Canon LV-7490

LV-7490

4 000 lumenin valotehon ansiosta LV-7490 on tuotesarjansa valovoimaisin kannettava projektori. Aito XGA-tarkkuus tuottaa selkeitä ja teräviä kuvia, ja 10 watin kaiutin varmistaa laadukkaan äänentoiston.

Edut

  • Aito XGA-tarkkuus
  • 4 000 lumenia
  • Kontrastisuhde 2 000:1
  • Canonin 1,2x zoom-objektiivi
  • Automaattinen keystone-korjaus
  • 10 watin kaiutin
  • Pidennetty lampun käyttöikä: jopa 5 000 tuntia
  • Ympäristöä säästävä: energiankulutus valmiustilassa alle 1 W (ilman verkkoyhteyttä)
  • 29 dBA säästötilassa
  • RJ-45-verkkoliitäntä

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon LV-7490

Valovoimainen projektori


Pienikokoinen LV-7490 on Canonin valovoimaisin LV-tuotesarjan kannettava projektori. Aito XGA-tarkkuus (1024 × 768) tuottaa terävät ja tarkat kuvat myös vaikeissa valaistusoloissa. Kontrastisuhde 2 000:1 ja lampun hallinta takaavat syvät mustan sävyt ja eloisat värit kaikista lähteistä. Ominaisuudet sopivat hyvin yritys- ja koulutuskäyttöön, joissa vaaditaan terävä, tarkka ja kirkas kuva, varsinkin suurissa tiloissa.

Laadukkaat objektiivit


LV-7490-projektorissa on Canonin laadukas laajakulmainen 1,2x zoom-objektiivi, joka tuottaa selkeän ja tarkan kuvan myös pienissä tiloissa. Kannettava LV-7490-projektori pystyy projisoimaan suuren kuvan myös lyhyeltä etäisyydeltä, joten laite on käytännöllinen kaikenlaisissa tiloissa.

Mukautuva ja monipuolinen


Käytännöllisten ominaisuuksien ansiosta LV-7490-projektorilla on helppo heijastaa laadukkaita kuvia missä tahansa tehtävässä ja olosuhteissa. Automaattisen tuloliitännän haun ja automaattisen pystysuuntaisen keystone-korjauksen ansiosta (±20°) laitteen käyttökuntoon laittaminen ja esityksen aloittaminen tapahtuvat hetkessä. 10 watin kaiutin varmistaa laadukkaan äänentoiston.

Monipuoliset liitännät


RJ-45-verkkoportin avulla LV-7490-projektoria voidaan ohjata ja valvoa etäältä. Projektori on helppo kytkeä esimerkiksi yleisimpiin huoneohjausjärjestelmiin. Laitteessa on kolme äänituloa ja yksi linjaulostulo, johon voidaan kytkeä ulkoinen vahvistin. SCART RGB -lähteitä voidaan käyttää sovitinkaapelilla (saatavana erikseen).

Ympäristöä säästävä


Canonin sitoutuminen kestävään kehitykseen näkyy myös LV-7490-projektorin suunnittelussa. Projektorin lampun käyttöikä säästötilassa on 5 000 tuntia, suodattimen käyttöikä 5 500 tuntia ja virrankulutus valmiustilassa ilman verkkoyhteyttä alle 1 W. Ominaisuudet pienentävät sekä hiilijalanjälkeä että energiankulutusta.

Helppo huolto


LV-7490-projektorissa on käyttäjän vaihdettavissa olevat osat, mikä lyhentää huoltoon kuluvaa aikaa ja alentaa kuluja. Laitteen kolmikerroksinen hybridi-ilmansuodatin kestää yli kolme ja puoli kertaa kauemmin kuin tavalliset yksikerroksiset elektrostaattiset suodattimet. Lamppu on helppo vaihtaa projektorin yläkannen kautta ilman ulkopuolista apua. Ominaisuudet alentavat kokonaiskäyttökuluja.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon LV-7490 ominaisuuksista ja toiminnoista.

Industry standard control protocol

Standardienmukaiset ohjausprotokollat

Sarjakomennot

Lataa LV-7490-projektorin kauko-ohjauksen määrittämiseen tarvittavat sarjakomennot

LV-7490 Basic [PDF, 253KB]

LV-7490 Extended [PDF, 393KB]