Canon LV-WX310ST

LV-WX310ST

Tämä kevyt, kompakti ja kannettava WXGA-projektori projisoi kirkkaita laajakulmakuvia lyhyeltä heijastusetäisyydeltä. HDMI-liitännän, MHL-yhteensopivuuden ja verkkoportin ansiosta laite on laadukas ja monikäyttöinen valinta kustannustietoiselle kuluttajalle.

LV-WX310ST

Edut

  • Tarkat laajakulmakuvat aidolla WXGA-tarkkuudella (1 280 x 800 pikseliä)
  • Kirkkaus 3 100 lumenia ja kontrastisuhde 10 000:1, joka tuottaa syvät mustan sävyt
  • Projisointisuhteella 0,49:1 varustettu objektiivi tuottaa suuren kuvan lyhyeltä heijastusetäisyydeltä
  • DLP™-paneeli, joka takaa terävät ja tarkat kuvat
  • Kevyt (2,8 kg) ja helppo kuljettaa
  • RJ-45- ja MHL-yhteensopivat HDMI™-portit sekä 3D-sisällön tuki DLP Link -järjestelmän kautta
  • Pysty- ja vaakasuuntainen keystone-korjaus (+/–15 °), joka ehkäisee vääristymiä
  • 6-suuntainen väriensäätö ja värien korjaus olosuhteiden mukaan
  • Lampun käyttöikä jopa 6 000 tuntia ja 3 vuoden lampunvaihtotakuu*
  • Yhdysrakenteinen 10 W:n kaiutin ja äänilähtö sekä alhainen melutaso 29 dB

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon LV-WX310ST

Kirkas ja todenmukainen kuva lähietäisyydeltä


Edullinen ja kannettava Canon LV-WX310ST on lyhyen heijastusetäisyyden laajakulmaprojektori, joka projisoi kirkkaan kuvan. Aito WXGA-tarkkuus (1 280 x 800 pikseliä) ja kuvasuhde 16:10 takaavat tarkan ja terävän laajakulmakuvan. Projektorin kirkkaus on 3 100 lumenia ja kontrastisuhde 10 000:1, joten se tuottaa kirkkaat värit ja syvät mustan sävyt. Projisointisuhde on 0,49:1. Projektorissa on kiinteä (zoomaussuhde 1,0) lyhyen heijastusetäisyyden objektiivi, joten sen voi sijoittaa eri tiloihin monin eri tavoin. Projektorilla voi esimerkiksi heijastaa 2,5 metrin kuvan vain 1,22 metrin etäisyydeltä. Kuvanlaatua parantavan DLP-paneelitekniikan ansiosta LV-WX310ST:n hinta-laatusuhde on erinomainen.

Laadukas kuva helposti


Pysty- ja vaakasuuntaisen keystone-korjauksen (+/–15°) ansiosta kuvat heijastuvat vääristymättöminä. Projektorissa on värien korjaustoiminto, joten kuvat ovat kirkkaita ja värit luonnollisia myös silloin, kun ympäristön valaistus on kirkas tai heijastuspinta on värillinen. 6-akselisen värinsäädön avulla kuvan sävyjä, kylläisyyttä ja muita osa-alueita voi säätää tarkasti, jolloin kuva näyttää halutunlaiselta lähes missä tahansa olosuhteissa.

Kätevät liitännät


LV-WX310ST-projektorissa on monipuoliset tuloliitännät, joten sillä voi heijastaa laadukkaita kuvia useista eri lähteistä. HDMI-portin kautta voidaan heijastaa kirkkaita ja tarkkoja kuvia HDMI-lähdöllä varustetuista kannettavista tietokoneista. DLP Link -järjestelmän avulla myös vaikuttavan 3D-sisällön projisointi on helppoa. MHL-tuen ansiosta projisointi onnistuu myös mistä tahansa MHL-yhteensopivasta tabletista tai älypuhelimesta projektorin HDMI-liitännän kautta. RJ-45-verkkoportti helpottaa liitäntöjen tekemistä, hallintaa ja huoltoa IT-verkon kautta ja säästää siten IT-tiimin aikaa ja vaivaa.

Kevyt ja kannettava


Vain 2,8 kg painava LV-WX310ST kulkee helposti mukana. Sitä varten on saatavana myös erillinen pehmeä ja suojaava kantolaukku. Myös projektorin liittäminen käyttöpaikalla on helppoa, sillä kaikki portit ja liitännät ovat yhdessä ryhmässä ja helposti ulottuvilla. Projektorissa on laadukas kaiutin, joten esityksistä voi tehdä entistä vaikuttavampia joko liittämällä projektoriin minkä tahansa äänilähteen tai kytkemällä projektorin vahvistimeen tai äänentoistojärjestelmään äänilähdön kautta.

Pienet käyttökustannukset


LV-WX310ST pitää käyttökustannukset alhaisina. Lampun käyttöikä on säästötilassa 6 000 tuntia. Canonin kolmen vuoden lampputakuu* kattaa jopa kolme lampun vaihtokertaa takuuaikana siinä tapauksessa, että lamppu lakkaa toimimasta normaalikäytössä. Niinpä mahdollisesti kalliista vaihtokustannuksista ei tarvitse huolehtia. Projektorin käytönaikainen energiankulutus on vain 350 W (säästötilassa 240 W), joten yleiskustannukset pysyvät pieninä ja organisaation kestävä toiminta helpottuu. Koska projektorissa ei ole suodatinta ja lamppu vaihdetaan kätevästi projektorin yläpaneelin kautta, huoltokustannukset ovat pienet. LV-WX310ST-projektorin tuulettimen äänenvoimakkuus on säästötilassa vain 29 dB, joten käyttöääni ei häiritse yleisöä.

* Vaihtelee maittain. Tuote täytyy rekisteröidä 60 päivän kuluessa.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon LV-WX310ST ominaisuuksista ja toiminnoista.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-portti

Industry standard control protocol

Standardienmukaiset ohjausprotokollat

MHL

MHL-liitäntä

3-year-lamp-warranty-campaign