Canon LV-WX300UST

LV-WX300UST

Kannettava LV-WX300UST on pienikokoinen ja helposti käyttöön otettava erittäin lyhyen heijastusetäisyyden projektori, joka toimii aidolla WXGA-resoluutiolla. Projektori tuottaa pienissä kokous- ja luokkahuoneissa kirkkaan ja selkeän laajakuvan.

Edut

  • Pieni ja kannettava erittäin lyhyen heijastusetäisyyden projektori, joka painaa vain 5 kg
  • Heijastaa kirkkaan ja selkeän 100 tuuman kuvan jo 445 mm:n etäisyydeltä
  • DLP-paneeli, aito WXGA-resoluutio (1 280 x 800 pikseliä) ja laajakulmainen 16:10-kuvasuhde
  • Eloisa kuva 3 000 lumenin kirkkaudella ja 7 500:1-kontrastisuhteella
  • +/–40 asteen pystysuora keystone-korjaus
  • Säästötilassa lampun käyttöikä jopa 8 000 tuntia ja käyttöääni vain 29 dBA
  • Kuusisuuntainen väriensäätö ja edistynyt heijastetun kuvan värien hienosäätö
  • Kaksi HDMI-tuloa ja RJ-45-verkkoportti
  • Kaksi sisäänrakennettua 10 W:n kaiutinta

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon LV-WX300UST

Pienikokoinen projektori erittäin lyhyelle heijastusetäisyydelle


LV-WX300UST-projektorilla saadaan suuri kuva pienissäkin tiloissa, sillä se projisoi 100 tuuman kuvan jo 44,5 cm:n heijastusetäisyydeltä. Kun projektori on kiinnitetty seinään, projektori ei häikäise esittäjää, esittäjä ei peitä esitystä eikä näyttöalueella näy varjoja. Projektorin mitat ovat 287 x 122,6 x 374,5 mm ja paino vain 5 kg, joten sen voi siirtää helposti paikasta toiseen. Pienen kokonsa ansiosta projektori sopii erinomaisesti yrityksiin ja oppilaitoksiin, joissa sitä voi käyttää pienissäkin kokous- tai luokkahuoneissa.

Erittäin kirkas kuva


DLP-tekniikan ansiosta LV-WX300UST-projektorin kuva on kirkas, terävä ja tarkka. Projektori tuottaa aidon WXGA-resoluution (1 280 x 800 pikseliä), 3 000 lumenin kirkkauden ja 7 500:1 -kontrastisuhteen. Heijastetun kuvan värit ovat voimakkaita ja todenmukaisia ja mustan sävyt syviä. Teksti on helppolukuista ja grafiikka laadukasta eikä kuvassa näy tavallisissa LCD-projektoreissa esiintyvää ristikkohäiriötä. Laajakulmaisen 16:10-kuvasuhteen ansiosta projektori sopii erinomaisesti käytettäväksi nykyaikaisten laajakuvanäytöllisten kannettavien tietokoneiden kanssa.

Helppo asennus


Käyttämällä pystysuoraa (+/–40 astetta) keystone-korjausta projisoidun kuvan mittasuhteet saadaan virheettömiksi jopa hyvin ahtaissa tiloissa. Edistyneen kuusisuuntaisen väriensäädön ja heijastetun kuvan värien hienosäädön avulla saadaan selkeä kuva minkä tahansa väriselle pinnalle, jos valkoista heijastuspintaa ei ole käytettävissä.

Monipuoliset liitännät


LV-WX300UST:n monipuolisten liitäntöjen ansiosta stillkuvia ja videoita voi heijastaa monista lähteistä. Projektorissa on muun muassa kaksi HDMI™-porttia, joiden kautta voidaan heijastaa kirkasta ja terävää kuvaa monenlaisista digitaalisista videolähteistä ja tietokoneista. Projektoria voi seurata ja ohjata etäyhteydellä Crestron Connected™ -standardin mukaisen RJ-45-verkkoportin kautta. Kaksi sisäänrakennettua 10 W:n kaiutinta varmistavat laadukkaan äänen esityksissä.

Energiaa säästävä ja helppo huoltaa


LV-WX300UST-projektorin lampun käyttöikä on 5 000 tuntia ja kustannuksia pienentävässä säästötilassa jopa 8 000 tuntia. Säästötilassa projektorin virrankulutus on vain 270 W ja tuulettimen äänitaso 29 dBA, joten säästötila sopii hyvin hiljaisiin käyttöympäristöihin. Lamppu ovat helppoja vaihtaa.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon LV-WX300UST ominaisuuksista ja toiminnoista.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-portti

Industry standard control protocol

Standardienmukaiset ohjausprotokollat

3-year-lamp-warranty-campaign