Canon i-SENSYS MF217w

i-SENSYS MF217w

Mustavalkotekniikalla toimiva lasermonitoimilaite, jota on helppo käyttää kaikkialla toimistossa Wi-Fi- ja verkkoyhteyden ansiosta. Laitteessa on tuottavuutta tehostavia toimintoja, ja se on nopeatoiminen ja energiaa säästävä.

Edut

  • Verkko- ja mobiilivalmis mustavalkotekniikalla toimiva Wi-Fi-lasermonitoimilaite
  • Helppo tulostus iOS- ja Android-laitteista
  • Nopea tulostus ja kopiointi (23 sivua minuutissa) parantaa tuottavuutta
  • Helppokäyttöinen kääntyvä kosketusnäyttö ja yhden kosketuksen ohjaus
  • Nopea ensimmäisen sivun tulostus

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon i-SENSYS MF217w

Tuottavuutta parantava monitoimilaite pientoimistojen verkkoon


Pienikokoinen, tyylikäs ja kattavilla verkkotoiminnoilla varustettu lasermonitoimilaite, jolla tulostat, kopioit, skannaat ja faksaat nopeasti. Wi-Fi-, Ethernet- ja mobiililiitäntöjen, ammattimaisen tulostuslaadun ja helpon kosketusohjauksen ansiosta laite sopii täydellisesti pieniin toimistoihin.

Helppo jakaminen Wi-Fi-yhteydellä


Laite tukee Wi-Fi-, verkko- ja mobiiliyhteyttä, joten voit yhdistää sen helposti tarpeen mukaan. Sisäänrakennetun Apple AirPrint™- ja Mopria™-tuen ansiosta tulostin tunnistetaan automaattisesti, joten voit tulostaa suoraan iPhonesta, iPadista ja Mopria-sertifioiduista laitteista. Canonin maksuttoman mobiilitulostussovelluksen avulla voit tulostaa langattomasti myös Apple iOS- tai Android-laitteista.

Nopea tulostus ja kopiointi


Laite tulostaa ja kopioi nopeasti 23 mustavalkosivua minuutissa A4-koossa. Lisäksi ensimmäinen sivu tulostuu nopeasti lepotilasta. Usean sivun tulostus, skannaus ja kopiointi on helppoa 250 arkin paperikasetin ja integroidun 35 arkin automaattisen syöttölaitteen ansiosta.

Ammattimaista laatua


1 200 x 1 200 dpi:n tulostustarkkuudella ja Canonin EF-väriaineella saat ammattimaisia tulosteita ja kopioita, joiden teksti on terävää. Parannettu väriskannaus tarkkuudella 9 600 x 9 600 dpi tuo esiin alkuperäisdokumentin pienimmätkin yksityiskohdat. Verkkoskannauksella voit lähettää skannatut kuvat mihin tahansa tietokoneeseen.

Helppo ja nopea käyttää


Helppokäyttöisessä ja nopeatoimisessa i-SENSYS MF217w:ssä on monikäyttöinen, kallistuva näyttöpaneeli ja suuri LCD-kosketusnäyttö. Paneelin voi valinnan mukaan asettaa pystyasentoon tai kääntää osoittamaan ylöspäin. Skannaus- ja kopiointityönkulut voi määrittää helposti ja nopeasti pikapainikkeilla.

Pieni energiankulutus


Canonin heti valmiin kiinnitystekniikan ansiosta laite palautuu nopeasti käyttötilaan, mikä säästää energiaa tuottavuutta heikentämättä. Laitteella on luokkansa paras TEC-arvo. Lepotilassa kulutus on vain 1,6 wattia.

Hiljainen tila


Hiljaisessa ympäristössä voi käyttää hiljaista tilaa, jolloin laitteen käyttö on lähes äänetöntä eikä tulostus häiritse ympärillä työskenteleviä.

Canon-kasettiteknologia


Canon-kasettiteknologia vähentää huoltotarvetta ja parantaa luotettavuutta. Kasetit sisältävät väriaineen, rummun ja puhdistusyksikön, mikä minimoi tarvikkeiden kulutuksen ja helpottaa kierrätystä.

Palkinnot

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon i-SENSYS MF217w ominaisuuksista ja toiminnoista.

Automatic Document Feeder

Asiakirjansyöttölaite

Copy

Kopiointi

Use and share over network

Käytä ja jaa verkon kautta

Super G3 FAX

Super G3 -faksi

USB connection

USB-liitäntä

Network scanning

Verkkoskannaus

Quiet printing mode

Hiljainen tulostustila

Professional Scan quality

Ammattitason skannauslaatu

Scanning shortcut key

Skannauksen pikapainike

Use and share wirelessly

Käytä ja jaa langattomasti

Tilting control panel

Kääntyvä ohjauspaneeli

Tablet and smartphone ready

Yhteensopiva tablet-laitteiden ja älypuhelimien kanssa

Touch panel

Kosketuspaneeli

Haluatko tietää lisää?

Mobiiliratkaisut

Helppo tulostus mobiililaitteista

Easy Service Plan -huoltopalvelu

Turvaamalla Canon-investointisi saat mielenrauhan.

Easy Service Plan

Tuotekuvat ovat viitteellisiä. Jotkin toiminnot ovat valinnaisia. Lisätietoja tuotteesta saat tuotteen teknisistä tiedoista tai Canonin myyntiedustajalta.