Canon LV-8235 UST

LV-8235 UST

Monipuolisen LV-8235 UST -projektorin ominaisuuksia ovat 3D-valmius, aito WXGA-tarkkuus ja erittäin lyhyt projisointietäisyys, joten projektorilla voidaan heijastaa suuri kuva lyhyeltä etäisyydeltä. Ominaisuuksien ansiosta laite soveltuu hyvin yritys- ja opetuskäyttöön.

Edut

  • Erittäin lyhyt projisointietäisyys mahdollistaa suuren kuvan heijastamisen lyhyeltä etäisyydeltä
  • Aito WXGA-tarkkuus
  • 2 500 lumenia
  • Kontrastisuhde 2 000:1
  • Monipuoliset asennusmahdollisuudet
  • Automaattiset toiminnot
  • 3D-projisointi
  • 10 watin kaiutin
  • HDMI-tulo ja RJ-45-verkkoportti
  • Helppo huolto

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon LV-8235 UST

Erittäin lyhyt projisointietäisyys


LV-8235 UST projisoi laajan kuvan pienessäkin tilassa. Laite on pienikokoinen, ja se heijastaa jopa 80 tuuman kuvan 32 cm:n etäisyydeltä (2,4 cm:n asennusetäisyys). Aidon WXGA-tarkkuuden (1280 x 800) ja 16:10-laajakulmasuhteen ansiosta laite sopii hyvin yhteen nykyaikaisten laajakuvanäytöllisten kannettavien tietokoneiden kanssa. Valo ei heijastu esittelijöiden silmiin eivätkä varjot heijastu projisoidun kuvan päälle, joten projektori sopii erinomaisesti luokkahuoneisiin ja kokoustiloihin.

Laadukas kuva, monipuoliset käyttömahdollisuudet


Projektorin 2 500 lumenin kirkkaus varmistaa selkeät kuvat, ja kontrastisuhde 2 000:1 tuottaa syvät mustan sävyt. Joustavan asennusmekanismin ansiosta laitetta voi käyttää monenlaisissa tiloissa, kuten luokkahuoneissa, toimistoissa ja kaupoissa. Se voidaan asentaa kattoon tai työpöydälle kuvan heijastamiseksi seinälle oppitunneilla ja kokouksissa. Taustaprojisointia voidaan käyttää esimerkiksi kauppojen näyteikkunoiden, ravintoloiden tai museoiden videokampanjoihin. Asentamalla projektorin pöydän alle pöytää tai lattiaa voidaan käyttää valkokankaana.

Laadukas 3D-projisointi


Lyhyen projisointietäisyyden ansiosta LV-8235 UST voi heijastaa suuren 3D-kuvan pienessä tilassa. Edistyksellinen kuvatekniikka mahdollistaa luonnollisen värien toiston myös projisoitaessa liitutaululle tai värilliselle seinälle. Tuloksena on upeita esityksiä koulutuksessa, kaupallisella alalla, tuote-esittelyissä ja tilaisuuksissa. LV-8235 UST käyttää kuvien vuoroittaiseen näyttöön perustuvaa tekniikkaa eli välittää vuorotellen kuvaa katseluun tarvittavien 3D-aktiivisuljinlasien vasempaan ja oikeaan linssiin.

Poikkeuksellisen hyvä ääni ja kuva


Sisäänrakennettu 10 W:n kaiutin varmistaa täyteläisen kokemuksen, joten voit lisätä esityksiin äänen myös tiloissa, joissa ei ole äänentoistojärjestelmää. HDMI-tuloliitännän ansiosta LV-8235 UST projisoi selkeät kuvat myös digitaalisista kuvalähteistä.

Helppo ja edullinen huolto


Laitteen käyttö on taloudellista ja huolto helppoa 3 000 tuntia (säästötilassa) kestävän lampun ja jopa 4 000 tuntia (säästötilassa) kestävän ilmansuodattimen ansiosta. Sisäänrakennetun RJ-45-verkkoportin ansiosta projektoria voidaan valvoa ja hallita etäältä.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon LV-8235 UST ominaisuuksista ja toiminnoista.

HDMI Port

HDMI-portti

Industry standard control protocol

Standardienmukaiset ohjausprotokollat

Sarjakomennot

Lataa LV-8235 UST -projektorin kauko-ohjauksen määrittämiseen tarvittavat sarjakomennot

LV-8235 UST Basic [PDF, 204KB]

LV-8235 UST Extended [PDF, 382KB]