Canon XEED 4K500ST

Hyödynnä laadukasta 4K-projisointia

Tämän hetken pienin ja kevyin* kiinteästi asennettava projektori, joka tarjoaa aidon 4K-resoluution (4 096 x 2 400) sekä uuden sukupolven kuvanlaadun ja monipuolisuuden. Projektorin 5 000 lumenin kirkkaus, 4K LCOS -paneelit ja Canonin 4K-objektiivi tuottavat silmiähivelevän kuvan.

0 %
  Pakkauksen sisältö

  Erittäin selkeä kuva aidolla 4K-resoluutiolla

  Tehokas, kevyt ja tarkka

  Aito 4K-resoluutio (4096 x 2400) tekee tekstistä erittäin terävää ja tarkkaa ja grafiikasta selkeää. Projektorin kuva on vaikuttava, olipa lähteenä tietokone tai videolähde. XEED 4K500ST on markkinoiden pienin ja kevyin kiinteästi asennettava projektori.

   4K500ST
  Projector

  Monipuoliset ominaisuudet luovaan työskentelyyn

  Luo upeita ja mukaansatempaavia esityksiä useilla projektoreilla hyödyntämällä reunojen häivytystekniikkaa, joka toimii täydellisesti myös kaarevilla ja kupumaisilla pinnoilla. Lisäksi voit helposti säätää asetuksia reunusten tarkennustoiminnolla (muuttaa vain reunojen tarkennusta), osapikselin tarkkuussäädöllä ja 28 testikuviolla. Nämä kaikki ovat ainutlaatuisen, kaksi 4K-kuvankäsittely-yksikköä sisältävän järjestelmän ominaisuuksia. Dynaaminen gammatoiminto takaa, että kuvat toistuvat yksityiskohtaisesti, sillä toiminto estää tummien alueiden alivalottumisen ja vaaleiden alueiden ylivalottomisen. Kuvat ja niiden värit heijastuvat aina tarkasti ja todenmukaisesti.

  4K-laatu lääketieteelliseen kuvantamiseen

  Lääketieteellisessä kuvantamisessa on noudatettava kansainvälistä standardia (DICOM Part 14), jolla taataan harmaasävykuvien, kuten röntgenkuvien, näkyminen asianmukaisesti. Projektorissa olevan DICOM sim -tilan ansiosta kuvat voidaan heijastaa standardinmukaisesti sini- ja kirkassävyvärilämpötiloissa. Projektorissa on käytettävissä hienosäätöön 21 erilaista gammavaihtoehtoa, joilla varmistetaan kuvien pienimpienkin värisävyjen toistuminen oikein.

  4K

  Optinen AISYS-järjestelmä ja kolme 4K-resoluution LCOS-paneelia

  Markkinoiden parhaimmistoa

  XEED 4K500ST -projektorin optinen AISYS-järjestelmä ja kolme 4K-resoluution tuottavaa heijastavaa LCOS-paneelia ovat erittäin pienikokoisia mutta samalla markkinoiden tehokkaimpia. AISYS-tekniikka parantaa värintoistoa, kirkkautta ja kontrastia. Kaksi kuvankäsittely-yksikköä varmistavat, että kuvat heijastuvat laadukkaina. Pienikokoinen projektori on helppo asentaa myös ahtaisiin tiloihin ja paikkoihin, joissa on painorajoitus.

  Industry leading performance

  Enemmän kuin 4K

  Upea 4096 x 2400 -resoluutio (9 830 400 pikseliä), joka ylittää DCI-standardin, ja maailman pienin 4K-resoluutioon yltävä 0,76” LCOS-paneeli. Kolme LCOS-paneelia takaavat korkean resoluution ja erinomaisen värienlaadun, jotta kuvat näkyvät juuri sellaisina kuin ne on tarkoitettu.

  Beyond-4k

  Kirkkaat ja selkeät kuvat pienestä koosta huolimatta

  Vaikka laite on pieni, suuri kirkkaus saadaan luotua Canonin mukautetulla AISYS-järjestelmällä (Aspectual Illumination System), joka ohjaa lampun valoa automaattisesti vaaka- ja pystysuuntaan. Suuri 5 000 lumenin kirkkaus säilyy koko zoomausalueella kontrastia heikentämättä.

  Bright, clear images

  Lasinen 4K-laajakulma-zoom-objektiivi ja 5 000 lumenia

  4K500ST

  Canonin optinen tekniikka

  XEED 4K500ST -projektorissa on uusi 1,3-kertaisella suurennuksella varustettu 4K-lasilinssi, jossa on hyödynnetty Canonin pitkää kokemusta laadukkaiden objektiivien suunnittelusta. XEED 4K500ST -projektorin 5 000 lumenin kirkkaus ja tasainen f/2,6-valovoima pitävät kuvat yhtä kirkkaina koko zoomausalueella. Aidon 3 000:1-kontrastisuhteen ansiosta projektorin kuva näyttää todenmukaiselta, ja aiempaa puhtaammat värit ja syvemmät mustan sävyt tekevät katselukokemuksesta entistäkin miellyttävämmän.

  Heijastaminen kaareville tai kupumaisille pinnoille

  Reunusten tarkennustoiminnon ansiosta kuva pysyy reunoille asti tarkkana, vaikka heijastuspinta on kaareva tai kupumainen. Optinen korjaus puolestaan mahdollistaa kuvan reunojen tarkennuksen muuttamisen. Säädöt ovat käytettävissä myös halkaisijaltaan vähintään 3 metrin suuruisten koverien tai kuperien pintojen kohdalla. Suuren valovoiman f/2,6 ansiosta terävyysalue säilyy, mutta aukkoa on mahdollista myös säätää, jos terävyysaluetta halutaan suurentaa pinnan kaarevuuden mukaan. Objektiivin muistitoiminto tallentaa asetukset, joten ne on helppo ottaa uudelleen käyttöön, jos projektoria käytetään eri tiloissa.

  Projector
  4K500ST

  Vääristymätön kuva koko projisointialueella

  TV-vääristyminen tarkoittaa kuvan reunusten vääristymistä projektorin objektiivin laadun vuoksi. Neulatyynyvääristymää tai tynnyrivääristymää voi olla havaittavissa, kun kuva heijastetaan yhdellä projektorilla. Kun useita projektoreita käyttämällä luodaan yhdistetty kuva, kuvat eivät asetu päällekkäin kunnolla, jolloin kuvanlaatu kärsii. TV-vääristymällä 0,12 % yhdistetyt kuvat näkyvät täydellisesti.

  Aito kontrastisuhde 3 000:1

  Kontrastia voi säätää jokaiseen tarpeeseen sopivaksi

  Kontrastisuhdetta voi muuttaa heijastettavien kuvien mukaan välillä 2000:1 ja 3000:1 säätämällä himmennintä. Jos kuva heijastetaan kaarevalle pinnalle, himmentimen säätäminen auttaa myös säilyttämään syväterävyysalueen koko projisoidulla alueella.

  Adjustment

  4K-videon laadukas toisto 60 kuvan sekuntinopeudella

  Joustavuutta ja mukavuutta

  XEED 4K500ST on suunniteltu toimimaan ongelmitta lähes kaikissa asennoissa. Moottoroidun objektiivinsiirron (+/–60 %) ansiosta kuvan asentoa on helppo säätää kallistamatta tai siirtämättä projektoria. Neljän kulman keystone-korjaus varmistaa, että kuvat heijastuvat vääristymättöminä. Teräväpiirtoinen reunanhäivytystekniikka yhdistää kauniisti kuvia useista XEED 4K500ST -projektoreista ja tekee pikselitason korjauksia. Viiden pisteen säädön avulla RGB-pikseleitä voi säätää 0,1 pikselin tarkkuudella. Tästä on hyötyä, jos heijastuspinta on kaareva tai kupumainen.

  Outstanding flexibility
  upscaling technology

  Laadukas videotoisto ja tehokas skaalaustekniikka

  4K500ST-projektorilla voit toistaa laadukasta, pakkaamatonta 4K-videota 60 kuvan sekuntinopeudella, sillä siinä on ainutlaatuinen ja tehokas kahden 4K-kuvankäsittely-yksikön järjestelmä. Kuvaa voidaan parantaa vähentämällä liikkeestä aiheutuvaa epätarkkuutta. Toiminto lisää mustan ruudun jokaisen kuvan väliin, jotta kuvan reunat pysyvät tarkkoina myös nopeasti liikkuvassa videossa. Simulaattoreissa vaaditaan erittäin nopeaa vastetta. Tässä markkinoiden nopeimpiin kuuluvassa projektorissa viive on vain 16,6 ms (1 kuvan viive 60 Hz:n taajuudella).

  Monipuoliset liitännät

  4K-median toisto (resoluutio jopa 4096 x 2400 60 kuvan sekuntinopeudella) on mahdollista neljän DVI-D-liittimen ansiosta joko pysty- tai ristikkäistyyppisesti tai resoluutiolla 4096 x 2160 käyttämällä kahta HDMI-kaapelia. Yhtä HDMI-kaapelia voidaan käyttää 3048 x 2160 -videon toistamiseen 30 kuvan sekuntinopeudella tai 2K-median skaalaamiseen 4K-mediaksi Canonin omalla skaalausalgoritmilla. 360 astetta kääntyvää projektoria voi käyttää missä tahansa asennossa. Lisäksi huolto on helppoa, sillä lampun ja suodattimen voi vaihtaa irrottamatta projektoria asennuspaikastaan.

  Flexible connectivity

  Asiakastarina

  Valokuvaaja ja elokuvantekijä Simeon Quarrie esittelee XEED 4K500ST -projektoria käytännössä.

  Tekniset tiedot

  4K-resoluutio

  Parempi kuin 4K-resoluutio pikselimäärällä 4096 x 2400

  AISYS

  Erittäin kirkas kuva ja suuri, aito kontrastisuhde

  HDMI

  HDMI 1.4 -portti

  Creston Connected

  Ohjaus tukee Crestron Room View'ta

  PJLink

  Alan standardienmukaiset ohjausprotokollat

  Pakkauksen sisältö

  Suositellaan sinulle...

  Lisävarusteet ja tarvikkeet

  Saatat pitää myös seuraavista...

  extra

  Canon Professional Network -palvelu

  Perusteellista asiantuntemusta: opi kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää Canonin laadukkaasta projektorimallistosta.

  extra

  Canon Professional Services

  Hae CPS-jäsenyyttä. Saat asiantuntijatason tuen ja palvelut Canon-laitteistollesi.

  4K500ST

  Takuupalvelu

  3 vuoden vakiotakuu, 3 vuoden lampunvaihtopalvelu sekä kattava 3 vuoden vaihtotakuu varmistavat huolettoman käytön.

  3-year-lamp-warranty-campaign