Canon i-SENSYS MF211

i-SENSYS MF211

Nopea, tehokas ja pienikokoinen mustavalkotekniikalla toimiva lasermonitoimilaite, jolla voit tulostaa, kopioida ja skannata. Kallistuvan ohjauspaneelin ja kosketuspainikkeiden ansiosta laitteen käyttö on helppoa.

Edut

  • Kompakti ja tyylikäs mustavalkotekniikalla toimiva lasermonitoimilaite: tulostus, kopiointi ja skannaus
  • Nopea tulostus ja kopiointi (23 sivua minuutissa) parantaa tuottavuutta
  • Kääntyvä LCD-näyttöpaneeli helpottaa käyttöä
  • Nopea ensimmäisen sivun tulostus
  • Tarkka 9 600 x 9 600 dpi:n väriskannaus tuo esiin pienimmätkin yksityiskohdat

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon i-SENSYS MF211

Pieneen tilaan mahtuva monitoimilaite


Tyylikäs, pienikokoinen ja nopea lasermonitoimilaite, jolla voit tulostaa, kopioida ja skannata. Ammattimaisen tulostuslaadun ja helppokäyttöisyyden ansiosta laite sopii täydellisesti pieniin toimistoihin tai kotitoimistoihin.

Nopea tulostus ja kopiointi


Laite tulostaa ja kopioi 23 mustavalkosivua minuutissa A4-koossa. Lisäksi ensimmäinen sivu tulostuu nopeasti lepotilasta.

Ammattimaista laatua


1 200 x 1 200 dpi:n tulostustarkkuudella ja Canonin EF-väriaineella saat ammattimaisia tulosteita ja kopioita, joiden teksti on terävää ja kuvat ovat laadukkaita. Parannettu väriskannaus tarkkuudella 9 600 x 9 600 dpi tuo pienimmätkin yksityiskohdat esiin.

Helppo ja nopea käyttää


Helppokäyttöisessä ja nopeatoimisessa i-SENSYS MF211:ssä on monikäyttöinen, kallistuva näyttöpaneeli ja viisirivinen LCD-näyttö, josta näet tarvittavat tiedot yhdellä silmäyksellä. Paneelin voi valinnan mukaan asettaa pystyasentoon tai kääntää osoittamaan ylöspäin. Skannaus- ja kopiointityönkulut voi määrittää helposti ja nopeasti pikapainikkeilla. Voit skannata tiedostoon tai säästää paperia kopioimalla useita kuvia yhdelle arkille.

Pieni energiankulutus


Canonin heti valmiin kiinnitystekniikan ansiosta laite palautuu nopeasti käyttötilaan, mikä säästää energiaa tuottavuudesta tinkimättä. Laitteella on luokkansa paras TEC-arvo. Lepotilassa kulutus on vain 1,6 wattia.

Hiljainen tila


Monitoimilaite on valmiustilassa äänetön. Lisäksi hiljaisissa ympäristöissä voi käyttää hiljaista tilaa, jolloin tulostus ei häiritse ympärillä työskenteleviä.

Canon-kasettiteknologia


Canon-kasettiteknologia vähentää huoltotarvetta ja parantaa luotettavuutta. Kasetit sisältävät väriaineen, rummun ja puhdistusyksikön, mikä minimoi tarvikkeiden kulutuksen ja helpottaa kierrätystä.

Palkinnot

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon i-SENSYS MF211 ominaisuuksista ja toiminnoista.

Copy

Kopiointi

USB connection

USB-liitäntä

User friendly LCD display

Helppokäyttöinen nestekidenäyttö

Quiet printing mode

Hiljainen tulostustila

Professional Scan quality

Ammattitason skannauslaatu

Scanning shortcut key

Skannauksen pikapainike

Tilting control panel

Kääntyvä ohjauspaneeli

Haluatko tietää lisää?

Easy Service Plan -huoltopalvelu

Turvaamalla Canon-investointisi saat mielenrauhan.

Easy Service Plan

Tuotekuvat ovat viitteellisiä. Jotkin toiminnot ovat valinnaisia. Lisätietoja tuotteesta saat tuotteen teknisistä tiedoista tai Canonin myyntiedustajalta.