Canon LV-WX300

LV-WX300

Helposti käyttöön otettava Canon LV-WX300 tuottaa kirkkaan ja laadukkaan laajakulmakuvan. Laite on pienikokoinen ja hiljainen, ja siinä on HDMI-tulo.

Edut

  • Tarkat laajakulmakuvat aidolla WXGA-tarkkuudella (1 280 x 800 pikseliä)
  • Eloisa kuva 3 000 lumenin kirkkauden ja 2 300:1-kontrastisuhteen ansiosta
  • 1,1x zoom-objektiivi helpottaa projektorin sijoitusta
  • Pieni ja kevyt: vain 2,5 kg
  • Pystysuuntainen keystone-korjaus
  • Lampun käyttöikä 5 000 tuntia (6 000 tuntia säästötilassa)
  • HDMI™-liitäntä ja 2 VGA-porttia
  • RJ-45 verkkoportti etäkäyttöä ja valvontaa varten
  • 10 W:n kaiutin

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon LV-WX300

Kirkkaat, terävät ja todenmukaiset kuvat


LV-WX300 on edullinen kannettava projektori, joka tuottaa kirkkaan ja laadukkaan kuvan. Projektorin DLP-tekniikka projisoi teräviä ja tarkkoja kuvia aidolla WXGA-tarkkuudella (1 280 x 800 pikseliä), 3 000 lumenin kirkkaudella ja 2 300:1-kontrastisuhteella. 1,1x zoom-objektiivin ansiosta LV-WX300:n voi sijoittaa joustavasti myös neuvottelutilojen kaltaisiin pienempiin ympäristöihin.

Helppo kuljettaa mukana


LV-WX300 painaa vain 2,5 kg, joten sitä on helppo kuljettaa mukana. Projektori sopii hyvin yritys- ja opetuskäyttöön, jossa laitetta on pystyttävä käyttämään monissa eri tiloissa.

Helppo asennus


Pystysuoran (+/– 30 astetta) keystone-korjauksen ansiosta kuvien mittasuhteet ovat virheettömät jopa hyvin ahtaissa tiloissa. Jos käytössä ei ole valkokangasta, värien korjaustoiminto varmistaa laadukkaat kuvat. Toiminto korjaa kuvien värit silloinkin, kun kuvaa heijastetaan värilliseen seinään. Kuvista tulee siis todenmukaisia ja selkeitä myös ilman valkokangasta.

Pienemmät kulut laadusta tinkimättä


LV-WX300:n lampun käyttöikä on 5 000 tuntia ja säästötilassa jopa 6 000 tuntia, mikä pienentää käyttökustannuksia. Lisäksi säästötilassa energiankulutus on vain 275 W. Valmiustilassa projektorin virrankulutus on alle 1 W (LAN poissa käytöstä). Säästötilassa myös käyttöääni on hiljainen (29 dBA), joten projektoria voi käyttää hiljaisissakin ympäristöissä.

Monipuoliset liitännät


LV-WX300:n kattavien liitäntöjen ansiosta stillkuvia ja videoita voi heijastaa monista lähteistä. HDMI™-liitännän avulla projektoriin voi kytkeä monia nykyaikaisia digitaalisia laitteita, kuten Blu-ray-soittimen ja kannettavan tietokoneen. Käytettävissä on myös kaksi VGA-porttia. LV-WX300-projektoria voi valvoa ja hallita etäältä RJ-45-liitännän kautta, ja se tukee Crestron Connected™ -standardia. Sisäänrakennettu 10 W:n kaiutin varmistaa laadukkaan äänen esityksissä.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon LV-WX300 ominaisuuksista ja toiminnoista.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-portti

Industry standard control protocol

Standardienmukaiset ohjausprotokollat

3-year-lamp-warranty-campaign