Canon i-SENSYS MF3010

i-SENSYS MF3010

Lasertekniikalla toimiva mustavalkomonitoimilaite, jolla tulostat, kopioit ja skannaat nopeasti ja kätevästi suoraan työpöydältäsi. Helppokäyttöisyyden ja energiaa säästävien ominaisuuksiensa ansiosta laite sopii erityisen hyvin koteihin ja pieniin toimistoihin.

Edut

  • Pöytämallinen mustavalkolasermonitoimilaite: tulostus, kopiointi ja skannaus
  • Moderni ja tyylikäs muotoilu
  • Kätevä käyttöpaneeli
  • 18 sivua/min, ensimmäinen kopio 7,8 sekunnissa
  • Pieni energiankulutus

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon i-SENSYS MF3010

Moderni muotoilu, pieni koko


Täysin musta ja tyylikkäästi muotoiltu MF3010 on todella kätevä lasermonitoimilaite. Tilaa säästävässä laitteessa yhdistyvät laadukas mustavalkotulostin, skanneri ja kopiokone. Laite mahtuu helposti työpöydälle, ja sen käyttö on nopeaa ja taloudellista. Aikaa ja kustannuksia säästävänä se sopii hyvin henkilökohtaiseen käyttöön, pienyrityksiin ja kotitoimistoihin.

Helppokäyttöinen


Kätevästi sijoitetun käyttöpaneelin ansiosta MF3010-monitoimilaitteen käyttö onnistuu helposti istuma-asennossa. Voit siis käyttää kaikkia toimintoja nousematta seisomaan laitteen ääreen, mikä säästää aikaa ja vaivaa.

Laatua ja nopeutta


1 200 x 600 dpi:n parannetulla tulostustarkkuudella saat ammattitasoisia lasertulosteita. Yksityiskohdat ovat selkeitä, teksti terävää ja kuvat tarkkoja. Mustavalkotulostuksen nopeus on 18 sivua minuutissa, joten tulosteita ei tarvitse odotella. Canonin nopean ensimmäisen tulosteen tekniikan ansiosta ensimmäisen sivun tulostusaika on vain 7,8 sekuntia.

Monipuolista väriskannausta ja kopiointia


Lisää tehokkuutta laadukkaalla väriskannerilla. Helppo asiakirjojen skannaus ja kopiointi parantaa tuottavuutta hetkessä. Ensimmäinen kopio tulostuu alle 12 sekunnissa, joten aikaa ei tarvitse kuluttaa odotteluun. Saat asiakirjat ja valokuvat nopeasti käyttöön skannaamalla ne suoraan sähköpostiin tai tekemällä hakukelpoisia PDF-tiedostoja MF Toolbox -työkalun avulla.

Säästä energiaa ja pienennä kustannuksia


MF3010 on energiatehokkuuden edelläkävijä – suorituskyvystä tinkimättä. Voit siis sekä vähentää hiilidioksidipäästöjä että pienentää käyttökustannuksia. Tämän monitoimilaitteen tyypillinen energiankulutus (TEC) on 0,6 kWh, ja sillä on Energy Star -hyväksyntä. Lepotilassa energiankulutus on vain 1,4 wattia.

Canon-kasettiteknologia


Ylläpitotoimien minimoimiseksi ja keskeytymättömän tulostuksen varmistamiseksi kaikki tarvittavat osat on sijoitettu samaan kasettiin. Väriaineen, rummun ja puhdistusyksiköt sisältävän kasetin voi vaihtaa helposti ja siististi muutamassa sekunnissa. Monitoimilaitteesi pysyy aina uudenveroisena, kun käytät aitoja Canonin laservärikasetteja.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon i-SENSYS MF3010 ominaisuuksista ja toiminnoista.

Copy

Kopiointi

Professional Scan quality

Ammattitason skannauslaatu

USB connection

USB-liitäntä

Haluatko tietää lisää?

Easy Service Plan -huoltopalvelu

Turvaamalla Canon-investointisi saat mielenrauhan.

Easy Service Plan