Canon LV-WX300ST

LV-WX300ST

Canon LV-WX300ST projisoi kirkkaita laajakulmakuvia lyhyeltä heijastusetäisyydeltä. Projektori on pienikokoinen, ja sen ominaisuuksia ovat mm. WXGA-tarkkuus, HDMI-tulo ja helppo käyttöönotto.

Edut

  • Selkeitä laajakulmakuvia aidolla WXGA-tarkkuudella (1 280 x 800 pikseliä)
  • Eloisa kuva 3 000 lumenin kirkkaudella ja 2 300:1-kontrastisuhteella
  • Suuria kuvia lähietäisyydeltä projisointisuhteella 0,49:1
  • Kiinteäpolttovälinen ja laadukas 1,0x objektiivi lyhyelle heijastusetäisyydelle
  • Pieni ja kevyt: vain 2,8 kg
  • -18 / +12 asteen pystysuora keystone-korjaus
  • Lampun käyttöikä 4 000 tuntia (6 000 tuntia säästötilassa)
  • HDMI™-liitäntä ja 2 VGA-porttia
  • RJ-45 verkkoportti etäkäyttöä ja valvontaa varten
  • 10 W:n kaiutin

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon LV-WX300ST

Kirkkaat, terävät ja todenmukaiset kuvat


LV-WX300ST on edullinen projektori, joka tuottaa kirkkaat ja laadukkaat kuvat lyhyeltä heijastusetäisyydeltä. Projektorin DLP-tekniikka tuottaa teräviä ja tarkkoja laajakulmakuvia aidolla WXGA-tarkkuudella (1 280 x 800 pikseliä), 3 000 lumenin kirkkaudella ja 2 300:1-kontrastisuhteella. Projisointisuhde 0,49:1 antaa runsaasti sijoittelumahdollisuuksia. Projektorin ja valkokankaan välinen etäisyys voi olla selvästi totuttua lyhyempi. Käyttöönotto on helppoa, projektori ei häiritse esitelmöitsijää ja kuvassa näkyy vähemmän varjoja.

Helppo kuljettaa mukana


LV-WX300ST painaa vain 2,8 kg, joten sitä on helppo kuljettaa mukana. Projektori sopii hyvin yritys- ja opetuskäyttöön, jossa laitetta on pystyttävä käyttämään monissa eri tiloissa. Lyhyen heijastusetäisyyden ansiosta projektori on ihanteellinen valinta ahtaisiin tiloihin, joihin perinteistä projektoria on vaikea sijoittaa.

Helppo asennus


Pystysuoran (–18/+12 astetta) keystone-korjauksen ansiosta kuvien mittasuhteet ovat virheettömät jopa hyvin ahtaissa tiloissa projisoitaessa. Jos käytössä ei ole valkokangasta, värien korjaustoiminto varmistaa laadukkaat kuvat. Se korjaa kuvien värit silloinkin, kun kuvaa heijastetaan värilliseen seinään. Kuvista tulee siis luonnollisia ja selkeitä myös ilman valkokangasta.

Pienemmät kulut laadusta tinkimättä


LV-WX300ST:n lampun käyttöikä on 4 000 tuntia ja säästötilassa jopa 6 000 tuntia, mikä pienentää käyttökustannuksia. Lisäksi säästötilassa energiankulutus on vain 270 W. Valmiustilassa projektorin virrankulutus on alle 1 W (LAN poissa käytöstä). Säästötilassa myös käyttöääni on hiljainen (29 dBA), joten projektoria voi käyttää hiljaisissakin ympäristöissä. Laite ei juurikaan kaipaa huoltoa, sillä siinä ei ole ilmansuodattimia, joita pitäisi puhdistaa tai vaihtaa.

Monipuoliset liitännät


LV-WX300ST:n kattavien liitäntöjen ansiosta stillkuvia ja videoita voi heijastaa monista lähteistä. HDMI™-liitännän avulla projektoriin voi kytkeä monia nykyaikaisia digitaalisia laitteita, kuten Blu-ray-soittimen ja kannettavan tietokoneen. Lisäksi laitteessa on kaksi VGA-porttia. LV-WX300ST-projektoria voi valvoa ja hallita etäältä RJ-45-liitännän kautta, ja se tukee Crestron Connected™ -standardia. Sisäänrakennettu 10 W:n kaiutin varmistaa laadukkaan äänen esityksissä.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon LV-WX300ST ominaisuuksista ja toiminnoista.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-portti

Industry standard control protocol

Standardienmukaiset ohjausprotokollat