ja LAN-verkkoon. PJLink™-tuki mahdollistaa ohjaamisen ja valvonnan IP-yhteydellä. Käytön joustavuutta lisää entisestään 360 asteen asennus.

Vähemmän kuluja ja päästöjä


Alle 0,08 wattia valoyksikköä kohti kuluttavan XEED SX6000:n virrankulutus on yksi markkinoiden pienimmistä.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon XEED SX6000 ominaisuuksista ja toiminnoista.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Erittäin kirkas kuva ja suuri kontrastisuhde

HD Ready

HD-tuki

HDMI Port

HDMI-portti

Industry standard control protocol

Standardienmukaiset ohjausprotokollat

Sarjakomennot

Lataa SX6000-projektorin kauko-ohjauksen määrittämiseen tarvittavat sarjakomennot

Download (pdf)

Case Study Gesundheit Nord Medical

Gesundheit Nord -terveyskeskukset

Gesundheit Nord Klinikverbund Bremen gGmbH -yhtymän lääkärit käyttävät huipputerävän kuvan tuottavia Canon-videoprojektoreita. Canonin XEED SX80 Mark II Medical -videoprojektorien avulla Gesundheit Nord on nykyaikaistanut toimintaansa. Lääkärit käyttävät digitaalisia röntgenjärjestelmiä päivittäin neljällä klinikalla Bremenissä.

Case Study inamo Restaurant

Ravintola inamo, Lontoo

Vuonna 2010 inamo st james -ravintolaan asennettiin yli 90 Canon XEED -projektoria. Projektorit ovat osa inamon patentoitua E-Table™-ratkaisua, jonka avulla ravintolan asiakkaat voivat tehdä tilauksia, valita pöytäänsä digitaalisen pöytäliinan, katsella ChefCam-keittiökameran kuvaa ja vaikkapa tilata taksin. Kaikki tämä tapahtuu pöytiin heijastettujen näyttöjen avulla.

3-year-lamp-warranty-campaign