Canon LX-MU700

LX-MU700

Tämän kaksilamppuisen kiinteästi asennettavan WUXGA-projektorin tuottama kirkkaus on 7 500 lumenia, ja siihen on saatavana 7 vaihdettavaa objektiivia. Monikäyttöinen projektori heijastaa kirkkaat ja tarkat kuvat aina yhtä luotettavasti.

LX-MU700

Edut

  • Kaksilamppuinen kiinteästi asennettava DLP™-projektori, joka tuottaa erittäin kirkkaan kuvan
  • Aito WUXGA-tarkkuus (1 920 x 1 200) ja 16:10-kuvasuhde
  • Kirkkaus 7 500 lumenia
  • Kontrastisuhde 2 100:1 tuottaa syvät mustan sävyt
  • Kirkkauden ja kontrastin optimointi onnistuu helposti kahdella kuuden värin väripyörällä
  • Erittäin monikäyttöinen – 7 vaihdettavaa objektiivia
  • Säädettävissä nopeasti käyttötarkoituksen mukaan moottoroidun objektiivin siirron ja objektiivimuistin ansiosta
  • Useita erilaisia tuloliitäntöjä, kuten HDBaseT ja lähiverkko-ohjaus
  • Säilyttää kuvan geometrisen muodon pysty- ja vaakasuuntaisen keystone-korjauksen (+/–40°) ansiosta
  • Helppo ja edullinen ylläpito – lampun käyttöikä jopa 6 000 tuntia

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon LX-MU700

Kirkkautta ja luotettavuutta


Kiinteästi asennettava LX-MU700 sopii moniin erilaisiin käyttöympäristöihin, joissa tarvitaan kirkasta, selkeää ja laajaa kuvaa. Kahden lampun ansiosta projektori toimii aina luotettavasti ja tuottaa vaikuttavan 7 500 lumenin kirkkauden jopa suurissa tai valoisissa tiloissa. Voit jatkaa esitystä, luentoa tai näytöstä, vaikka toinen lamppu lakkaisikin toimimasta, eikä yleisö koskaan joudu pettymään.

Terävä ja vakuuttava kuva


Aidon WUXGA-tarkkuuden (1 920 x 1 200) ansiosta kuva on tarkka ja grafiikka selkeää. Toisin kuin LCD-projektorit LX-MU700:n DLP-paneeli tuottaa terävän kuvan koko käyttöikänsä ajan. Heijastettava kuva ei siis haalistu ajan myötä. Kontrastisuhde 2 100:1 takaa puhtaat värit ja syvät mustan sävyt, jotka tekevät katselukokemuksesta entistäkin paremman. Voit myös valita käyttötarkoitukseen ja ympäristöön parhaiten sopivan kirkkauden tai kontrastin kahdella kuuden värin väripyörällä.

Paljon objektiivivaihtoehtoja


Projektoriin on saatavana seitsemän laadukasta vaihdettavaa Canon-objektiivia. Valikoimassa on niin kiinteäpolttovälisiä lyhyen heijastusetäisyyden objektiiveja kuin erittäin pitkän polttovälin zoom-objektiivejakin, joten löydät varmasti parhaan vaihtoehdon jokaista heijastusetäisyyttä ja ympäristöä varten. Olipa käytössäsi yksi tai useampi objektiivi, kätevä objektiivimuisti muistaa käyttämäsi siirto-, tarkennus- ja zoomausasetukset. Tämä säästää aikaa etenkin, jos projektoria käytetään eri tarkoituksiin samassa tilassa, kuten auditoriossa, jonka yleisömäärä vaihtelee.

Monipuoliset liitännät


LX-MU700:n avulla voit hyödyntää nykyisiä innovatiivisia ja korkealaatuisia digitaalisia lähteitä parhaalla mahdollisella tavalla. HDBaseT-portin kautta HD-video-, ääni- ja ohjaussignaaleja voi siirtää yhdellä lähiverkkokaapelilla jopa 100 metrin etäisyydelle, mikä lisää erilaisten asennusvaihtoehtojen määrää. HDMI-, DVI- ja DisplayPort-liitännät sekä viisi BNC-liitintä mahdollistavat kytkennän monenlaisiin digitaalisiin video- ja tietokonelähteisiin.

Laadukkaita tuloksia helposti


Kun projektoriin kytketään virta, näytönkäynnistysominaisuus laskee automaattisesti näyttöä ja sijoittaa sen heijastettavan kuvan kannalta sopivaan asentoon parhaan mahdollisen kuvanlaadun varmistamiseksi. Asetusten määrittämistä ja käyttöä helpottaa myös pystysuuntainen keystone-korjaus (+/–40°), jonka ansiosta kuvageometria on virheetön lähes mistä tahansa kulmasta tarkasteltaessa.

Helppo ja edullinen ylläpito ja käyttö


LX-MU700 on suunniteltu vaivattomaan käyttöön: sen lamppujen ja suodattimien vaihtaminen käy helposti, eikä projektoria tarvitse siirtää. Näin käyttökatkot pysyvät mahdollisimman lyhyinä. Jopa 6 000 tuntia kestävän lampun ja 35 dBA:n käyttöäänen (säästötilassa yhtä lamppua käytettäessä) ansiosta LX-MU700 on sekä edullinen että käyttöominaisuuksiltaan houkutteleva.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon LX-MU700 ominaisuuksista ja toiminnoista.

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD -videoiden toisto kaikkia yksityiskohtia myöten

HDMI Port

HDMI-portti

Supporting HD video, audio and control

Tuki: HD-video, ääni ja ohjaus

DLP

DLP

3-year-lamp-warranty-campaign