Canon LV-WX320

LV-WX320

Tämä erittäin pienikokoinen ja kevyt kannettava WXGA-projektori heijastaa kirkkaat ja laadukkaat kuvat. Laite on edullinen, mutta se tarjoaa monipuoliset ominaisuudet, kuten HDMI-liitännän, verkkoportin ja MHL-tuen.

LV-WX320

Edut

  • Tarkat laajakulmakuvat aidolla WXGA-tarkkuudella (1 280 x 800 pikseliä)
  • Kirkkaus 3 200 lumenia ja kontrastisuhde 10 000:1, joka tuottaa syvät mustan sävyt
  • DLP™-paneeli, joka takaa terävät ja tarkat kuvat
  • Kevyt (2,5 kg) ja helppo kuljettaa
  • Monipuoliset sijoitusmahdollisuudet 1,1-kertaisen manuaalisen zoomin ansiosta
  • RJ-45- ja MHL-yhteensopivat HDMI™-portit sekä 3D-sisällön tuki DLP Link -järjestelmän kautta
  • Pysty- ja vaakasuuntainen keystone-korjaus (+/–30°), joka ehkäisee vääristymiä
  • 6-suuntainen väriensäätö ja värien korjaus olosuhteiden mukaan
  • Lampun käyttöikä jopa 6 000 tuntia ja 3 vuoden lampunvaihtotakuu*
  • Yhdysrakenteinen 10 W:n kaiutin, äänilähtö ja alhainen melutaso 29 dB

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon LV-WX320

Kirkkaat ja selkeät kuvat


Canon LV-WX320 on erinomainen valinta hintatietoisille organisaatioille, jotka tarvitsevat laadukkaan kannettavan projektorin. Aito WXGA-tarkkuus (1 280 x 800 pikseliä) ja kuvasuhde 16:10 takaavat tarkan ja terävän laajakuvan. Projektorin kirkkaus on 3 200 lumenia ja kontrastisuhde 10 000:1, joten se tuottaa kirkkaat värit ja syvät mustan sävyt. DLP-paneelitekniikka minimoi ristikkohäiriöt, joita esiintyy monien muiden saman hintaluokan projektorien heijastamissa kuvissa. LV-WX320 tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen.

Laadukas kuva helposti


Pysty- ja vaakasuuntaisen keystone-korjauksen (+/– 30°) ansiosta kuvat heijastuvat vääristymättöminä. Projektorissa on 1,1-kertainen manuaalinen zoom, joten tarkka projisointi onnistuu ahtaissakin tiloissa. Värien korjauksen ansiosta kuvat heijastuvat kirkkaina ja selkeinä ja värit luonnollisina myös silloin, kun ympäristön valaistus on kirkas tai heijastuspinta on värillinen.

Kätevät liitännät


LV-WX320-mallissa on monipuoliset tuloliitännät, joten sillä voi heijastaa laadukkaita kuvia useista eri lähteistä. HDMI-portin kautta voidaan heijastaa kirkkaita ja tarkkoja kuvia HDMI-lähdöllä varustetuista kannettavista tietokoneista. DLP Link -järjestelmän avulla myös vaikuttavan 3D-sisällön projisointi on helppoa. MHL-tuen ansiosta projisointi onnistuu myös mistä tahansa MHL-yhteensopivasta tabletista tai älypuhelimesta projektorin HDMI-portin kautta. RJ-45-verkkoportti helpottaa liitäntöjen tekemistä, hallintaa ja huoltoa IT-verkon kautta ja säästää siten IT-tiimin aikaa ja vaivaa.

Kevyt ja kannettava


Erinomaisen suorituskyvyn tarjoava LV-WX320 painaa vain 2,5 kg, joten se on helppo ottaa mukaan esimerkiksi kokouksiin ja luennoille. Kuljettamista helpottaa lisävarusteena saatava kantolaukku. Myös projektorin liittäminen käyttöpaikalla on helppoa, sillä kaikki portit ja liitännät ovat yhdessä ryhmässä ja helposti ulottuvilla. Projektorissa on laadukas kaiutin, joten esitysten vaikuttavuutta on helppo lisätä joko liittämällä projektoriin mikä tahansa äänilähde tai kytkemällä projektori vahvistimeen tai äänentoistojärjestelmään äänilähdön kautta.

Pienet käyttökustannukset


LV-WX320 pitää käyttökustannukset alhaisina. Lampun käyttöikä on säästötilassa 6 000 tuntia. Canonin kolmen vuoden takuu* kattaa jopa kolme lampun vaihtokertaa takuuaikana siinä tapauksessa, että lamppu lakkaa toimimasta normaalikäytössä. Niinpä mahdollisesti kalliista vaihtokustannuksista ei tarvitse huolehtia. Käytönaikainen energiankulutus on vain 350 W (säästötilassa 240 W), joten yleiskustannukset pysyvät pieninä ja organisaation kestävä toiminta helpottuu. Koska projektorissa ei ole suodatinta ja lamppu vaihdetaan kätevästi projektorin yläpaneelin kautta, sen huoltokustannukset ovat pienet. LV-WX320-projektorin tuulettimen äänenvoimakkuus on säästötilassa vain 29 dB, joten siitä kuuluva ääni ei häiritse yleisöä.

* Vaihtelee maittain. Tuote täytyy rekisteröidä 60 päivän kuluessa.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon LV-WX320 ominaisuuksista ja toiminnoista.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-portti

Industry standard control protocol

Standardienmukaiset ohjausprotokollat

MHL

MHL-liitäntä

3-year-lamp-warranty-campaign