Canon LV-X310ST

LV-X310ST

Tämä kevyt, kompakti ja kannettava XGA-projektori projisoi kirkkaan ja terävän kuvan lyhyeltä heijastusetäisyydeltä. Luotettavan toiminnan ja pienten käyttökustannusten ansiosta projektori on erinomainen valinta kustannustietoiselle kuluttajalle.

LV-X310ST

Edut

  • Terävät ja laadukkaat kuvat XGA-tarkkuudella (1 024 x 768 pikseliä)
  • 3 100 lumenin kirkkaus ja kontrastisuhde 10 000:1 tuottavat kirkkaat värit ja syvät mustan sävyt
  • Projisointisuhteella 0,61:1 varustettu objektiivi tuottaa suuren kuvan lyhyeltä heijastusetäisyydeltä
  • Yksityiskohtaiset kuvat DLP™-paneelin ansiosta
  • Pieni ja kevyt (2,8 kg) projektori on helppo kuljettaa
  • RJ-45- ja MHL-yhteensopivat HDMI™-portit sekä 3D-sisällön tuki DLP Link -järjestelmän kautta
  • Pysty- ja vaakasuuntainen keystone-korjaus (+/–15 °), joka ehkäisee vääristymiä
  • 6-suuntainen väriensäätö ja värien korjaus olosuhteiden mukaan
  • Lampun käyttöikä jopa 6 000 tuntia ja 3 vuoden lampunvaihtotakuu*
  • Yhdysrakenteinen 10 W:n kaiutin ja äänilähtö sekä alhainen melutaso 29 dB

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon LV-X310ST

Kirkas ja tarkka kuva lähietäisyydeltä


Laadukas ja edullinen Canon LV-X310ST sopii erityisesti organisaatioille, joissa tarvitaan kannettavaa lyhyen heijastusetäisyyden projektoria. Projektorin kirkkaus on 3 100 lumenia ja kontrastisuhde 10 000:1, joten yleisö pääsee nauttimaan terävistä ja tarkoista aidon XGA-tarkkuuden (1 024 x 768 pikseliä) kuvista, kirkkaista ja todenmukaisista väreistä ja syvistä mustan sävyistä. Projektorin projisointisuhde on 0,61:1, ja siinä on kiinteä (zoomaussuhde 1,0) lyhyen heijastusetäisyyden objektiivi, joten sen voi sijoittaa eri tiloihin monin eri tavoin. Projektorilla voi esimerkiksi heijastaa 2,5 metrin kuvan vain 1,22 metrin etäisyydeltä. Kuvanlaatua parantavan DLP-paneelitekniikan ansiosta LV-X310ST:n hinta-laatusuhde on erinomainen.

Laadukas kuva helposti


Pysty- ja vaakasuuntaisen keystone-korjauksen (+/–15°) ansiosta kuvat heijastuvat vääristymättöminä ahtaissakin tiloissa. Projektorissa on automaattinen värien korjaustoiminto, joten kuvat ovat kirkkaita ja värit luonnollisia myös silloin, kun ympäristön valaistus on kirkas tai heijastuspinta on värillinen. 6-akselisen värinsäädön avulla kuvan sävyjä, kylläisyyttä ja muita osa-alueita voi säätää tarkasti, jolloin kuva näyttää halutunlaiselta lähes missä tahansa olosuhteissa.

Monipuoliset liitännät


LV-X310ST-projektorissa on monipuoliset tuloliitännät, joten sillä voi heijastaa laadukkaita kuvia useista eri lähteistä. HDMI-portin kautta voidaan heijastaa kirkkaita ja tarkkoja kuvia HDMI-lähdöllä varustetuista kannettavista tietokoneista. DLP Link -järjestelmän avulla myös vaikuttavan 3D-sisällön projisointi on helppoa. MHL-tuen ansiosta projisointi onnistuu myös mistä tahansa MHL-yhteensopivasta tabletista tai älypuhelimesta projektorin HDMI-liitännän kautta. RJ-45-verkkoportti helpottaa liitäntöjen tekemistä, hallintaa ja huoltoa IT-verkon kautta ja säästää siten IT-tiimin aikaa ja vaivaa.

Kevyt ja kannettava


LV-X310ST on pienikokoinen ja painaa vain 2,8 kg, joten se on helppo ottaa mukaan esimerkiksi kokouksiin ja luennoille. Kuljettamista helpottaa lisävarusteena saatava kantolaukku. Myös projektorin liittäminen käyttöpaikalla on helppoa, sillä kaikki portit ja liitännät ovat yhdessä ryhmässä ja helposti ulottuvilla. Projektorissa on laadukas kaiutin, joten esitysten vaikuttavuutta on helppo lisätä joko liittämällä projektoriin mikä tahansa äänilähde tai kytkemällä projektori vahvistimeen tai äänentoistojärjestelmään äänilähdön kautta.

Pienemmät kustannukset laadusta tinkimättä


LV-X310ST pitää käyttökustannukset alhaisina. Lampun käyttöikä on säästötilassa 6 000 tuntia. Canonin kolmen vuoden lampputakuun* ansiosta lampun vaihdosta ei aiheudu kustannuksia, mikäli lamppu lakkaa toimimasta normaalikäytössä takuuaikana. Projektorin käytönaikainen energiankulutus on vain 350 W (säästötilassa 240 W), joten yleiskustannukset pysyvät pieninä ja organisaation kestävä toiminta helpottuu. Koska projektorissa ei ole suodatinta ja lamppu vaihdetaan kätevästi projektorin yläpaneelin kautta, huoltokustannukset ovat pienet. LV-X310ST-projektorin tuulettimen äänenvoimakkuus on säästötilassa vain 29 dB, joten käyttöääni ei häiritse yleisöä.

* Vaihtelee maittain. Tuote täytyy rekisteröidä 60 päivän kuluessa.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon LV-X310ST ominaisuuksista ja toiminnoista.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-portti

Industry standard control protocol

Standardienmukaiset ohjausprotokollat

MHL

MHL-liitäntä

3-year-lamp-warranty-campaign