Canon i-SENSYS MF226dn

i-SENSYS MF226dn

Tehokas verkkoliitännöillä varustettu ja mustavalkotekniikalla toimiva lasermonitoimilaite pientoimistoihin. Nopea kaksipuolinen tulostus ja automaattinen arkinsyöttölaite parantavat tuottavuutta. Työnkulut voi määrittää helposti ja nopeasti pikapainikkeilla.

Edut

  • Mustavalkotekniikalla toimiva tyylikäs ja pienikokoinen lasermonitoimilaite, jossa on verkkoyhteys
  • Helppo tulostus iOS- ja Android-laitteista
  • Helppokäyttöinen ja suuri kallistuva kosketusnäyttö
  • Nopea ensimmäisen sivun tulostus
  • Tuottavuutta parantava kaksipuolinen tulostus

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon i-SENSYS MF226dn

Tehokas, verkkoliitännöillä varustettu monitoimilaite


Tällä kompaktilla ja tyylikkäällä monitoimilaitteella voit tulostaa, skannata, kopioida ja faksata ammattilaatuisesti. Laitteen voi yhdistää suoraan toimistoverkkoon, joten se on ihanteellinen valinta tuottavuutta vaativaan työympäristöön.

Nopea tulostus ja kopiointi


Laitteen tulostus- ja skannausnopeus on 27 mustavalkosivua minuutissa A4-koossa. Lisäksi ensimmäinen sivu tulostuu nopeasti lepotilasta.

Ammattimaista laatua


1 200 x 1 200 dpi:n tulostustarkkuudella ja Canonin EF-väriaineella saat näyttäviä tulosteita ja kopioita, joiden teksti on terävää ja kuvat ovat laadukkaita. Parannettu väriskannaus tarkkuudella 9 600 x 9 600 dpi tuo esiin alkuperäisdokumentin pienimmätkin yksityiskohdat. Skannatut kuvat voi lähettää helposti mihin tahansa tietokoneeseen verkkoskannauksen avulla.

Tehokas kaksipuolinen tulostus


Usean sivun skannaus ja kopiointi on nopeaa ja tehokasta integroidun 35 arkin kaksipuolisen arkinsyöttölaitteen ja 250 arkin paperikasetin ansiosta. Tulosta ammattimaisia kaksipuolisia tulosteita ja säästä samalla paperikustannuksissa.

Nopea, helppokäyttöinen ja hiljainen


Helppokäyttöisessä ja nopeatoimisessa i-SENSYS MF226dn:ssä on monikäyttöinen, kallistuva näyttöpaneeli ja viiden tuuman LCD-näyttö, josta näet tarvittavat tiedot nopeasti. Paneelin voi valinnan mukaan asettaa pystyasentoon tai kääntää osoittamaan ylöspäin. Skannaus- ja kopiointityönkulut voi määrittää helposti ja nopeasti pikapainikkeilla. Voit skannata tiedostoon tai säästää paperia kopioimalla useita kuvia yhdelle arkille. Hiljaisessa ympäristössä voi käyttää hiljaista tilaa, jolloin laitteen käyttöääni on hiljaisempi eikä tulostus häiritse ympärillä työskenteleviä.

Markkinoiden johtava energiatehokkuus


Canonin heti valmiin kiinnitystekniikan ansiosta laite palautuu nopeasti käyttötilaan, mikä säästää energiaa tuottavuudesta tinkimättä. Laitteella on luokkansa paras TEC-arvo. Lepotilassa kulutus on vain 1,7 wattia.

Canon-kasettiteknologia


Canon-kasettiteknologian ansiosta huoltoa tarvitaan vain vähän, ja saat aina laadukkaat tulosteet ja kopiot. Canonin laserkasetit sisältävät väriaineen, rummun ja puhdistusyksiköt. Uuden kasetin vaihtaminen on helppoa ja vie vain muutaman sekunnin.

Palkinnot

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon i-SENSYS MF226dn ominaisuuksista ja toiminnoista.

Automatic Document Feeder

Asiakirjansyöttölaite

Automatic double sided printing

Automaattinen kaksipuolinen tulostus

Copy

Kopiointi

Use and share over network

Käytä ja jaa verkon kautta

Super G3 FAX

Super G3 -faksi

USB connection

USB-liitäntä

Network scanning

Verkkoskannaus

Quiet printing mode

Hiljainen tulostustila

Professional Scan quality

Ammattitason skannauslaatu

Scanning shortcut key

Skannauksen pikapainike

Tilting control panel

Kääntyvä ohjauspaneeli

Tablet and smartphone ready

Yhteensopiva tablet-laitteiden ja älypuhelimien kanssa

Touch panel

Kosketuspaneeli

Haluatko tietää lisää?

Mobiiliratkaisut

Helppo tulostus mobiililaitteista

Easy Service Plan -huoltopalvelu

Turvaamalla Canon-investointisi saat mielenrauhan.

Easy Service Plan

Tuotekuvat ovat viitteellisiä. Jotkin toiminnot ovat valinnaisia. Lisätietoja tuotteesta saat tuotteen teknisistä tiedoista tai Canonin myyntiedustajalta.