Canon LV-7292A

LV-7292A

LV-7292A-projektorin ominaisuuksia ovat XGA-tarkkuus, 2 200 lumenia, HDMI™-liitäntä ja 10 watin äänentoisto. Projektori on helppo ottaa käyttöön, ja sen käyttökustannukset ovat pienet. Laite sopii hyvin erinomaista suorituskykyä vaativaan yritys- ja opetuskäyttöön.

Edut

  • Aito XGA-tarkkuus
  • 2 200 lumenia
  • Kontrastisuhde 2 000:1
  • Canonin 1,2x zoom-objektiivi
  • Automaattiset toiminnot
  • HDMI™-tulo ja RJ-45-verkkoportti
  • 10 watin kaiutin
  • Pitkä lampun käyttöikä: jopa 6 000 tuntia
  • Ympäristöä säästävä: energiankulutus valmiustilassa alle 1 W (ilman verkkoyhteyttä)
  • 29 dBA säästötilassa

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon LV-7292A

Kirkas ja selkeä kuva


Aidon XGA-tarkkuuden (1 024 x 768 pikseliä) ja 2 200 lumenin kirkkauden ansiosta LV-7292A heijastaa selkeitä ja tarkkoja kuvia myös kirkkaassa valossa. Tämä edistyksellinen kannettava projektori sopii hyvin käytettäväksi luokkahuoneissa, kokoustiloissa ja laboratorioissa.

Hyvä kontrasti


Valaistuksen muutoksiin mukautuva automaattinen iirishimmennin takaa eloisan kuvan kaikenlaisessa valaistuksessa. Suuren kontrastisuhteen 2000:1 ansiosta mustan sävyt toistuvat yksityiskohtaisina ja värit täyteläisinä. Canonin 1,2x zoom-objektiivi tuottaa hyvän kuvanlaadun.

Helppokäyttöinen


LV-7292A-projektorissa on useita automaattisia toimintoja, joiden ansiosta sen käyttöönotto ja käyttäminen sujuvat vaivattomasti vasta-alkajaltakin. Automaattinen tuloliitännän haku tunnistaa signaalin ja säätää asetukset. Lisäksi automaattinen keystone-korjaus poistaa projektorin kallistuksen aiheuttamat kuvan vääristymät.

Monipuoliset liitännät


Sisäisellä 10 watin kaiuttimella voi toistaa ääntä esityksen aikana. Lisäksi linjalähtöön voidaan liittää ulkoinen äänijärjestelmä. Esittäjä voi kommentoida esitystä liittämällä ääniliitäntään (mic-in) mikrofonin. HDMI™-tulo mahdollistaa korkealaatuisen kuvan toistamisen esimerkiksi tietokoneesta, DVD-soittimesta tai Blu-ray-soittimesta.

Ympäristöä säästävä


Pitkäkestoinen lamppu (jopa 6 000 tuntia säästötilassa) ja ilmansuodatin (noin 5 500 tuntia) lisäävät ympäristöystävällisyyttä. Tämä myös helpottaa huoltoa ja pienentää kustannuksia. Energiankulutus valmiustilassa on alle 1 W ja käyttöääni säästötilassa vain 29 dBA.

Helppokäyttöinen


Projektoria on helppo ohjata ja hallita verkon kautta. Käyttämällä RJ-45-ohjausporttia ja kiinteää lähiverkkoliitäntää voit kytkeä ja katkaista projektorin virran, muuttaa asetuksia ja seurata lampun käyttöä ja tilaa, vaikka olisit itse toisessa paikassa. Voit liittää projektorin huoneen ohjausjärjestelmään ja yrityksen lähiverkkoon, sillä projektorissa on myös PJLINK™-tuki.

Suojattu käyttö


Salasanasuojauksen ansiosta vain valtuutetut käyttäjät voivat käynnistää projektorin tai käyttää sitä. Lisäksi ohjauspaneelin näppäinten lukitustoiminto estää näppäimien painamisen tahattomasti esityksen aikana.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon LV-7292A ominaisuuksista ja toiminnoista.

HDMI Port

HDMI-portti

Industry standard control protocol

Standardienmukaiset ohjausprotokollat