Canon LX-MU800Z

LX-MU800Z

LX-MU800Z on Canonin ensimmäinen laservalonlähdettä käyttävä DLP-projektori. Se sopii erinomaisesti digitaalisten kylttien jatkuvaan heijastamiseen. 8 000 lumenin kirkkauden ja edistyneiden kuvasäätöjen ansiosta sitä voi käyttää missä tahansa.

LX-MU800Z

Edut

 • Kirkas ja vaikuttava 8 000 lumenin DLP-kuva
 • Laite sopii erinomaisesti digitaalisten kylttien heijastamiseen: monipuoliset kuvansäätötyökalut, ympärivuorokautinen käyttö ja pystyasennusmahdollisuus
 • Unohda kalliit vaihtolamput: laserdioditekniikan ansiosta valonlähteen käyttöikä on 20 000 tuntia
 • Aito WUXGA-tarkkuus (1 920 x 1 200) ja 16:10-kuvasuhde, moottoroitu zoomaus, tarkennus ja kuvansiirto
 • Eloisat värit ja syvät mustan sävyt dynaamisen 10 500:1-kontrastisuhteen ansiosta (aito kontrastisuhde 1 050:1)
 • Soveltuu moniin eri käyttötarkoituksiin: opetuskäyttöön, toimistoihin, neuvotteluhuoneisiin, vähittäismyyntiin ja museoihin
 • 360 asteen projection mapping -tekniikan tuki, kuvan taivutus kaareville pinnoille, neljän kulman keystone-korjaus ja geometriasäädöt
 • Erittäin pitkän polttovälin zoom-objektiivilla voi heijastaa 500 tuuman kuvan yli 90 metrin etäisyydeltä
 • 8 vaihdettavaa objektiivia mahdollistavat monipuolisen käytön*
 • Kattavat tuloliitännät, myös 3G-SDI-liitäntä teräväpiirtokuvaa varten
 • Kolmen vuoden takuu - vaihtolaite seuraavana päivänä**

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon LX-MU800Z

Uusi huippulaadukas valonlähde


LX-MU800Z on Canonin ensimmäinen puolijohdeteknologiaan perustuvaa valonlähdettä käyttävä projektori, joka tuottaa erittäin kirkkaan 8 000 lumenin kuvan enimmillään 1 920 x 1 200 -WUXGA-tarkkuudella. Canonin laserdiodeihin ja fosforivalonlähteeseen perustuvan tekniikan ansiosta valonlähteen käyttöikä on huomattavasti tavallisia lamppuprojektoreja pidempi, jopa 20 000 tuntia – eli 7 vuotta, jos projektoria käytetään joka päivä 8 tuntia päivässä. Canon LX-MU800Z -projektorin puolijohdeteknologiaa hyödyntävä, nestejäähdytetty valonlähde mahdollistaa projektorin käyttämisen koko päivän ja joka päivä. Tästä huolimatta sen käyttökustannukset jäävät kymmenesosaan tavallisiin elohopealamppuja käyttäviin projektoreihin verrattuna.

Kattavat säädöt digitaalisten kylttien heijastamiseen


Kattavien säätöjensä, monipuolisuutensa ja tehokkuutensa ansiosta Canon LX-MU800Z sopii erinomaisesti digitaalisten kylttien heijastamiseen. Projektori tukee 360 asteen projection mapping -tekniikkaa ja kuvan taivutusta kaareville pinnoille. Muita ominaisuuksia ovat edistyneet geometriasäädöt, neljän kulman keystone-korjaus, 25 asteen kuvan kääntö ilman kuvan rajausta ja 50 prosentin mekaaninen kuvan siirto. Canonin ainutlaatuiset kuvan reunojen häivytystyökalut mahdollistavat useista projektoreista heijastettujen vierekkäisten kuvien yhteenliittämisen helposti ja nopeasti. Lisäksi projektorin voi asentaa myös pystyyn (tarvitaan kiinnike).

8 vaihdettavaa objektiivia


Projektoriin on saatavilla 8 vaihdettavaa bajonettiobjektiivia*, jotka tarjoavat vaihtoehtoja lähes mihin tahansa käyttötarkoitukseen. Saatavilla on malleja aina lyhyen heijastusetäisyyden ultralaajakulmaisesta zoom-objektiiveista (0,62–10,4 metriä) erittäin pitkän polttovälin objektiiveihin (enimmillään 91 metriä), joilla voi heijastaa 40–500 tuuman kuvan. Objektiivien vaihto on helppoa ja turvallista. LX-MU800Z:n ohjelmisto sisältää 8 muistipaikkaa objektiivien esiasetuksia varten, ja objektiivin turvatoiminto sammuttaa valonlähteen, jos objektiivi irrotetaan.

Silmiä hivelevä kuvanlaatu


Canon LX-MU800Z hyödyntää yksisiruista DLP-tekniikkaa. Lisäksi siinä on tehokas laservalonlähde ja neliosainen kolmen värin väripyörä. Yhdistelmä tuottaa huippulaadukkaan kuvan ja vähentää merkittävästi sateenkaarihäiriötä. Lisäksi dynaaminen kontrasti saa aikaan syvät mustan sävyt ja mukaansatempaavan katseluelämyksen. Laaja 91,9 prosentin sRGB-värintoistoalue mahdollistaa eloisat värit. Kirkkausasetuksia voi säätää tarkasti 20–100 prosentin välillä yhden prosentin välein ympäristön valaistusolosuhteisiin sopivaksi ja sovitettaessa vierekkäisiä kuvia yhteen.

Monipuoliset liitännät ja kätevä hallinta


Canon LX-MU800Z -projektorilla voi heijastaa kuvaa monista erilaisista lähteistä. Projektorissa on HDMI 1.4a-liitäntä, 15-nastainen D-sub-liitäntä, DVI-D-liitäntä ja 5BNC-komponenttiliitäntä. Lisäksi laitteessa on huippuluokan 3 Gbit/s:n videostandardille tarkoitetut 3G-SDI- ja HDBaseT-liitännät pakkaamattoman videon lähettämiseen Ethernet-yhteydellä, mikä sopii hyvin kuvan heijastamiseen projection mapping -tekniikalla. LX-MU800Z-projektorissa on 15-nastainen D-sub- ja 3G-SDI-lähtöliitäntä, ja hallintajärjestelmillä voi hallita projektoria RS-232C-sarjaportin sekä HDBaseT-, lähiverkko- ja verkkoliitäntöjen kautta.

Kolmen vuoden takuu


LX-MU800Z-projektorissa on pitkään kestävä valonlähde, eikä siinä ole vaihdettavia suodattimia, joten sen huolto on helppoa. Canonin maksuttomaan kolmen vuoden laajennetun takuun lainapalveluun sisältyy seuraavaksi päiväksi** toimitettava lainaprojektori asiakkaan oman laitteen huollon ajaksi. Näin käyttökatkot jäävät lyhyiksi.

* Projisointisuhteen on oltava merkitty käytettävään objektiiviin.
** Seuraavan päivän palvelu tarkoittaa, että mahdollisuuksien mukaan lainalaite toimitetaan asiakkaalle korjauspyynnön esittämispäivää seuraavana päivänä. Jos pyyntö on vastaanotettu kello 12.00 jälkeen, viikonloppuna tai yleisenä vapaapäivänä, lainalaite toimitetaan asiakkaalle kaksi päivää korjauspyynnön esittämisen jälkeen. Lainapalvelu tarjotaan ehtojen mukaisesti, ja se on saatavilla vain tietyillä alueilla.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon LX-MU800Z ominaisuuksista ja toiminnoista.

DLP

DLP

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD -videoiden toisto kaikkia yksityiskohtia myöten

HDMI Port

HDMI-portti

Supporting HD video, audio and control

Tuki: HD-video, ääni ja ohjaus

Industry standard control protocol

Standardienmukaiset ohjausprotokollat

Crestron

Crestron

3 Yr Extended warranty

3 vuoden laajennettu takuu