Canon LX-MU500

LX-MU500

Puolikiinteästi asennettava WUXGA-projektori on täydellinen valinta, kun tarvitaan edullista ja monipuolista laitetta, joka tuottaa kirkkaan ja laadukkaan kuvan. Projektorin kirkkaus on 5 000 lumenia ja kontrastisuhde 2 500:1.

LX-MU500

Edut

 • Puolikiinteästi asennettava, valovoimainen ja edullinen projektori
 • Aito WUXGA-tarkkuus (1 920 x 1 200 pikseliä) ja 16:10-kuvasuhde
 • DLP™-tekniikka takaa suuren kontrastin ja vahvat värit
 • Pienikokoinen projektori, jonka 5 000 lumenin valovoima tuottaa kirkkaan ja selkeän kuvan
 • Voimakkaat värit ja syvät mustan sävyt kontrastisuhteen 2 500:1 ansiosta
 • 2 HDMI-liitäntää (MHL-yhteensopivuus) ja RJ-45-verkkoliitäntä lisäävät käyttömahdollisuuksia
 • Keskelle sijoitettu 1,6-kertainen käsin säädettävä zoom-objektiivi helpottaa asennusta
 • Neljän kulman keystone-korjauksen (+/–30°) avulla kuvageometria on helppo säilyttää
 • Kuusiakselinen värin säätö parantaa kuvanlaatua monenlaisella materiaalilla
 • Lampun käyttöikä jopa 2 500 tuntia ja kolmen vuoden laajennettu lampputakuu
 • Äänilähdöllä varustettu 10 W:n kaiutin tekee projektorista täydellisen AV-asennusratkaisun

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon LX-MU500

Eloisa ja tarkka kuva


LX-MU500:n aidon WUXGA-tarkkuuden (1 920 x 1 200) ansiosta projektorin tuottama kuva on tarkka, grafiikka selkeää ja teksti helposti luettavaa. WUXGA-tarkkuutta voi käyttää sekä tietokone- että videolähteiden kanssa, ja erityisen hyvin se toimii käytettäessä lähteenä nykyaikaisia laajakuvanäytöillä varustettuja kannettavia tietokoneita. DLP-paneeli lisää kuvan kirkkautta ja yksityiskohtia ja vähentää muun muassa ristikkohäiriöitä, joita esiintyy usein perinteisissä LCD-projektoreissa.

Kirkkaat värit ja tarkat yksityiskohdat


LX-MU500-projektorin 5 000 lumenin kirkkaus on selvästi suurempi kuin tavanomaisissa pienikokoisissa projektoreissa. Näin kuva näkyy selvästi kirkkaampana luentosaleissa, kokoustiloissa, neuvotteluhuoneissa ja muissa keskikokoisissa ympäristöissä. Kontrastisuhde 2 500:1 takaa puhtaat värit ja syvät mustan sävyt, jotka tekevät katselukokemuksesta entistäkin miellyttävämmän, ja uusi Brilliant Colour™ -algoritmi parantaa värien toiston tarkkuutta. Näin lähteestä projisoitava materiaali näyttää aina todenmukaiselta.

Monipuoliset liitäntävaihtoehdot


LX-MU500-projektorissa on kaksi HDMI-liitäntää, HDBaseT-liitäntä ja RJ-45-verkkoliitäntä, joten projektorin voi kytkeä monenlaisiin digitaalisiin video-, tietokone- ja mobiililähteisiin. HDBaseT-portin kautta HD-video-, ääni- ja ohjaussignaaleja¹ voi siirtää yhdellä lähiverkkokaapelilla jopa 100 metrin etäisyydelle, joten järjestelmän määrittäminen ja asentaminen sujuu kätevästi ja joustavasti. Toinen projektorin kahdesta HDMI-tuloliitännästä on MHL-yhteensopiva, joten projektoriin voi liittää MHL-yhteensopivan taulutietokoneen tai älypuhelimen erikseen hankittavalla MHL-kaapelilla.

Laadukkaita tuloksia helposti


LX-MU500-projektorissa on keskelle sijoitettu 1,6-kertainen käsin säädettävä zoom-objektiivi. Neljän kulman keystone-korjauksen ansiosta projektori on erittäin helppo asentaa. Pysty- ja vaakasuuntaisen vakiosäädön (+/–30 %) lisäksi projektorin kutakin kulmaa voi säätää erikseen, joten kuvien vääristymät on helppo poistaa jopa silloin, kun projektori on jyrkässä kulmassa tai vinossa. Kuusiakselinen värinsäätö, viisi kuvatilaa ja kaksi käyttäjän määritettävissä olevaa tilaa varmistavat, että yleisö näkee materiaalin juuri haluamallasi tavalla.

Kompakti muotoilu, helppo käytettävyys ja edullinen ylläpito


LX-MU500-projektorilla on maksuton kolmen vuoden lampputakuu, joka kattaa jopa kolme lampun vaihtokertaa siinä tapauksessa, että lamppu lakkaa toimimasta². Lisäksi laajennetun lainatakuupalvelun ansiosta asiakas saa käyttöönsä lainaprojektorin heti seuraavana päivänä, jos projektori on toimitettava korjattavaksi. LX-MU500-projektorin lamput on helppo vaihtaa ilman, että projektoria tarvitsee siirtää. Lampun käyttöikä on jopa 2 500 tuntia. LX-MU500-projektorissa on myös äänilähdöllä varustettu 10 W:n kaiutin, joten laite sopii sekä äänen että kuvan välittämiseen.

¹ Valmiustilassa Käynnistys-toimintoa ei voi käyttää HDBaseT:n kautta.
² Vaatii tuotteen rekisteröinnin.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon LX-MU500 ominaisuuksista ja toiminnoista.

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD -videoiden toisto kaikkia yksityiskohtia myöten

HDMI Port

HDMI-portti

Supporting HD video, audio and control

Tuki: HD-video, ääni ja ohjaus¹

MHL

Suora syöttö MHL-laitteista

Industry standard control protocol

Standardienmukaiset ohjausprotokollat

Crestron

Crestron

3-year-lamp-warranty-campaign