Canon XEED 4K501ST

XEED 4K501ST

Tämän hetken pienikokoisin* kiinteästi asennettava projektori painaa vain 18 kg ja tarjoaa aidon 4K-resoluution (4 096 x 2 400) sekä uuden sukupolven kuvanlaadun ja monipuolisuuden. Projektorin 5 000 lumenin kirkkaus, 4K LCOS -paneelit ja Canonin 4K-objektiivi tuottavat silmiähivelevän kuvan.

XEED 4K501ST

Edut

 • Pienikokoinen ja kevyt, aidolla 4K-tarkkuudella (4 096 x 2 400) varustettu kiinteästi asennettava projektori
 • Optinen AISYS-järjestelmä ja kolme 4K-tarkkuudella toimivaa LCOS-paneelia tuottavat selkeän kuvan
 • Lasinen 4K-laajakulmaobjektiivi ja 5 000 lumenia takaavat kirkkaan kuvan koko zoomausalueella
 • Voimakkaat, puhtaat värit ja syvät mustan sävyt aidon 3 000:1-kontrastisuhteen ansiosta
 • Canonin monikäyttöinen 1,3-kertainen projisointiobjektiivi, jossa on moottoroitu vaaka- ja pystysuuntainen objektiivinsiirto
 • Neljän kulman keystone-korjaus ja teräväpiirtoinen reunanhäivytystekniikka lisäävät asennusvaihtoehtoja
 • DVI- ja HDMI 2.0 -tuloliitäntöjen ansiosta projektorin voi liittää digitaalisiin videolähteisiin ja tietokonelähteisiin
 • Kuvaviive 1,0 ja uusi vakausjärjestelmä optimoivat toiminnan 4K-elokuvilla
 • Kaarevan pinnan heijastustekniikka reuna-alueiden tarkennukseen ja terävyysalueen optimointiin
 • Luja rakenne ja helppo ylläpito pitävät käyttökustannukset pieninä

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon XEED 4K501ST

Yksityiskohdat esiin aidolla 4K-tarkkuudella


XEED 4K501ST on markkinoiden pienin* kiinteästi asennettava projektori, joka takaa aidon 4K-tarkkuuden (4 096 x 2 400). 4K-tarkkuus tekee tekstistä erittäin terävää ja tarkkaa ja grafiikasta selkeää. Projektorin kuva on vaikuttava, olipa lähteenä tietokone tai videolähde.

Laadukas ja tarkka optiikka pienessä koossa


4K500ST-projektorin optinen AISYS-järjestelmä ja kolme aidon 4K-tarkkuuden tuottavaa heijastavaa LCOS-paneelia ovat erittäin pienikokoisia mutta samalla markkinoiden tehokkaimpia. AISYS-teknologia parantaa värintoistoa, kirkkautta ja kontrastia. Kaksi kuvankäsittelyprosessoria varmistavat, että kuvat heijastuvat laadukkaina. Pienikokoinen projektori on helppo asentaa myös ahtaisiin tiloihin ja paikkoihin, joissa on painorajoitus.

Uudella objektiivilla kirkas ja tarkka kuva


4K501ST-projektorissa on uusi 1,3-kertaisella suurennuksella varustettu, lasielementeistä rakennettu 4K-objektiivi, jossa on hyödynnetty Canonin pitkää kokemusta laadukkaiden objektiivien suunnittelusta. 4K501ST-projektorin 5 000 lumenin kirkkaus ja kiinteä f/2,6 aukko tuottavat tasaisen kirkkauden koko zoomausalueella. Aidon 3 000:1-enimmäiskontrastisuhteen ansiosta projektorin kuva näyttää todenmukaiselta, ja aiempaa puhtaammat värit ja syvemmät mustan sävyt tekevät katselukokemuksesta entistäkin miellyttävämmän.

Joustavuutta ja mukavuutta


XEED 4K501ST on suunniteltu toimimaan ongelmitta lähes kaikissa asennoissa. Moottoroidun objektiivinsiirron (+/–60 %) avulla kuvan asentoa on helppo säätää kallistamatta tai siirtämättä projektoria. Neljän kulman keystone-korjaus varmistaa, että kuvat heijastuvat vääristymättöminä. Teräväpiirtoinen reunanhäivytystekniikka yhdistää kauniisti kuvia useista 4K501ST-projektoreista ja tekee pikselitason korjauksia. Viiden pisteen säädön avulla RGB-pikseleitä voi säätää 0,1 pikselin tarkkuudella. Tästä on hyötyä, jos heijastuspinta on kaareva tai kupumainen. Ammattitason valikon monipuolisia toimintoja ovat lisäksi monitulotila, DVI-optimointi, tulosignaalin yksityiskohtaiset tiedot, kokonaiskäyttöaika sekä mahdollisuus vaihtaa pysäytysbitti 1:stä 2:een. Tämä takaa yhteensopivuuden monenlaisten sarjaliikennelaitteiden kanssa.

Monipuoliset käyttömahdollisuudet


4K501ST-projektorissa on neljä DVI-D ja kaksi HDMI 2.0 -tuloliitäntää, joten se on helppo yhdistää useisiin 4K-lähteisiin, kuten digitaalisiin videolähteisiin ja tietokoneisiin. HDMI 2.0 -liitännän ansiosta 4K-sisällön esittämiseen tarvitaan vain yksi HDMI-kaapeli. 4K-elokuvissa liikkeen tarkkuus on erinomainen, ja simulointiympäristöissä vasteen viive on ainoastaan 16,6 ms. Projektorin yleisen tarkennuksen lisäksi myös reuna-alueiden tarkennusta voi optisesti säätää kaarevan pinnan heijastustekniikan avulla. Näin kuvat heijastuvat todenmukaisina jopa kupumaisille pinnoille.

Helppo ylläpitää, edullinen käyttää


Pienikokoisen ja kestävän 4K501ST-projektorin käyttö on vaivatonta ja edullista. Lampun ja ilmansuodattimen vaihtaminen on helppoa ilman, että projektoria tarvitsee siirtää paikaltaan. Laitteen energiatehokkuus on luokkansa paras.** Säästötilassa energiankulutus on 475 W ja valmiustilassa vain 0,4 W, joten käyttökustannukset ovat pienet. Energiansäästöpainike optimoi kaikki projektorin asetukset ja säätää energiankulutuksen minimiin.

* Julkaisuajankohtana
** Verrattuna projektoreihin, joiden kirkkaus on samaa tasoa

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon XEED 4K501ST ominaisuuksista ja toiminnoista.

4K DVC icon

4K-tarkkuus

For powerful brightness and a high contrast ratio

Erittäin kirkas kuva ja suuri kontrastisuhde

HDMI Port

HDMI-portti

Industry standard control protocol

Standardienmukaiset ohjausprotokollat

Crestron

Crestron

3 Yr XEED Extended warranty
 • Multimediaprojektori 4K501ST
 • Kauko-ohjain (RS-RC05)
 • 2 AA-paristoa
 • Virtajohto
 • Pakkaus, jossa EAN-koodi
 • Takuukortti (E)
 • Käyttöopas CD-levyllä
 • Tärkeitä tietoja