Canon LV-S300

LV-S300

Canonin huippuluokan kuvanlaatu on nyt saatavana aivan uudessa hintaluokassa: edullinen kannettava LV-S300-projektori heijastaa kirkkaan ja selkeän SVGA-kuvan. Pitkäikäinen lamppu ja helppo huolto pitävät käyttökustannukset matalina.

Edut

  • Selkeä kuva SVGA-tarkkuudella (800 x 600 pikseliä)
  • Selkeät ja eloisat kuvat 3 000 lumenin kirkkaudella ja 2 300:1-kontrastisuhteella
  • 1,1x zoom-objektiivi helpottaa projektorin sijoittamista
  • Välitön sammutus katkaisee laitteen virran nopeasti ilman odottelua
  • Pieni ja kevyt: vain 2,5 kg
  • Pystysuuntainen keystone-korjaus
  • Lampun käyttöikä 5 000 tuntia (6 000 tuntia säästötilassa)
  • 2 VGA-porttia
  • Sisäänrakennettu 2 W:n kaiutin

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon LV-S300

Kirkkaat, terävät ja todentuntuiset kuvat


LV-S300 on todella edullinen kannettava projektori, joka tuottaa kirkkaan ja laadukkaan kuvan. LV-S300 heijastaa aidolla SVGA-tarkkuudella (800 x 600 pikseliä) ja on erinomainen valinta esimerkiksi kokous- ja luokkatiloihin. Pienestä koosta huolimatta kirkkaus on 3 000 lumenia ja kontrastisuhde 2 300:1, ja lisäksi DLP-tekniikka tuottaa terävän ja tarkan kuvan. 1,1x zoom-objektiivin ansiosta projektorin voi sijoittaa joustavasti myös pieniin tiloihin, kuten kokoushuoneisiin.

Helppo kuljettaa mukana


LV-S300 painaa vain 2,5 kg, joten sitä on helppo kuljettaa mukana. Laite sopii erityisen hyvin pienyrityksiin tai kouluihin, joissa halutaan käyttää yhtä projektoria useissa tiloissa. Välittömän sammutuksen ansiosta projektorin virtajohdon voi irrottaa heti virrankatkaisun jälkeen. Laitteen viilentymistä ei siis tarvitse odottaa, vaan sen voi ottaa heti mukaan.

Helppo asennus


Pystysuoran (+/– 30 astetta) keystone-korjauksen ansiosta kuvien mittasuhteet ovat virheettömät jopa hyvin ahtaissa tiloissa projisoitaessa. Jos käytössä ei ole valkokangasta, värien korjaustoiminto varmistaa laadukkaat kuvat. Toiminto korjaa kuvien värit silloinkin, kun kuvaa heijastetaan värilliseen seinään. Kuvista tulee siis luonnollisia ja selkeitä myös ilman valkokangasta.

Pienemmät kustannukset laadusta tinkimättä


LV-S300:n käyttökustannuksia pienentää entisestään lampun 5 000 tunnin käyttöikä (säästötilassa jopa 6 000 tuntia). Lisäksi säästötilassa energiankulutus on vain 275 W. Valmiustilassa projektorin virrankulutus on alle 1 W. Säästötilassa myös käyttöääni on hiljainen (29 dBA), joten projektoria voi käyttää hiljaisissakin ympäristöissä.

Monipuoliset liitännät


LV-S300-projektorissa on mm. 2 VGA-porttia, joten stillkuvia ja videoita voi heijastaa monista lähteistä. Sisäänrakennettu 2 W:n kaiutin varmistaa laadukkaan äänen esityksissä.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon LV-S300 ominaisuuksista ja toiminnoista.

DLP

DLP

3-year-lamp-warranty-campaign