Canon LV-X300ST

LV-X300ST

Eloisat kuvat lähietäisyydeltä klassisella 4:3-kuvasuhteen projektorilla. Kannettava projektori heijastaa projisointisuhteella 0,61:1 ja aidolla XGA-tarkkuudella. Laite on monipuolinen ja helppo ottaa käyttöön, ja siinä on HDMI-liitäntä.

Edut

  • Tarkkoja kuvia klassisella XGA-resoluutiolla (1 024 x 768 pikseliä)
  • Eloisa kuva 3 000 lumenin kirkkaudella ja 2 300:1-kontrastisuhteella
  • Suuri kuva lähietäisyydeltä projisointisuhteella 0,61:1
  • Kiinteäpolttovälinen ja laadukas 1,0x objektiivi lyhyelle heijastusetäisyydelle
  • Pieni ja kevyt: vain 2,8 kg
  • -18 / +12 asteen pystysuora keystone-korjaus
  • Lampun käyttöikä 4 000 tuntia (6 000 tuntia säästötilassa)
  • HDMI™-liitäntä ja 2 VGA-porttia
  • RJ-45 verkkoportti etäkäyttöä ja valvontaa varten
  • 10 W:n kaiutin

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon LV-X300ST

Kirkkaat, terävät ja todentuntuiset kuvat


LV-X300ST on edullinen lyhyen heijastusetäisyyden projektori, joka tuottaa kirkasta ja laadukasta kuvaa. Projektorin DLP-tekniikka projisoi teräviä ja tarkkoja kuvia klassisella 4:3-kuvasuhteella, aidolla XGA-tarkkuudella (1 024 x 768 pikseliä), 3 000 lumenin kirkkaudella ja 2 300:1-kontrastisuhteella. 0,61:1-projisointisuhteen ansiosta heijastusetäisyys on merkittävästi perinteisiä projektoreita lyhyempi. Projektori onkin täydellinen valinta pieniin kokoustiloihin tai luokkahuoneisiin.

Helppo kuljettaa mukana


LV-X300ST painaa vain 2,8 kg, joten sitä on helppo kuljettaa mukana. Projektori sopii hyvin yritys- ja opetuskäyttöön, jossa laitetta on pystyttävä käyttämään eri tiloissa ja myös pienissä huoneissa.

Helppo asennus


Pystysuoran (–18/+12 astetta) keystone-korjauksen ansiosta kuvien mittasuhteet ovat virheettömät jopa hyvin ahtaissa tiloissa projisoitaessa. Jos käytössä ei ole valkokangasta, värien korjaustoiminto varmistaa laadukkaat kuvat myös värillisille seinille heijastettuna. Kuvista tulee siis selkeitä ja luonnollisia myös ilman valkokangasta.

Pienemmät kulut laadusta tinkimättä


LV-X300ST:n lampun käyttöikä on 4 000 tuntia ja säästötilassa jopa 6 000 tuntia, mikä pienentää käyttökustannuksia. Lisäksi säästötilassa energiankulutus on vain 270 W. Valmiustilassa projektorin virrankulutus on alle 1 W (LAN poissa käytöstä). Säästötilassa myös käyttöääni on hiljainen (29 dBA), joten projektoria voi käyttää hiljaisissakin ympäristöissä. Käyttöä helpottaa myös se, ettei projektorissa ole ilmansuodattimia, joita pitäisi puhdistaa tai vaihtaa.

Monipuoliset liitännät


LV-X300ST:n kattavien liitäntöjen ansiosta stillkuvia ja videoita voi heijastaa monista lähteistä. HDMI™-liitännän avulla projektoriin voi kytkeä monia nykyaikaisia digitaalisia laitteita, kuten Blu-ray-soittimen ja kannettavan tietokoneen. Vanhemmat tietokoneet voi yhdistää kahden VGA-portin avulla. LV-X300ST-projektoria voi valvoa ja hallita etäältä RJ-45-liitännän kautta, ja se tukee Crestron Connected™ -standardia. Sisäänrakennettu 10 W:n kaiutin varmistaa laadukkaan äänen esityksissä.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon LV-X300ST ominaisuuksista ja toiminnoista.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-portti

Industry standard control protocol

Standardienmukaiset ohjausprotokollat

3-year-lamp-warranty-campaign