Canon tarjoaa laajan valikoiman projektoreita yleiseen käyttöön, mutta sen lisäksi haluamme vastata erikoistuneisiinkin kuva-alan tarpeisiin. Jos tarvitset lisää teknisiä tietoja tai jos yrityksesi haluaa löytää juuri itselleen sopivan projektorin, Canonin tekniset asiantuntijat auttavat ja neuvovat mielellään.

Lentosimulaatio

Yksi XEED-projektorien kuvantamiskykyä hyödyntävä yritys on SEOS, johtava näyttöjen sekä simulointiin ja visualisointiin keskittyneiden ratkaisujen toimittaja. XEED-projektorit muodostavat tärkeän osan yrityksen simulointijärjestelmistä. Kehitysprosessin aikana SEOSin ja Canonin insinöörit Japanissa tekivät läheistä yhteistyötä ja vaihtoivat teknisiä tietoja.

SEOS kehitti SAABille, johtavalle lentoalan valmistajalle, lentosimulaattorin, joka käyttää kolmea kirkasta aidon SXGA+-tarkkuuden XEED-projektoria. Niillä syntynyt saumaton 160º x 40º:n näkökenttä saa käyttäjän tuntemaan olevansa oikeasti lentokoneen ohjaamossa.

Yksi projektin tärkeimmistä vaatimuksista oli lentosimulaattorin kannettavuus: se oli pystyttävä lennättämään lentonäytöksiin ja lentokentille minne tahansa maailmassa. ”Liikuteltavuudesta on tulossa yhä tärkeämpi vaatimus näyttöjärjestelmissä”, Sarah Minett, SEOSin Chief Sales Officer sanoo. ”Aidon SXGA+-tarkkuuden XEED-projektori vastasi vaatimuksiamme täydellisesti pienen kokonsa, kevyen liikuteltavuutensa ja monipuolisten liitäntämahdollisuuksiensa ansiosta. XEEDin LCOS-kuvantamisen laadukkuus auttaa tarjoamaan huikean todenmukaisen kokemuksen.”

spacer
					image
XEED
Teknologia
Johdanto paneelin tekniikkaan
LCOS-paneelin tekniikka
AISYS
Tarkka kuva
Edistynyt optiikka ja linssimuotoilu
Ominaisuudet
Hiljainen käyntiääni
Alhaiset käyttökustannukset
Automaattinen käyttöönotto
Värinhallinta- ja kuvatilat
Lisätoiminnot
Liitettävyys
Verkkosovitin
Lisävarusteet
Katso myös
Aiemmat mallit
XEED-erityiskäyttökohteet
Yhteistoimintakumppanien tuotteet ja ratkaisut
Hyödyllistä tietoa
Projisointietäisyyden laskuri
Lisävarusteiden yhteensopivuustaulukko [PDF, 546 KB]
Sarjaohjaukset
Kohdemarkkinat ja sovellukset
Muut tuotteet
LV-projektorit
HD Videokamerat
Verkkokamerat