Canon LV-X320

LV-X320

Pieni ja kevyt XGA-projektori kulkee kätevästi mukana ja heijastaa kirkkaat kuvat. Luotettavuutensa ja helpon huollettavuutensa ansiosta tämä projektori on laadukas valinta hintatietoisille asiakkaille.

LV-X320

Edut

  • Terävät ja laadukkaat kuvat XGA-tarkkuudella (1 024 x 768 pikseliä)
  • Kirkkaat värit ja syvät mustan sävyt 3 200 lumenin kirkkauden ja kontrastisuhteen 10 000:1 ansiosta
  • Yksityiskohtaiset kuvat DLP™-paneelin ansiosta
  • Pieni ja kevyt (2,5 kg) – helppo kuljettaa
  • Monipuoliset sijoitusmahdollisuudet 1,1-kertaisen manuaalisen zoomin ansiosta
  • RJ-45- ja MHL-yhteensopivat HDMI™-portit sekä 3D-sisällön tuki DLP Link -järjestelmän kautta
  • Pysty- ja vaakasuuntainen keystone-korjaus (+/-30°), joka ehkäisee vääristymiä
  • 6-suuntainen väriensäätö ja värien korjaus olosuhteiden mukaan
  • Lampun käyttöikä jopa 6 000 tuntia ja 3 vuoden lampunvaihtotakuu*
  • Kiinteä 10 W:n kaiutin ja äänilähtö sekä alhainen melutaso 29 dB

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon LV-X320

Kirkkaat ja selkeät kuvat


Canon LV-X320 on erinomainen valinta, kun tarvitaan laadukas ja edullinen kannettava projektori. Projektorin kirkkaus on 3 200 lumenia ja kontrastisuhde 10 000:1, joten yleisö pääsee nauttimaan terävistä ja tarkoista aidon XGA-tarkkuuden (1 024 x 768 pikseliä) kuvista, kirkkaista ja todenmukaisista väreistä ja syvistä mustan sävyistä. DLP-paneelitekniikka ehkäisee kuvien vääristymistä, ja sen avulla projektori tuottaa todenmukaisemman kirkkauden kuin muut saman hintaluokan kannettavat projektorit. Siksi se onkin erinomainen valinta, jos budjetti on rajallinen.

Helppo käyttöönotto


Pysty- ja vaakasuuntaisen keystone-korjauksen (+/– 30°) ansiosta kuvat heijastuvat vääristymättöminä ahtaissakin tiloissa. Projektorissa on 1,1-kertainen manuaalinen zoom, joka helpottaa projektorin sijoittamista ja lisää monipuolisuutta etenkin pienissä tiloissa. Värien korjauksen ansiosta kuvat heijastuvat kirkkaina ja selkeinä ja värit luonnollisina myös silloin, kun ympäristön valaistus on kirkas tai heijastuspinta on värillinen.

Monipuoliset liitännät


LV-X320-mallissa on runsaasti erilaisia tuloliitäntöjä, joten projisointi onnistuu monenlaisista lähteistä. HDMI-portin kautta voidaan heijastaa kirkkaita ja tarkkoja kuvia HDMI-tulolla varustetuista kannettavista. DLP Link -järjestelmän avulla myös vaikuttavan 3D-sisällön projisointi on helppoa. MHL-tuen ansiosta projisointi onnistuu myös mistä tahansa MHL-yhteensopivasta tabletista tai älypuhelimesta projektorin HDMI-portin kautta. RJ-45-verkkoportti helpottaa liitäntöjen tekemistä, hallintaa ja huoltoa IT-verkon kautta ja säästää siten IT-tiimin aikaa ja vaivaa.

Kevyt ja kannettava


LV-X320 on pienikokoinen ja painaa vain 2,5 kg, joten se on helppo ottaa mukaan esimerkiksi kokouksiin ja luennoille. Kuljettamista helpottaa lisävarusteena saatava kantolaukku. Myös projektorin liittäminen käyttöpaikalla on helppoa, sillä kaikki portit ja liitännät ovat yhdessä ryhmässä ja helposti ulottuvilla. Projektorissa on laadukas kaiutin, joten esitysten vaikuttavuutta on helppo lisätä joko liittämällä projektoriin mikä tahansa äänilähde tai liittämällä projektori vahvistimeen tai äänentoistojärjestelmään äänilähdön kautta.

Pienemmät kustannukset laadusta tinkimättä


LV-X320 pitää käyttökustannukset alhaisina. Lampun käyttöikä on säästötilassa 6 000 tuntia. Canonin kolmen vuoden takuu* kattaa jopa kolme lampun vaihtokertaa takuuaikana siinä tapauksessa, että lamppu lakkaa toimimasta normaalikäytössä. Niinpä mahdollisesti kalliista vaihtokustannuksista ei tarvitse huolehtia. Projektorin käytönaikainen energiankulutus on vain 350 W (säästötilassa 240 W), joten yleiskustannukset pysyvät pieninä ja organisaation kestävä toiminta helpottuu. Koska projektorissa ei ole suodatinta ja lamppu vaihdetaan kätevästi projektorin yläpaneelin kautta, huoltokustannukset ovat pienet. LV-X320-projektorin tuulettimen äänenvoimakkuus on säästötilassa vain 29 dB, joten käyttöääni ei häiritse yleisöä.

* Vaihtelee maittain. Tuote täytyy rekisteröidä 60 päivän kuluessa.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon LV-X320 ominaisuuksista ja toiminnoista.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-portti

Industry standard control protocol

Standardienmukaiset ohjausprotokollat

MHL

MHL-liitäntä

3-year-lamp-warranty-campaign