Canon LV-7297A

LV-7297A

LV-7297A-projektorin ominaisuuksia ovat XGA-tarkkuus, 2 600 lumenin kirkkaus, HDMI™-liitäntä ja 10 watin äänentoisto. Projektori on helppo ottaa käyttöön, ja sen käyttökustannukset ovat pienet. Laite sopii hyvin erinomaista suorituskykyä vaativaan yritys- ja opetuskäyttöön.

Edut

  • Aito XGA-tarkkuus
  • 2 600 lumenia
  • Kontrastisuhde 2 000:1
  • Canonin 1,2x zoom-objektiivi
  • Automaattiset toiminnot
  • HDMI™-tulo ja RJ-45-verkkoportti
  • 10 watin kaiutin
  • Pitkä lampun käyttöikä: jopa 6 000 tuntia
  • Ympäristöä säästävä: energiankulutus valmiustilassa alle 1 W (ilman verkkoyhteyttä)
  • 29 dBA säästötilassa

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon LV-7297A

Kirkas ja terävä kuva


XGA-tarkkuus (1 024 x 768 pikseliä) takaa tarkat ja selkeät kuvat. LV-7297A on edistyksellinen kannettava projektori, jonka valovoima on 2 600 lumenia. Tämän ansiosta se heijastaa tarkkoja kuvia myös voimakkaasti valaistuissa tiloissa, kuten luokkahuoneissa, laboratorioissa ja luentosaleissa.

Eloisat ja tarkat kuvat


Automaattinen iirishimmennin mukautuu valaistukseen ja varmistaa eloisan kuvan kaikissa ympäristöissä. Lisäksi suuri kontrastisuhde 2000:1 varmistaa syvät mustan sävyt ja täyteläiset värit. Canonin laadukas 1,2x zoom-objektiivi tuottaa hyvän kuvanlaadun kaikissa ympäristöissä.

Helppo asentaa ja käyttää


Myös vasta-alkajan on helppo aloittaa LV-7297A-projektorin käyttö, sillä projektorissa on useita automaattisia toimintoja. Automaattinen tuloliitännän haku tunnistaa tulosignaalin ja säätää asetukset sen mukaan. Automaattinen keystone-korjaus poistaa kuvan vääristymät, jos projektori ei ole kohtisuorassa heijastuspintaan nähden.

Monipuoliset liitännät


Ääni voidaan toistaa laadukkaasta sisäisestä 10 watin kaiuttimesta eli ulkoisia kaiuttimia ei välttämättä tarvita. Vaihtohtoisesti linjalähtöön voidaan kytkeä huoneen tai esittelytilan äänijärjestelmä. Esittäjä voi kommentoida esitystä liittämällä äänituloon (mic-in) mikrofonin. HDMI™-tulo mahdollistaa korkealaatuisen videon toistamisen digitaalisista lähteistä, kuten tietokoneesta, DVD-soittimesta tai Blu-ray-soittimesta.

Ympäristöä säästävä


LV-7297A:n pitkäkestoinen lamppu (jopa 6  000 tuntia säästötilassa) ja ilmansuodatin (noin 5 500 tuntia) lisäävät ympäristöystävällisyyttä. Tämä helpottaa huoltoa ja säästää ympäristöä. Energiankulutus on valmiustilassa alle 1 W ja projektorin käyttöääni toiston aikana vain 29 dBA.

Etäohjaus ja -hallinta


Projektoria voidaan ohjata ja hallita verkon kautta käyttämällä RJ-45-ohjausporttia ja kiinteää lähiverkkoliitäntää. Näin voit kytkeä ja katkaista projektorin virran ja muuttaa asetuksia, vaikka olisit itse toisessa paikassa. Voit myös seurata lampun käyttöä ja tilaa etäyhteydellä. Lisäksi voit liittää projektorin huoneen ohjausjärjestelmään ja yrityksen lähiverkkoon, sillä projektorissa on PJLINK™-tuki.

Suojatut esitykset


Projektorin luvaton käyttö on estetty salasanasuojauksella. Lisäksi ohjauspaneelin näppäinten lukitustoiminto estää näppäinten painamisen tahattomasti esityksen aikana.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon LV-7297A ominaisuuksista ja toiminnoista.

HDMI Port

HDMI-portti

Industry standard control protocol

Standardienmukaiset ohjausprotokollat